Opskrift på forkælelse.

27. marts 2020

Alt er anderledes end for bare et par uger siden i Danmark og det præger selvfølgelig også vores hverdag i min familie. Vi har brug for struktur for at minimere stress og bekymring og selvom det måske kan være helt ligegyldigt eller måske nærmest upassende for andre, ja så prøver jeg at have glimt af fokus på hygge og forkælelse til familien og mig selv også.
Du får derfor idag lidt tips og en skøn opskrift på en barndomskage, som kan holde sig frisk i 3-4 dage faktisk.

Bedstefars skæg.

Tænd ovnen på 175 grader.

125 gr smør piskes med

125 gr sukker til det bliver helt let og luftigt.

4 æggeblommer (gem hviderne i en skål ) tilsættes sukkermassen en ad gangen.

2 tsk bagepulver blandes med

2 dl mel og vendes i dejen skiftevist med

1/2 dl sødmælk.

En bradepande på 20 x 30 cm beklædes med bagepapir og dejen hældes i. Bages midt i ovnen ca 15 minutter. Derefter tages den ud. Imens kagen bager, laver du marengs.

4 æggehvider piskes et par minutter og tilsætter
3 dl sukker, og det hele piskes til tyk marengs.
1 dl marmelade (jeg bruger oftest hindbær) smøres ud på den bagte kage og derefter fordeles marensmassen ovenpå. Ind i ovnen igen og bare 13-15 minutter mere og så er kagen færdig.


Dufte forkæler mig også.

Jeg kan dufte mange ting som min søn og gemal overhovedet ikke fanger i vores hjem. Det kan være en belastning når det drejer som om ubehagelige duft af fx sko i gangen, vådt overtøj eller lign. Til gengæld er det lækkert når der drejer sig om gode dufte og her er Van Cleef & Arpels nye duft BOIS D’AMANDE absolut en fornøjelse for mine sanser. Duften af blomstrende mandeltræer, cedertræ, vanilje og musk er hvad der opleves i et brus af lethed i denne skønne duft. En luksussuite til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde. En ny favorit hos mig helt klart. Du finder den blandt andet i Magasin til 995kr.


DARPHIN nyhed.

Luksus kommer ikke kun i dufte men også i disse små fine kapsler hvor op til 84% er af naturlig oprindelse. DARPHIN har gemt en god blanding til vores hud med 10% Provitamin C og 5% E, som arbejder på at bevare hudens ungdommelighed, og beskytter huden mod ydre påvirkninger. En luksus til hud der ønsker udglatning og udstråling. En lille kapsel er nok til at massere let ind hele ansigtet og halsen. Ved at bruge en udglattende massage, opnår du en skøn velvære samtidigt med at du gør noget ekstra godt for din hud. DARPHIN sælges på udvalgte klinikker og Spa. 60 kapsler indeholder samlet 50 ml og prisen er 895kr.

Nyhed fra NUXE


NUXE har sendt mig deres seneste bud på ansigtsmasker og jeg er ovenud begejstret allerede. De 3 Insta-Masque her er alle gode til alle hudtyper. Alle 3 skal blot sidde på huden i 2 minutter så det passer perfekt at bruge fx under bruseren, imens der er balsam i håret. Du finder dem i både Helsam, Matas og Magasin til kun 185kr. Det er gode naturlige ingredienser og NUXE er til at betale for alle , eller de fleste i hvert tilfælde.


Insta-Masque Detoxifying Glow Mask Nuxe er en dybderensende effektiv, mild og god maske, som fjerner urenheder fra hudens overflade og giver god udstråling efterfølgende. Den skal kun være på huden 2 minutter og masseres let ind. Fjernes nemt med vand . Jeg er særligt begejstret for dens evne til at minimere de lidt grovere porer i T-zonen.


Insta-Masque Purifying Smoothing Mask Nuxe er også til alle hudtyper og ligeledes mild og god til at rense huden, samtidigt med at den effektivt fjerner overflødig sebum og renser porrerne. Denne maske bruges på tør hud og skal blot sidde 2 minutter også, hvorefter den let fjernes med vand. Den virker opstrammende og forfiner huden.


Insta-Masque Exfoliating Unifying Mask er den du skal søge efter, hvis du ønsker en blid exfolierende ansigtsmaske. Derved opnår du smuk og mere ensartet hud. Masken hjælper også med at give huden mere styrke og forbedre fugtniveauet. Jeg er vild med denne milde maske også. Kun 2 minutter og huden er dejlig blød, ren og lækker. Den skal efter de 2 minutter masseres i cirkelbevægelser ind i huden (du vil opleve at den forvandles til en olie) og skal derefter blot vaskes af med vand.


Vandt du ?

Vinderen af konkurrencen med Grown Alchemist produkterne er heldigere end de fleste. Husk at hvis du vil modtage mine indlæg her på bloggen, så kan du tilmelde dig mit Nyhedesbrev.

Rigtig god weekend. Pas på jer selv og hinanden.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Tina 28. marts 2020 at 7:23

    Rigtig god weekend ønskes du og familien herfra 🙂
    Virkelig skøn kage, den vil jeg bage i morgen til søndags teen/kaffen 🙂
    Tak for altid god inspiration både med kage og med duft 🙂
    Pas godt på jer……….

  • Skriv en besked