WOLT og det med alderen.

22. maj 2020

Indlægget indeholder reklam.
Vi elsker hurtig og lækker mad, og da vi kører ofte til Aalborg flere gange om ugen, er der heldigvist også løsninger på det via den smarte App WOLT. Her er det smart at maden bliver bragt til os eller min søn som går på MGK flere gange om uge , og at maden er frisklavet, når han trænger til et ekstra måltid. Vi andre køber maden med hjem og spiser til nem aftensmad eller spiser et hyggeligt sted nede ved fx havnen. Det er skønt med frisk og sund aftensmad leveret.

Du kan få 50kr til GRATIS mad ved din første levering med WOLT, når du benytter koden: ANNEKAKADU. Vi er især glade for konceptet, som løbende fortæller dig hvor lang tid der er til levering af din mad (kontaktløst i disse Coronatider ) og deres support er virkelig vaks, hvis der skulle være spørgsmål til eller før bestilling.
Vores favoritter er fx i Aalborg : Caspars lækre og meget store fyldige salater, der bestilles med en skive groft surbrød og en lækker kold læskedrik. Vi er også vilde med Bollywood Indisk Take away i Aalborg.

Esaan Taste of Thailand er vores favorit WOLT Take away i det asiatiske hjørne . Deres mad er sindsygt lækkert og store portioner . Vi køber 3 og der er rigeligt mad til 4 voksne faktisk.

VACA vil jeg også lige anbefale, for der får vi verdens bedste Madre Favorita. Mums en lækkerbidsken. Frisk krydret og lige så blid eller stærk som du måtte ønske dig.

I Aarhus kan jeg anbefale dig at prøve Take-away med WOLT fra fx Thai & Sushi samt YI:EAST . Du kan også bruge din rabatkode med 1. levering fra WOLT hos Mc D til en Meny eller en altid god Sunday icecream. WOLT findes nu i både Aalborg, Aarhus, Vejle, Esbjerg, Roskilde , Lyngby-Gentofte samt København og du samt dine venner kan Bruge min kode på 50kr gratis mad alle stederne 1. gang du bestiller. Lækkert og meget kundevenligt system og vi elsker at kunne sende fx et måltid i sønnens retning via appen og han så bare modtager det selv. Smart. Download appen og det hele kører super hurtigt.

Det kommer med alderen.

Flere i min alder omkring midt i 50’erne nyder ikke kun godt af nem mad efter at ungerne måske er fløjet fra reden, men tiden til selvforkælelse er også øget betragtelig. Det kommer med alderen og er ikke så ringe endda. Noget andet som kommer med en alder omkring de 55 år, er en anden hudplejerutine. Der kræves fx mere pleje og fugt, hvilket denne serie fra Dr. Hauschka kan klare:

Dr. Hauschka Regenerating Intensive Oil Serum indeholder blandt andet nilgud, rødkløver, kvædetræ og kløverhonning som giver huden ekstra god samt nærende pleje i min alder. Dermed opnår huden nyt liv og både rynker og linjer minimeres samtidigt med at huden føles rar og behagelig. Det hører med til min alder 50+ at have ekstra tør hud og rynker og det gør ikke spor, men jeg vil gerne minimere det og især nyde en langt mere beroliget hud med denne serie. Det klarer denne serum sammen med Dr. Hauschka Regenerating Day Creme. Serum koster 630kr

Dr. Hauschka Regenrating Cream Intensive giver fuld gas på pleje og fugt til en tør og sensitiv hud, som mange af os der er fyldt 50 år oplever. Cremen bygger blandt andet på naturlige ædle, medicinske planteekstrakter fra blomster og frugter samt mandelmælk og olivenolie, der er med til at give tør og følsom hud den intensiv pleje den har brug for gennem hele dagen. Jeg er begejstret. Imponeret. Efter kun få dages brug oplevede jeg, sammen med ovenstående olie fra serien, en sund, fast og strålende hud. Min hud havde været pint 14 dage efter stress med Coronavirus i samfundet, ikke i familien heldigvist, men det påvirkede mine rutiner for pleje af mig selv og min hud. Anvendelse : Jeg har testet at blande serum og dagcreme sammen i hånden og påføre huden i ansigtet og Hals. Det virker godt, men personligt kan jeg bedre lide at benytte dagcremen først og derpå serum. Begge dele virker så benyt dig af det du kan lide bedst. Du finder denne eksklusive serie i blandt andet Helsam, Magasin , Matas og mange hudplejeklinikker. Cremen koster 585 kr.

Serien er særligt velegnet til moden hud og indeholder ikke syntetisk parfume, men derimod naturlige ingredienser som forbedrer hudens tæthed, giver langvarig pleje samt udglatter tørhedslinjer.


Velbekomme og god weekend
Du kan måske også lide

3 Kommentarer

 • Besvar Tobias Hyldeborg 27. juni 2020 at 13:59

  Kan det passe at rabatkoden kun giver 25 kr.? Det var i hvert fald “kun” det den gav mig. 🙂

  • Besvar Anne 27. juni 2020 at 18:15

   Hej Tobias, nej alle burde få 50kr ved første levering helt automatisk. Den står til 50kr i min app også nemlig, så kontakt evt Wolt hvis du ikke har fået de 50kr ved din første levering med min kode. Bh Anne

 • Besvar Tina 23. maj 2020 at 8:36

  Det ser lækkert ud 🙂
  I ønskes en rigtig god weekend 🙂

 • Skriv en besked