Det er gyldne tider.

16. december 2019

Julelysene glimter så fint alle vegne her i decembers vintermørke. Vi har ikke fået sne i Himmerland endnu denne vinter, så det er dejligt med lidt ekstra lyskæder hist og her for at lyse op. Sidst i denne uge planlægger vi en tur i Aalborg Zoo for at se deres flotte julebelysning imellem alle dyrene. Vi skal også se isbjørnene, som har fået unger. Det bliver hyggeligt er jeg sikker på. Vi har været i Zoo igennem rigtig mange år og bliver aldrig for gamle til besøge dyrene og haven i Aalborg.

Liberty

De gyldne brune farver som er fine i efteråret lister sig ind i tekstilerne og moden hist og her. Det er ikke brunt Liberty bruger mest i deres smukke designs, men da jeg så Betsy i brunt med lidt rosa på en fransk webshop, måtte jeg bare eje et lille stykke af det stof. Det er smukt. Jeg har kastet min kærlighed på at sy en BumBag i stoffet og overvejer hvad det næste skal være. Måske en toilettaske og en pung.

AHAVA

Jeg har tidligere skrevet om hudplejeserien AHAVA, hvilket du kan læse om lige her. Serien udspringer i interessen for de effektive og kraftfulde mineraler og salte fra Det Døde Hav.
Idag er serien udviklet til at have produkter til alle forskellige hudtyper og hudtypetilstande, hvor videnskaben udnytter mineralernes optimale effekt.  AHAVA udvikles under miljørigtige vilkår, hvor de bl.a. har en Water Return politik, som sikrer at returnere den rene vand, efter det er blevet brugt i studierne og produktionen af hudplejeprodukter.

Jeg har testet 3 produkter.

Ahava Facial renewal peel er en gelbaseret Peel, som benyttes på ren tør hud hvor den skal sidde 5-10 minutter, hvorefter den omhyggeligt fjernes med vand. Jeg mærker tydeligt hvor glat min hud føles efterfølgende og nyder at vide, min huds cellefornyelse derefter er forbedret. Jeg har brugt den 2 x om ugen uden problemer med min modne hud. Absolut et nyt favoritprodukt hos mig. Hudtonen fremstår mere ensartet og mere klar med glød. Kan bruges af alle hudtyper. Køb den til dig selv, din mor, veninde eller voksne datter måske?

AHAVA Mineral Toning Water.

Med en vatrondel fugtet af AHAVA Mineral Tonic Water vedligeholdes hudens pH-værdi med mineraler fra det døde hav og botaniske ekstrakter som fugter, blødgører og beroliger huden. Derfor bruger jeg den gerne morgen og aften efter rens eller maske for derefter at fortsætte med serum og creme.

Et af seriens stjerneprodukter er AHAVA Dead Sea Crystal Osmoter, som er særligt velegnet til en moden hud som min. AHAVA Dead Sea Crystal Osmoter er et patenteret mineralsk, oliebaseret serum, som giver intens fokus på rynkereduktion, fasthed og udstråling til huden. Det er igen den luksuriøse blanding af Dødehavets mineraler der er hjælper huden her. Jeg har brugt et par få dråber som varmes i håndfladerne før de kommer på huden og derefter creme ovenpå. Den arbejdes let ind i huden og dufter meget let og naturligt. Har du ekstra tør og trist hud her i vinteren, så forkæl din hud med at prøve denne her. Hele serien findes i stormagasiner som fx Magasin.

Vandt du konkurrencen om Ecooking og Barberians ?

De 2 heldige blev: Ecooking – @louise.rolin på Instagram og Barberians vinderen blev her på bloggen Anette Ninon. Stort tillykke til jer begge. Send mig en mail på april24@live.dk inden 4 dage.

Husk at være tilmeldt mit Nyhedsbrev for at se mine tips og blogindlæg. Rigtig god mandag til dig.

Anne

Du kan måske også lide

7 Kommentarer

 • Besvar Neel 30. juli 2020 at 10:46

  jeg vil meget gerne købe??? en Liberty bumbag hvis muligt?????

 • Besvar Tina 21. december 2019 at 8:53

  Kære Anne,
  glædelig 21.december og håber I nød jeres ZOO og fik set isbjørne og masser af julehyggelys!
  Hvis I har juletræet i jeres stue kunne du måske sy et i samme farve som jeres flotte nye sofa og så med lidt rødt og grønt i også.
  Jeg har selv et patchwork juletræstæppe syet af en sød dame fra Sverige 🙂
  En glædelig julet weekend ønskes du og familien 🙂

  • Besvar Anne 28. januar 2020 at 16:18

   Patchwork juletræstæppe..det lyder som en drøm Tina. Nu er jeg gået i tænkeboks efter dine fine ideer. Tak for det. Jeg vil gerne lave et nyt juletræstæppe nemlig og har set et lavet som en quilt af små firkantede romber syet sammen i 4 farver. Det gav anledning til tænksomhed. Nu må vi om jeg kommer igang. Bedste hilsner Anne

 • Besvar Anette Ninon 16. december 2019 at 16:21

  Kære Anne
  Tusind tusind tak
  Glæder mig til gaven
  Dejlig aften til dig
  Anette Ninon

  • Besvar Anne 19. december 2019 at 10:09

   Det glæder mig SÅ meget at læse . Dejlig jul til dig herfra og tak for at følge bloggen.

 • Besvar Tina 16. december 2019 at 8:36

  Glædelig 16.december kære Anne 🙂
  Altid dejligt med en tur i Zoo.
  En af mine ungdomsvenner var fotograf i Ålborg Zoo og der var jeg ofte inde at besøge dyrene.
  Så smukt håndarbejde du igen har syet 🙂
  Syr du juletræstæpper?
  Jule måned hygge ønskes du og familien herfra 🙂

  • Besvar Anne 19. december 2019 at 10:08

   Rigtig Glædelig december til dig ogsåkære Tina. Vi glæder os til en tur i Zoo imorgen fredag og skal se de små isbjørneunger, dog på en skærm, og julelysene. Heldige dig at have været med inde ved dyrene. Sikke en oplevelse du må have fået Tina. Vildt . Jeg lavede faktisk vores nuværende juletræstæppe da børnene var små, men kunne godt trænge til et nyt der er mere grundigt lavet. Har du en ide ?
   Bedste hilsner til dig og din datter
   Kh Anne

  Skriv en besked