Rabatkode til WOLT

22. maj 2020

Indlægget indeholder reklame for WOLT.
Vi elsker hurtig og lækker mad, og da vi kører ofte til Aalborg flere gange om ugen, er der heldigvist også løsninger på det via den smarte App WOLT. Her er det smart at maden bliver bragt til os eller min søn som går på MGK flere gange om uge , og at maden er frisklavet, når han trænger til et ekstra måltid. Vi andre køber maden med hjem og spiser til nem aftensmad eller spiser et hyggeligt sted nede ved fx havnen. Det er skønt med frisk og sund aftensmad leveret.

Du kan få 50kr til GRATIS mad ved din første levering med WOLT, når du benytter koden: ANNEKAKADU. Vi er især glade for konceptet, som løbende fortæller dig hvor lang tid der er til levering af din mad (kontaktløst i disse Coronatider ) og deres support er virkelig vaks, hvis der skulle være spørgsmål til eller før bestilling.
Vores favoritter er fx i Aalborg : Caspars lækre og meget store fyldige salater, der bestilles med en skive groft surbrød og en lækker kold læskedrik. Vi er også vilde med Bollywood Indisk Take away i Aalborg.

Esaan Taste of Thailand er vores favorit WOLT Take away i det asiatiske hjørne . Deres mad er sindsygt lækkert og store portioner . Vi køber 3 og der er rigeligt mad til 4 voksne faktisk.

VACA vil jeg også lige anbefale, for der får vi verdens bedste Madre Favorita. Mums en lækkerbidsken. Frisk krydret og lige så blid eller stærk som du måtte ønske dig.

I Aarhus kan jeg anbefale dig at prøve Take-away med WOLT fra fx Thai & Sushi samt YI:EAST . Du kan også bruge din rabatkode med 1. levering fra WOLT hos Mc D til en Meny eller en altid god Sunday icecream. WOLT findes nu i både Aalborg, Aarhus, Vejle, Esbjerg, Roskilde , Lyngby-Gentofte samt København og du samt dine venner kan Bruge min kode på 50kr gratis mad alle stederne 1. gang du bestiller. Lækkert og meget kundevenligt system og vi elsker at kunne sende fx et måltid i sønnens retning via appen og han så bare modtager det selv. Smart. Download appen og det hele kører super hurtigt.

Velbekomme og god weekend
Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Tina 23. maj 2020 at 8:36

    Det ser lækkert ud 🙂
    I ønskes en rigtig god weekend 🙂

  • Skriv en besked