Jeg vil prøve noget nyt.

5. marts 2020

Jeg elsker god kvalitet. Det både når det drejer sig om tekstiler til fx at lave håndarbejde af, madprodukter, køkkenmaskiner, bøger eller hudpleje. Jeg kan sagtens fristes til at købe ting, der tiltaler mig eller giver mening at bruge, uden at det har skyggen af kvalitet, men så skal det også helst være til en dertil svarende pris. Hvis et produkt også er lavet eller solgt med passion tæller det næsten dobbelt i point hos mig. Folk med en passion for det de laver, er ofte tydeligt at se og opleve på produkterne de laver .
Jeg vil prøve noget nyt, eller forholdsvist nyt for mig. Jeg vil igen kaste mig over patchwork, men kun sy af smukke tekstiler, der er lavet med passion i første omgang, i et forsøg på at fastholde mig fordybelsen. Det er gældende for fx stof fra Liberty of London og den passionerede designer Carolyn Friedlander.

Nye udfordringer.

Patchwork er igennem mange generationer et håndarbejde med stor historie og nytteværdi. Jeg har tidlige lavet det både på maskine og i hånden, men forlagt det for andre interesser. Nu har jeg fået lyst igen og øver mig i at sy trekanter fint sammen så spidserne står fint. Det er ikke min spidskompetence, så ting tar tid og sådan må det være. Det gør ikke spor.


Nyheder fra Sensai

Reklame da produkterne er tilsendt mig.Sensai er kendt for deres dobbelt rens og dobbelt fugt til huden. Et system og rutine som plejer huden i dybden. De har nu lanceret en olie rens, som jeg dog ikke har prøvet, og en creme-rens: The Creamy Soap fra deres Ultimate serie.

Jeg har brugt sidstnævnte i 3 uger nu og kan næsten ikke anbefale den nok. Der bruges ikke mere end jeg viser på billedet herover. Du skummer det op med den super silke bløde børste, som følger med i æsken og tilsætter en smule lunkent vand. Det blødeste skum kommer hurtigt i hånden og er nu klar til at fordele i ansiget med børsten, imens jeg nærmest masserer det blidt i ansigtet. Derefter skyldes børsten og ansigtet med klart vand. Huden er nu ren som en barnenumse, de døde hudceller og snavs er væk og porerne renset i dybden. Nu klar til de nye gyldne dråber Ultimate The Lotion . Du finder The Creamy Soap i blandt andet i Magasin.

Det bliver måske lidt nørdet nu, men læs lige med her. Din hud vil elske dig for det nemlig. SENSAI har sendt mig en sample på en overdådig luksus i form af ULTIMATE THE LOTION, som min modne hud har lappet i sig nogle uger nu. SENSAI er især berømte for deres brug af Koishimaru Silk
Fornemmelse af silke i hudpleje, gør noget helt særligt for min modne hud. Den føles som om et usynligt lag englestøv er landet på den nærmest.

Det særlige ved denne nye luksus lotion er, at den er udviklet med mikroniseret olie, der ved kontakt med huden, bliver til en rig silkeagtig oliebaseret lotion. Tynd som vand men enormt rig på det min hud elsker : fugt i dybden ved hjælp af Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX og CPX Vital Extract. Den giver en mere strålende og fast hud samt plejestoffer, opstrammer den samt gør den ekstra modtagelig for det næste trin i hudplejen derefter. Jeg får derved endnu mere ud af min Sensai dagcreme ovenpå denne lotion. Jeg bruger den derfor både morgen og aften efter rens. Du finder den i Magasin til 1.240kr for 75 ml. Den er meget drøj i brug.

Sol, ski og solcreme.

I denne uge er Hobro skiklub på tur og min gemal er med som skiinstruktør. Noget han har glædet sig til i flere måneder, så det er dejligt at der er sne modsat i Danmark. Når solen står højt og flot på himlen og reflekteres af sneen, er det ekstra vigtigt med solbeskyttelse. Sensai er kommet med nyheder i deres serie med solcremer. Perfekt til sommeren der kommer og til skiferie nu.

Yderst til venstre står i den gyldne tube en After Sun Glowing Cream Fra Sensai og er en beroligende, let glitrende creme som fugter huden mens silken ligesom svøber sig om dig. Den er nok mest til kvinder, da den har en mild duft af fersken der sender tankerne på sommer og sol. Prisen er 675kr og findes i Magasin. Den midterste tube er Cellular Protective Cream For Face med SPF. Den har jeg lagt i min gemals toilettaske til skiferien, for den er en vandresistent ,multi-beskyttende solcreme som sikrer høj beskyttelse mod solen som er ekstra skarp på en skiferie. Yders til højre ser du den perfekte luksus Cellular Protective Cream For Body. Den er ren forkælelse med sine evner til at beskytte huden mod solens skadelige UV-stråler og samtidigt hjælpe med at give en super smuk velplejet hud.

Jeg blev opmuntret af en læser.

Det var faktisk en sød trofast læse, som opmuntrede mig til at tage fat på patchwork igen. I snakken om juletræstæppe. Tak for det Tina. Jeg vil altid gerne have tips, inspiration eller måske en udfordring fra jer læsere.
Vil du gerne sikre dig mine nyheder , opskrifter og ord om hverdagen, så husk at være tilmeldt mit Nyhedsbrev.


Du kan måske også lide

1 Kommentar

 • Besvar Tina 5. marts 2020 at 14:02

  God eftermiddag Anne 🙂
  Og patchwork er så smukt og især med ekstra smukt stof, som du har valgt og smukt stykke håndarbejde du fik syet 🙂
  Sensai er så lækkert og lyder bare som noget jeg kan ønske mig i julegave.
  Dejligt gemalen skal nyde den friske luft på ski imens kan vi nyde sol og tørvejr i dag 🙂
  Ønsker du og dine store børn en god resten dag 🙂

 • Skriv en besked