Mens vi venter, hver for sig.

7. april 2020

Vi føler os meget priviligeret trods alt i de her uger, hvor samfundet er ændret på grund af COR-19. Vi er alle raske, vores nærmeste familie er raske og vi bor trygt og godt i et rummeligt, omend mindre, hus med plads til at vi kan trække os tilbage hver især efter behov. Og det har vi behov for. Alle 4 er vi hjemme 24/7 og både mand og børn arbejder hjemmefra hver dag i mange timer. Der sidder mange, som bor ensomt alene mange uger i eget hjem. Der er mange syge, også som bor alene og det må være enormt svært. Tanker til jer som kæmper jer igennem det ekstra svære i sådan en tid med sygdom. Vi andre holder afstand, vasker hænder og krydser fingre.

Ugen har været fyldt med surdej på køkkenbordet så at sige. Jeg bager og eksperimenter med min mel og surdej i jagten på den gode smag og krumme. Det er beroligende at bage, bygge op fra bunden og nyde et godt velsmagende brød syntes vi. Hos Mejnerts har jeg købt en lille klat surdej, gode poser økologisk mel og så gik jeg ellers igang. De har noget fantastisk økologisk stemformalet mel og især deres Type OO er jeg ret vild, da den giver en fantastisk lækker dej til Pizzaer især.

Store lækre lufthuller kom frem efter timers hævning og foldning af dejen. Lækkert. Der er mange opskrifter at følge på nettet. Dette her er bagt efter Cathrine Brandt, bare uden fennikelfrø. Fantastisk hvad man kan udrette af godt håndlavet brød uden gær.

Selvforkælelse står i højsæde.

Det ikke kun priviligeret for os, at vi er raske og bor med fin plads til os alle hver i sær, men også at jeg modtager skønne pakker fra firmaer til test. At åbne en uventet, som ventet, pakke er som juleaften hvergang næsten. Jeg siger nej tak til mange pakker og samarbejde, så produkterne er nogle jeg syntes matcher både mig og min familie samt jer læsere. Idag viser jeg nogle lækkerier fra blandt andet NUXE, OPI samt Dr. Hauschka. Følgende er derfor reklame:

NUXE Nuxuriance Gold

NUXE har lanceret en ny serie der er målrettet den modne hud. I min alder 50+ er der brug for støtte til at bevare eller tilføre huden spændstighed, mere glat og god udstråling blandt andet. Nuxe Serum Nuxuriance Gold er et serum du bruger før dag og natcreme. Den lanceres i en meget praktisk pumpebeholder og giver lige den dosis der passer til ansigtet. Serummet både styrker og genopliver udstråling i huden. Den føles meget glat og nem at påføre, da den straks absorberes af huden og er klar til dagcremen. Jeg har brugt den dagligt i en periode nu, og er yderst tilfreds. Pris hos Helsam er 565 kr.

Ovenpå serum venter der en god og nærende anti-age dagcreme: Nuxe Oil Cream Nuxuriance Gold. Dette er en forstærkende olie-creme, som blandt andet indeholder safran og Bougainvillea Bi-Floral celler samt porcelæns rose Oleoactive , der alle er med til at arbejde koncentreret på anti-aging. Indholdet styrker den modne hud samtidigt med at den giver “fylde” og udglatter linjerne. Et luksusprodukt sammen med ovenstående serum. Prisen er 540kr. Vil du have prikken over i’et, så forkæl dig selv med seriens lækre øjencreme: Radiance Eye Balm. Også dette produkt har fokus på absolut anti-aging og er via micro-reflectores med til at give ekstra liv og glød ved øjenomgivelserne. Den lysner let og er på ingen måde fedtet i konsistens eller tidskrævende at bruge, tværtimod.

Godnat.

Natcremen Nutri-fortifying Night Balm er den ultimative natcreme i denne serie til moden hud. Nuxuriance Gold Night Balm er balsam for huden så den beroliges, næres samt genoplives mens du sover. Smart er det at vågne op med en fugtmættet, velplejet hud som via NUXE er blevet stærkere og mere modstandsdygtig samtidigt med at gløden træder tydelige frem. Jeg er vild med at den virkelig mætter min hud efter rens om aftenen.

Alt i alt kan jeg rigtig godt lide denne nye serie til os modne kvinder, der har rundet de 50. NUXE laver gode naturlige produkter og denne serie er nærende for huden på en god måde, fornemmer jeg tydeligt. Mild og blid. Jeg er spændt på at se, om de vil komme med fx renseprodukter til serien også. Det kunne være ekstra skønt. Du finder NUXE i Helsam, Matas, Magasin og hos mange af landets hudplejeklinikker og helsebutikker.

Hænderne næsten bløder.

Med ændret adfærd pga Coronavirus er håndsprit blivet er dagligt ritual flere gange en nogen sinde før. Mine hænder er meget påvirket af sprit, så jeg forsøger at vaske hænderne med sæbe alle de gange det er muligt frem for spritten. For at forbygge kløe af tørhed og næsten blødende hud derfra, har jeg fundet nogle virkelig gode naturlige håndcreme at alliere mig med.

OPI er et brand der laver fantastiske produkter til fine negle, men bestemt også til pæne hænder og tør hud. Pro Spa fra OPI dufter mildt og er en af mine favoritcremer, som jeg har fast i bilen faktisk. Den er ikke kun god for hænderne, men er også med til at styrke dine negle. Cremen hjælper mine tørre og forpinte hænder og negle med dybdegående pleje. OPI Pro Spa Hand Nail & Cuticle Cream koster ca 125kr.

Dr. Hauschka Creme Pour Les mains kan jeg ikke have i fred herhjemme. Den nupper min gemal flere gange om dagen til hans tørre hænder. Jeg har den ellers til at stå fast ved indgangen til vores stue sammen med håndspritten. Det er en virkelig lækker håndcreme, som forkæler hænder og samtidigt plejer huden. Enhver håndværker burde have den i lommen hver dag. De naturlige indholdsstoffer trænger meget hurtigt ind i huden for at hjælpe på fugtighedsbalancen, så selv håndværkerens pinte og ru hænder bliver bløde igen. Pris kun 130kr.

Nuxe Rêve de Miel Hand & Nail Cream er en håndcreme jeg har brugt igennem flere perioder faktisk. Den er nemlig både en rig hånd- samt neglecreme og så er den bygget på blandt andet honning og olier fra avocado, kokos, sød mandel og solsikke. Honning er altid godt og kombinationen her giver en håndcreme som virkelig reparerer i dybden og hjælper huden med at holde på fugten. Hårdt tiltrængt med al det vaske hænder og håndsprit . Den dufter mildt af æteriske olier og fedter ikke på huden. Pris ca 145kr.


Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Tina 8. april 2020 at 7:57

    Dejligt positivt indlæg 🙂
    Og super lækkert brød 🙂
    Vil lige ønske jer en rigtig god påske og pas godt på jer 🙂

  • Skriv en besked