Vind økologisk hudpleje.

22. marts 2020

Jeg ved at der er fokus på andre ting i vores samfund lige nu, end måske konkurrencer, men jeg vil så gerne bringe smilet frem i disse bekymrende tider, og det kan jeg gøre med en konkurrence ved jeg. Derfor kommer her lidt om hvad man kan vinde.

Grown Alchemist er en komplet serie af økologiske hudplejeprodukter.
Produkterne fra Grown Alchemist er baseret på ekstrakter fra naturlige ingredienser, der er fyldt med antioxidanter, vitaminer, mineraler, fedt- og aminosyrer, som bekæmper de frie radikaler.


Grown Alchemists produkter er gode fra inderst til yderst. De to australske brødre, Keston og Jeremy Muijs, har udviklet en komplet serie af økologiske hudplejeprodukter, baseret på naturlige ingredienser uden kemikalier. Som en ekstra bonus får man smukke produkter, der er omhyggeligt designet i genanvendeligt, bæredygtigt.

Du kan vinde disse 4 produkter.

Hydra + Oil-Gel Facial Cleanser er et mildt renseprodukt, som er lavet af en kombination af botaniske ekstrakter, der mildt renser urenheder uden at fjerne den beskyttende film i huden. Jeg har prøvet den og den er virkelig mild og frisk. Lidt cleanser trykkes ud i hænderne og masseres let ind i huden med lidt vand og skylles derefter af igen. Den er et rigtig godt bud på en cleanser til både sart hud, men også til en kombineret hudtype som behøver mild rensning. Pris 325 kr i Magasin.

Detox Serum Antioxidant +3 Complex er en oliefri serum, som er meget let i konsistens og let optages af huden. Dens fokus er at detoxe huden i ansigtet, for både de frie radikaler fra kulstof, nitrogen samt oxygen. Derved opnåes også en hud som er bedre til at optage den efterfølgende serum eller creme. Bruges dagligt efter rens og før serum samt creme. Koster 395 kr i Magasin

Detox Hydra-Mist+

Detox Hydra Mist+ er en mist, som giver øjeblikkelig og intens fugt samt fastere og glattere hud, mens den beskytter mod skadelige virkninger fra frie radikaler genereret af blåt lys. Det helt særlige ved denne mist er, at den også indeholder Anti-blue Light Complex, som er ekstrakter fra Buddleia buskens blomster, der beskytterhuden mod de skadelige virkninger fra blåt lys. Blåt lys er lyset fra vores telefoner, iPad og computere. Ikke uden grund at den er nomineret i Danish Beauty Award 2020. Bruges nemt ved at spraye på ansigt, hals og décolletage. Om morgenen på ren hud og i løbet af dagen – også over makeup – for et øjeblikkeligt boost af fugt og detox med udglattende effekt. Perfekt, når du bruger meget tid foran smartphone, tablet eller computer samt som et fugtgivende og forfriskende boost på flyrejser. Findes i Magasin til 230 kr.

Grown Alchemist Detox Night Cream . Dette er en dejlig rig natcreme til huden, som indeholder en kompleks blanding bl.a. bestående af kraftfulde antioxidanter, peptider, echinacea ren planteekstrakt samt polysakkarider fra reishi svamp. Frie radikaler forårsaget af forurening neutraliseres, og huden detoxes, mens dens natlige reparationsproces fremmes. Hudens hyaluronsyre boostes og rynker samt fine linjer glattes. Den bruges efter rens og serum. Prisen er 790 kr i Magasin.

Bonus: Få 50kr til gratis mad.

Jeg har en rabatkode til jer alle, så I kan få 50 kr. gratis mad, når du bestiller Take-away med WOLT lige til din dør i følgende byer: Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg, København, Lyngby og Roskilde! Dermed støtter du også de håret prøvede små restauranter i disse tider. Vi fik det lækreste Thai mad i lørdags derfra i Aalborg . Brug koden ANNEKAKADU når du bestiller i din app og beløbet fratrækkes med det samme.

KONKURRENCE.

SLUT – tak for alle som har deltaget både her og på min IG. Vinderen er Camilla Julie Ottosen. Stort tillykke. Send mig en mail på April24@live.dk med adresse, email og mobilnummer til pakkelabel ;).

En heldig kan vinde de 4 ovennævnte produkter til en samlet værdi af 1.740kr . Det er økologisk produkter produceret med tanker og omsorg for vores miljø. For at deltage i konkurrence skal du blot skrive en lille kommentar i dette indlæg ,om hvad du især glæder dig til ved foråret.

Konkurrencen kører også på min Instagram @annekakadu, hvor du også må deltage for en dobbelt change. Der findes 1 vinder ud fra samtlige deltage på både bloggen og Instagram på fredag.

HUSK at du kan sikre dig mine blogindlæg ved at være tilmeldt mit Nyhedsbrev.

Du kan måske også lide

39 Kommentarer

 • Besvar Julie 26. marts 2020 at 16:55

  Jeg glæder mig til sol, frisk luft, spirer og farver i naturen og forhåbentlig en helt corona-fri og normal hverdag ???☀️ Lad os krydse fingre for det!
  Jeg krydser også fingre for at være den heldige vinder af det her fantastiske forkælelses-kit til en stille hverdag hvor lidt luksus ville være ganske vidunderligt ????
  Hav en skøn dag! Og pas på jer selv ?

 • Besvar Michelle M 26. marts 2020 at 10:37

  Spise is og drikke vin i solen med venner og familie ☀️

 • Besvar Maja H. Nilsson 25. marts 2020 at 9:42

  Jeg glæder mig især til at komme ud i haven og nyde lyset og varmen fra solens stråler samt den yndige fuglesang ❤️?

 • Besvar Stina 24. marts 2020 at 17:38

  Alt de spirrende grønne, fuglenes fløjten og solens varme

 • Besvar Rina 24. marts 2020 at 16:14

  Solstråler og markblomster ?✨

  Mvh. @hverdags_psykologi

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 24. marts 2020 at 15:26

  At sidde med solskin i hovedet!

 • Besvar Charlotte 24. marts 2020 at 8:54

  Jeg glæder mig til sol og lysere aftener og allermest til en forhåbenligt coronafri tilværelse.
  Spændende produkter. Kunne især godt tænke mig at prøve Hydra + Oil-Gel Facial Cleanser , da jeg i lang tid har været på jagt efter en god økologisk ansigtsrens.

 • Besvar Stine 24. marts 2020 at 8:50

  Jeg glæder mig til lunere dage og til alting er grønt og farverigt. Det giver bare gid energi. ?☀️???

 • Besvar Louise Olsen 23. marts 2020 at 22:43

  At kunne komme i haven og nyde det gode vejr

 • Besvar Josefine Huusom 23. marts 2020 at 20:39

  Jeg glæder mig til at nyde solen og den smukke forårsnatur ✨?

 • Besvar Anette Jespersen 23. marts 2020 at 18:39

  Det kan der svares på ganske enkelt: lyset, lyset og lyset ?????

 • Besvar Marta Jakabova Jacobsen 23. marts 2020 at 14:55

  Jeg glæder mig til lyset, varmen, solen, grønne græs og træer, fuglenes sang. Ja, det er tid på året hvor alt bliver vækket til livet. 🙂

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 23. marts 2020 at 12:26

  Jeg glæder mig til at solen kommer frem, de smukke farver i naturen og fuglenes kvidren?

  • Besvar Pernille 23. marts 2020 at 14:31

   Den varmende sol og blomsterne og træerne der springer ud giver mig virkelig glæde ❤??? det kan ikke andet end gøre en varm og glad inden i ??

 • Besvar Line 23. marts 2020 at 12:11

  Glæder mig til at kunne så og plante ting og sager ude i højbedene ?

 • Besvar Lone Charlotte Sørensen 23. marts 2020 at 11:00

  ??? jeg glæder mig til bøgen, og forårsblomsterne springer ud ???? fuglens pippen er allerede igang og så ved vi at foråret er lige om hjørnet ???. De lyse forårsdage med venner og familie ♥️ bål i haven og glade ansigter ⭐️ så snart solen skinner . Jeg elsker det.
  ????? Skønneste produkter du forkæler os med ? at du har overskud til at tænke på os i denne svære tid ? pas på dig selv og din familie ???♥️ jeg elsker dine billeder af huset med blå vinduer ?

 • Besvar Tina 23. marts 2020 at 9:22

  Kære Anne,
  dejlige produkter, lige i min ånd, så vil gerne deltage for dejligheder her i foråret 🙂
  Jeg glæder mig til at vores ridebane er ordnet færdigt, der er gennem årene vokset alger med mere og alt det skrabes nu væk, så banen bliver fin igen og så glæder jeg mig til at alle buske, træer og blomster står i flor.
  Lækker mad, jeg blev da lige lækkersulten 🙂
  En god uge ønskes du og familien 🙂

 • Besvar Rie 23. marts 2020 at 7:49

  Normalt glæder jeg mig til at alle de fine blomster titter frem, men lige nu glæder jeg mig til at alt dette Corona er overstået.
  Ville være lækkert med lidt selvforkælelse. Så krydser finger.

 • Besvar Anette Ninon 23. marts 2020 at 6:34

  Jeg glæder mig i disse lyse forårsdage, over at solen skinner ☀️ Og at det er klart vejr (ingen regn☔️ I op til flere dage.) Har været ude at købe viol kanutter, glæder mig til at plante dem.
  ???

  • Besvar Margrethe Lillegaard 23. marts 2020 at 6:53

   Jeg glæder mig vildt meget til de lyse forårsmorgener, hvor solen skinner så pragtfuldt. Glæder mig også til at gå og se de skønne forårsblomster, pinseliljer og krokus o.s.v. og til at gå lange ture på engen ved Halleby Å og til en god tur til stranden ved Bjerge strand sammen med min lille Dansk/svensk gårdhund Dorit, som elsker lange ture og hun kan løbe frit ???

 • Besvar GitteToft 23. marts 2020 at 5:40

  Foråret kommer forhåbentlig med lys og lyd ? i gaderne og glade børns stemmer ? i haverne og duften af grill med familie ?‍❤‍?og venner. ❤ Og fester og sammenkomster ?
  Indkøb af blomster og træer ? Og havearbejde og hækling i hjørnet med en kop kaffe ☕
  Og bare det at og slippe tankerne for en stund ……….. og lade ansigtet og kroppen blive varmet op af solens stråler ??

 • Besvar Bebiane 23. marts 2020 at 5:35

  Hej Anne
  Jeg har altid glædet mig over fuglenes sang, så ved jeg at vi går mod en lysere tid.

 • Besvar Birgitte Tolstrup 22. marts 2020 at 21:41

  Med forårets komme glæder jeg mig til mere lys, sol og varme og til alting springer ud ??

 • Besvar Birna Lambaa 22. marts 2020 at 21:33

  Farverne!
  Foråret er min yndlingsårstid, hvor naturen, bl.a. træer, blomster og græs, skifter ham og kommer til live igen og, især i denne tid, har vi brug for håb, og tegn på, at der er håb og lysere tider forude❤️ Og så har jeg også fødselsdag??

 • Besvar Marlene Høj 22. marts 2020 at 21:28

  Lyset og varmen ?
  Jeg håber at jeg får tid til at opleve og sætte pris på skiftet for jeg arbejder på et plejecenter., hvor vi selv skal dække ind ved sygdom pga. Covid-19.

 • Besvar Lis Vinter 22. marts 2020 at 21:18

  Jeg glæder mig meget til sol – lys og varme ! Lange lyse aftener og grill hygge med familien ! At komme i haven og få fingrene i jorden !

 • Besvar Teresa M 22. marts 2020 at 20:53

  Jeg glæder mig til min søn’s fødselsdag ❤️

 • Besvar Helle Rick 22. marts 2020 at 20:36

  Jeg nyder at være i min have og elsker at ‘nusse’ i den. Jeg har været igang hele weekenden.
  Straks golfbanen åbner igen, så er det ud over stepperne sammen med golfvennerne. Motion, frisk luft og højt humør. Fuglene der syner, blomsterne der springer ud, bierne der summer og alle duftene. Foråret er bare skønt og man bliver bare glad af al den skønne solskin og varme (når vi når dertil). God søndag aften.

  • Besvar Pia Merete Eriksen 22. marts 2020 at 20:43

   Jeg glæder mig til havearbejdet og blomsterne

 • Besvar Hanne Lisa Thomsen 22. marts 2020 at 20:22

  Jeg nyder virkelig, at dagene bliver længere, og lys vinder over mørket ☀️❤

 • Besvar Camilla Julie Ottosen 22. marts 2020 at 20:10

  Jeg elsker at blive vækket af solens stråler i stedet for et mega irriterende væggeur ??

  • Besvar Anne Jensen 22. marts 2020 at 20:14

   Glæder mig til længere dage, men især de små grønne skud på træer og buske ?

  • Besvar Anne 27. marts 2020 at 8:12

   Stort tillykke , du har vundet Grown Alchemist Camilla. Send mig en mail påapril24@live.dk med din adresse, email samt mobilnummer til pakkelabel.

 • Besvar Pia Rotbøl 22. marts 2020 at 19:37

  Jeg glæder mig til at alting vågner udenfor og solen får mere magt☀️?

 • Besvar Helle KS 22. marts 2020 at 19:19

  Jeg glæder mig til solskin, at gen-booke forårstur med ældste-drengen til en landsby i England… og til at gå på legeplads på normal vis med yngste-pigen.

 • Besvar Maria Seidelin 22. marts 2020 at 19:15

  At epidemien formentlig er ovre og vi kan komme i plantecenter og handle. Plante blomster hjemme og i kolonihaven. Hygge i haven med venner, familie og naboer ??

 • Besvar Christina Ulrikka Solveig 22. marts 2020 at 18:30

  Jeg glæder til at kunne komme i vores lille have, plante nyt og kæmpe valmue frø som jeg har fået. Ellers er det de lune og lysere aftner, fuglefløjt og lysegrønne blade på træerne ?✨?

 • Besvar Dorte Slouborg 22. marts 2020 at 17:58

  Jeg glæder mig til: Lyset, duftene, knopperne på træer og buske, solsortens sang som jeg elsker ❤️ En skøn tid ?

 • Besvar Sandra S 22. marts 2020 at 17:34

  Jeg glæder mig til at kunne komme i haven og plante en masse flotte blomster og gøre terassen klar til en masse hyggelige stunder.

 • Skriv en besked