Filorga nyhed

16. februar 2020

Vinteren er mild i år, men alligevel har vi gang i opvarmning af huset i form af brændeovn i ny og næ. Det er både hyggeligt samt praktisk, når vi skal have tørret vores tøj. Til gengæld er varmen i kombination med kulden udenfor hård ved min hud. Den kræver pleje i form af god creme, serum og peeling. Filorga har for nyligt lanceret den tidligere anmeldte Global Repair og jeg har nu også haft fornøjelsen af at teste Global Repair Intensive.

Begge produkter yder intensiv pleje til huden, som søger lidt ekstra opmærksomhed og bliver genopbygget. Filorga er verdenskendt som pioner inden for mesoterapi og ekspert i fillers hvor Filorga har overført samme unikke, injicer-bare formler, der anvendes inden for æstetisk medicin. Du finder serien inklusiv denne nye Intensive i blandt andet Magasin. Produktet arbejder på flere punkter, der matcher mine behov:

  • Tør hud
  • Slap hud
  • Livløs hud
  • Tydelige linjer i huden
  • Pigmentforandringer

Med hele 50 meso ingredienser giver Global Repair Intensive effektivt antiagebehandling til huden , Retinol der øger cellefornyelsen og Glykogen der øger fastheden i huden. En coctail der er en gave til en moden hud fra Filorga.

Jeg har testet begge produkter sammen ( du kan læse mere om Filorga i mit indlæg HER ). Global Repair og de er meget lette at fordele i huden, trænger meget hurtigt ind trods de er rige i konsistens og er en god bund for efterfølgende makeup også. Huden føles glat og let efter påføring, ikke fedtet på nogen måde, hvilket især også må skyldes min hudtype. De giver god fylde i min hud og den tørster ikke mere. En virkelig god kombination at bruge disse sammen. Produkterne bruges morgen og aften og kan med et lille trick også bruges som maske: Bland serum og cremen sammen i håndfladen og fordele på ansigtet i et lidt tykkere lag over natten. Prisen er 795kr i landets førende hudplejeklinikker med mere samt fx Magasin.

Herover ser du “holdet” som jeg har testet sammen: Filorga Global Repair Intensive, Global Repair sammen med min ynglings foundation fra Sensai og deres primer og mascara.

Vil iøvrigt anbefale dig at tjekke Sensai Mascara 38˚Separeting samt Eyelash Base 38˚ ud. Sensai har en mascaraserie der kan dække alles behov for flotte vipper. I min alder er vipperne bliver kortere og færre over tid, så jeg er især meget begejstret for den lille fikse hvide base primer, som lægges på vipperne før mascara og derpå den lækre mascara 38˚. Lange flotte vipper uden brug af vippeforlængende serum rocks! Find dem i Magasin til ca 230kr.

Tak fordi du læste med og rigtig god weekend . Husk at du kan følge med i de nyeste blogindlæg ved at være tilmeldt mit Nyhedsbrev.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked