Imens jeg venter.

5. maj 2020

Det er snart den 10. Maj og vi venter på, at vores statsminister Mette Frederiksen toner frem på skærmen og fortæller os, hvad der skal åbne op i samfundet i fase 2. Imens jeg venter, har jeg fulgt Nyhederne dagligt for at få et indblik i både de politiske overvejelser såvel som status på hele Covid-19 især i Danmark. Det er indtil nu gået “godt” på den grønne kurve og det har givet mig lidt ro i sjælen. Så meget at jeg har fået taget hul på et stort husprojekt.

Gangen har ventet.

Hele 15 år skulle der gå, før at vi fandt energi og lyst til at friske vores baggang op. Den er ikke mere baggang end at vi bruger den mange gange om dagen og trist at se hvor slidt den så ud. Undskyldninger har de været nok af, men nu blev det vores alle sammens isolationstid, som fik det projekt sat igang. Vi købte ny fin bagdør forrige år og den blev lavet som en kopi af den gamle originale, der var i huset.


Jeg har længe været besluttet på at vores blå farver fra stuen skulle fortsætte i baggangen, men også matche til den gule væg i køkkenet som er imellem de 2 rum. Den gule væg skal dog også fikses op med et andet tapet, så der var endnu en ubekendt. Valget faldt på den bløde blå farve fra Flügger Farver. Gangen fordeler sig på 3 etager med trapper, så det har været et knokkelarbejde for mine gigtramte ankler. Heldigvist gav drengene en hjælpende hånd især de steder med højt til loftet.

Nu mangler kun småting som at få billeder op, udskiftet lamper, fikset malingrester og malet gelænderet for de 2 øverste plan. Nederste plan til kælderen må vente lidt endnu da der arbejdes derned pt. Jeg er så glad for at åbne døren til baggangen nu, for sikke en pæn forvandling. Dejligt at se sådan et resultat.


Surdejen har ventet.

Jeg har også bagt næsten hver eneste dag til familien. Min surdej fra Mejnerts Mølle har ventet i lang tid på at komme i brug, og den er ellers virkelig en arbejdshest, der giver gode luftige og smagfulde brød sammen med mit Bagestål. Helt nørdet er jeg gået til arbejdet med gode melsorter, autolyse af dejen, vende og dreje dejen samt tjek på temperaturer. Alt med god hjælp fra mine Instagramvenner. Brødet smager fantastisk, kan holde sig et par dage og ellers fryser vi det ned. Vil bestemt anbefale dig at prøve denne brød-hobby.

Håndarbejde har i den grad ventet.

Jeg gik helt død i stof og håndarbejde da vi ramte marts. Forsøgte at lave nogle fint quilt, men kunne ikke drive mig til at tage beslutninger om farve og mønstre. Så istedet kastede jeg mig i sidste uge over nogle kendte taskemodeller til garn eller som toilettaske. Det fik hjulene lidt igang igen og det er altid dejligt at se et resultat af smukt stof. Det gør mig godt, mens jeg venter.

Hudpleje og rutiner har ikke ventet.

Den dygtige Peter Thomas Roth har igen lavet nyheder som jeg i den grad finder interessante. Serien Peptide 21 er efter sigende en af de bedste og stærkeste kombinationer af hele 21 gode peptider til at genopbygge og styrke vores hud. De nye Peel Pads indeholder en formular af de bedste ingredienser til at minimere tydelige porer ( især i fx T-zonen) , men også til at til at reducere ujævn hudfarve, linjer, give mere glæd til huden og dernæst gøre huden top klar til næste hudplejeprodukt. Ved brug af Peel Pads skal man først massere den blidt ind i huden og dernæst lade produktet sidde 2-3 minutter hvorefter der skyldes grundigt af med vand. Jeg er vild med denne nyhed, som virkelig gør en forskel på min modne hud især i T-Zonen. Bruges 2 til 3 gange om ugen og findes i Magasin til en vejledende pris på 445kr.

Wrinkle Resist serum fra samme Peptide 21 serie er den perfekte serum at bruge efterfølgende til min modne hud. Som 54-årig har jeg selvfølgelig både fine linjer og små rynker, hvilket er helt naturligt. Det er dog dejligt at kunne minimere nogle af linjerne og her er en stærk makker i denne serum, som er opbygget med 73 % kompleks bestående af 21 peptider og neuropeptider samt to gammaproteiner, der hjælper huden med at se markant yngre ud lover de. Bruges i hele ansigtet samt på halsen for at opnå det bedste resultat. De er meget rige på produkt, så brug den endelig op. Den koster 1.065kr og er meget drøj i brug. Find den også i fx Magasin.

Ovenpå dette serum har jeg testet at bruge seriens Lift & Firm Moisturizer. Også denne er beriget med 21 stærke og gode peptider samt 2 gammaproteiner og er en delikatesse for min hud. Jeg elsker en let fugtighedscreme der virkelig giver fugt. Og det gør den i den grad. Produktet er prikken over i’et til en super velplejet, sund og stærk hud med god udstråling og mere glat overflade. Luksus der er til at betale med 665kr. Alle 3 produkter er at finde på min toilethylde, hvor min voksne datter også griber Peel Pads.
Produkterne er sendt mig til test er skal derfor noteres som reklame.


Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked