Tør du godt ?

15. marts 2020

I disse dage ændres vores vanlige måde at have en hverdag på lige så stille. Det skyldes Coronavirusen som er landet i Danmark og har sat en ny dagsorden for at omgåes hinanden. Påvirker det os i familien ? Ja. Tør vi tager ud til store koncerter og fester ? Tør du godt ?

I fredags valgte mine børns gymnasium af aflyse den store Gallafest for alle afgangselever og deres familier, efter henstilling fra Sundhedsstyrelsen. En fest de unge havde glædet sig til i flere måneder, købt eller lavet nyt Galla-tøj til, øvet at danse lancier i idrætstimerne og festen der på sin vis sparker det sidste store stykke igang mod studentereksamen, nemlig SRP-opgaven som starter i denne uge. Det var en Mega nedtur at festen blev aflyst med så kort varsel.

Heldigvist fik min søns klasse arrangeret en lille lokal forsamlingshus, som ramme for en ny lille Galla. De fik en virkelig god deal med det ene band, som havde øvet i flere weekender for at skulle spille på gymnasiet, så de kom og spillede i forsamlingshuset og lydmanden er tilfældigvist en forælder i klassen så det blev også en god deal. Maden stod vi forældre for med lynets hast og et kæmpe sammenskudsgilde blev lavet. Der blev danset lancier, uddelt nomineringer til eleverne og taget masser af gode foto. Smil og latter var aftenens afløser for bekymringer og skuffelser. Skønt. Det er 10 dage siden efterhånden og før alt det her med at blive hjemme. Eneste formaning var ikke at samles 1.000 mennesker .

De smukke unge mennesker.

De smukke unge kommende studenter var i deres stiveste puds så fine hver og én. Selvom min søn må trækkes med et 4. år på gymnasiet grundet hans anden uddannelse på MGK Nord. Via en Team Danmark aftale er hans uddannelse nemlig blevet forlænget til 4 år sideløbende med hans musikuddannelse på 3 år. Lige nu er det lidt øv at se sine klassekammerater glæde sig til at blive studenter om lidt, og selv skal tage endnu 1 år uden vennerne, men alternativet med 3 år på gymnasiet uden musik var helt udelukket for ham. Der er ikke foto fra festen er på bloggen, da alle mine foto stort set er med hans venner på også, og de skal ikke eksponeres på de sociale medier her, men på deres egne platforme. Sorry.

Der er kommet nye farver.

Reklame, da produkterne er tilsendt mig til test.

Sensai har netop lanceret en masse nyheder i deres makeupserie. Der er blandt andet kommet Styling Eyebrow Pencil med spiralbørste i den ene ende og stift i den anden ende. Stiften har præcist den kombination af farvepigment, blød- kontra hårdhed, og værktøj som jeg kunne ønske mig. At det hele bare spiller, når brynene skal tegnes op og rettes lidt til. Konsistensen er let pudret så farven falder naturligt ind i brynene samtidigt i et naturligt look. Den er kommet i 3 nye farver og når den er brugt op, kan du nøjes med at købe en refil til beholderen. Smart. Prisen er 230kr i Magasin.Designing Liquid Eyeliner er en flydende eyeliner, som kan lave de fineste tynde linjer på øjnene og du kan med samme udforme smukke bredere svungne linjer for et andet look. Et virkelig fint værktøj til at forme linjer med. Den koster 310kr og der findes også en refil til denne. Den er lanceret i 2 nye farver: Black og Deep Brown. Lasting Eyeliner Pencil er en anden type Eyeliner med en blød stift

Til øjnene har Sensai lanceret en ny fast eyeliner Lasting Eyeliner Pencil, som er en mere cremet stift, der med lethed kan tones ud, da pennen i den anden ende har en applikator. Igen har Sensai forenet det praktiske med et godt produkt og der kan tilmed købes refil også til dette produkt og det er lanceret i 2 farver til en pris på 230kr. Super nem at arbejde med og holder godt på huden syntes vi her i huset.

Til sidst vil jeg lige nævne de luksuriøse nye Eye Colour Palette’s som Sensai har lanceret. Silkebløde, klassiske og smukke øjenskygger der har et utroligt smukt og elegant udtryk i deres flade sorte æsker også. I paletten er 4 forskellige nuancer, der tilsammen kan mikses på kryds og tværs. Udgangspunktet er en neutral farve, du derefter kan blande op i styrke ved at tilføje de andre fra paletten, hvoraf den i nederste venstre hjørne er med mere glimmer i som highlighter øjnene ekstra meget. Silke bløde paletter der er meget nemt at arbejde med syntes jeg og farverne holder fantastiske på huden. En silke blød fornemmelse og en naturlig smuk makeup at se på. Jeg fornemmer klart den silkebløde konsistens i denne super kvalitet. Eye Colour Palette er kommet i 4 nye nuancer og koster 515 kr.

Farver skal der til.

Nu vi er ved smukke farver, så vil jeg ligelige jer mit køb af Dahlia knolde til haven. Sidste år var et virkelig et dårligt Dahlia år i vores have. Jeg satser på at det bliver bedre i år og har benyttet mig af tilbudet i Bilkas haveklub med Dahlia til 1/2 pris. Nu er spørgsmålet bare hvornår jeg skal begynde at forspire dem ? Om de blot skal ligge ude i forårssolen på plænen en dags tid, eller om de skal i spande med jord og stå inde nogle uger før udplantning. Måske begge del ? Jeg er ingen ørn i en have, men hold da op jeg glæder mig sol, varme og slut med snak om isolation og virus. Tanker til alle dem som er berørt.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

 • Besvar Tina 15. marts 2020 at 23:59

  Så flotte du og sønnike er 🙂
  Godt de fik holdt en mindre gallafest, det er jo noget de ser frem til de unge 🙂
  Vi går heller ikke ud og mænger os, har jo sygdom som ikke er godt sammen med en evt. coronavirussmitte.
  Men vi må alle passe på os og glædes over de mindre begivenheder.
  Hilsner og pøj pøj med havearbejdet 🙂

 • Skriv en besked