Gaver til dem jeg holder af.

12. december 2019

December er så meget mere end gaver, men jeg elsker at forkæle dem jeg holder af – også med gaver. Nogle har ønsker der er nemme at indfri som fx fagbøger om lingvistik eller et par guitarstrenge. Andre er mere kringlede og svære at få ønsker fra. Det gælder ofte mændene i vores liv. Jeg har dog fundet nogle virkelig lækre ideer til gaver, som jeg ved vil bringe glæde. Se længere nede.

Håndlavede gaver.

Nogle af de gaver jeg giver er håndlavede. Det kan jeg have det lidt ambivalent med, for det er jo ikke fordi at jeg ikke vil købe en gave til modtagerne. Til gengæld ønsker nogle sig mit håndarbejde og så laver jeg det gerne. Det er både brilleetui i Libertystof, små punge til at have i en stor taske eller bilen med småting i, og store tasker til at have med på tur.

Gaver til ham der har alt.

Det er med glæde at jeg har opdaget det nystartede Nordjydske firma Qknives. Firmaet består af de 2 unge mænd Mike Horup og Mathias Lydersen, som begge er blevet iværksættere med kvalitetsknive. De har ikke kun fokus på gode, holdbare kvalitetsknive, men i høj grad også på den gode personlige betjening og oplevelse ved køb selvom det er via en webshop. Jeg modtog fx en lille personlig video med mine knive. Sådan! En god kniv har en lækkerhedsfaktor der gør madlavningen så meget lettere og behagelig ved jeg selv, så alt spiller her.

Qknives

Qknives Original Series er deres første serie og den jeg har 3 knive fra . Nu bliver det lidt nørdet, men bladet på knivene er lavet af 67 lags carbon stål, som er smedet efter Damaskus metoden, hvilket giver knivene et unikt look. De er blanke og har er lækkert udtryk med tydelige mønstre af slag i stålet. Alle knivene er smedet af højkvalitets carbon stål med et skæfte i pakkatræ. Da knivene er smedet af 67 lag stål gør det, at deres holdbarhed er utrolig god, og de har muligheden for at blive ekstremt skarpe, derudover gør det også at knivene holder deres skarphed i længere tid. Selve stålet har en hårdhed på 62 HRC efter Rockwell-skalaen.

Min oplevelse med de 3 knive jeg har fra serien: urtekniv, brødkniv og kokkekniv er at de ligger virkelig godt i hånden, uanset om jeg skærer i et sprødt nybagt stykke brød, en blød tomat eller skærer kød i tern. Jeg har brugt dem hver dag i en måned nu og de skærer sikkert og blødt som smør i alt jeg har udsat dem for. Gemalen i huset er ovenud begejstret. Sønnen på 18 ligeså. Mine børns morfar vil elske dem. Han skal have en i julegave tænker jeg, for han elsker godt håndværk og Qknives vil leve op til det.

Qknives leveres i flotte gaveæsker, smukt designede, de er aldeles gode at have i hånden og skære med og så er i de i en kvalitet der holder dem skarpe længe. Lige sådan noget vi 3 generationer holder af. Du finder dem i deres webshop til priser fra 399kr for en urtekniv lige HER.

SLUT – KONKURRENCE

Stort tillykke til de 2 heldige vindere. De 2 heldige blev: Ecooking – @louise.rolin på Instagram og Barberians vinderen blev her på bloggen Anette Ninon. Stort tillykke til jer begge. Send mig en mail på april24@live.dk inden 4 dage. 

2 skønne brands har fundet vej til mig og jeg har fået lov til at dele med jer. Derfor er denne konkurrence det rene slaraffenland for mig og der findes hele 2 vindere. Én som vinder produkterne fra Ecooking og én som vinder serien Barberians til mænd. Begge serier er Danske kvalitetsprodukter lavet med omtanke for huden. Der findes én vinder her på bloggen og én på min Instagram @annekakadu. Du må gerne deltage begge steder for dobbelt change. Præmien fra Ecooking har en værdi på knap 2.000kr og fra Barberians på omkring 800kr.

For at deltage skal du:

Være tilmeldt mit nyhedsbrev


og skrive en kommentar om hvilken serie du ønsker at vinde af de 2 ovennævnte. Vinderne findes på søndag og offentliggøres i dette opslag mandag. Vinderne skal selv henvende sig til mig inden 4 dage på April24@live.dk.
Held og lykke.

Du kan måske også lide

44 Kommentarer

 • Besvar Lisbeth Mortensen 15. december 2019 at 15:17

  Ecooking så meget gerne 🙂

 • Besvar Signe Op. 14. december 2019 at 10:17

  Wauw! Det er da godt nok nogle fine præmier ?
  Skulle jeg være så afsindigt heldig, vil jeg ønske mig produkterne fra Ecooking – og dele dem med min store datter.
  Held og lykke til alle – og rigtig glædelig jul! ?

 • Besvar Anne K. 14. december 2019 at 10:00

  Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg vil gerne vinde den lækre pakke med produkter fra Ecooking ??

 • Besvar Helene L 13. december 2019 at 15:35

  Jeg ville så gerne vinde ecooking og overraske min store datter med god hudpleje helt frem i foråret. Hun skal opereres i januar og huden behøver hjælp både før og efter med al den tørre luft. Vildeste præmie for en allround blød og dejlig hud ???

 • Besvar Christina Ulrikka Solveig 13. december 2019 at 13:23

  Jeg vil mægtigt gerne vinde sættet fra Ecooking?✨ det ville være super dejlig, dejlig weekend ???

 • Besvar Line 13. december 2019 at 11:21

  Sikke en fantastisk konkurrence!

  Gad så godt vinde den lækre pakke med produkter fra Ecooking ☺️

 • Besvar Emma Haldan 13. december 2019 at 11:08

  Åh, hvor er det en FLOT konkurrence!
  Ville blive så lykkelig for produkterne fra Ecooking ✨

 • Besvar Pia Leth 13. december 2019 at 6:13

  Jeg vil elske at Eccoking serien. Skønne skønne luksus forkælelse.
  Glædelig jul til dig og din kære ?❤️☃️???

 • Besvar Ann 13. december 2019 at 3:12

  Det ville være skønt at vinde fra ecooking

 • Besvar Isabella Wiehl 12. december 2019 at 20:38

  Jeg vil elske at vinde ecooking-serien ??✨???

 • Besvar Teresa 12. december 2019 at 20:29

  E-cooking er SÅ lækkert!

  Glædelig jul ❤️?

 • Besvar Maria Seidelin 12. december 2019 at 18:49

  Det er svært – men vil gerne selv forkæles med Ecooking ??

 • Besvar Elin Buus 12. december 2019 at 18:26

  Min mand vil blive super glad for BARBerians, så det skal det være…TAK ..God jul…

 • Besvar Dorte Slouborg 12. december 2019 at 18:06

  Jeg ville blive meget glad for den lækre serie fra: Ecooking 🙂 Glædelig jul <3

  • Besvar Louise Olsen 12. december 2019 at 22:34

   Ønsker mig de skønne produkter fra ecooking

 • Besvar Katrine Buchtrup Mikkelsen 12. december 2019 at 17:36

  Jeg ønsker mig helt vild meget Eccoking? Min hud og jeg ville blive så lykkelige ?

  • Besvar Louise Olsen 12. december 2019 at 22:33

   Ønsker mig de skønne produkter fra ecooking

 • Besvar Pia Rotbøl 12. december 2019 at 16:55

  Jeg ønsker mig Ecooking ??

 • Besvar Marlene Høj 12. december 2019 at 16:16

  Uh, den er svær for jeg kan bruge Ecooking og min kæreste Jan bruge Barberians… Jeg går efter førstnævnte

 • Besvar Rie Viola 12. december 2019 at 15:14

  Ønsker mig Ecooking til mig og min store datter <3

 • Besvar Annette Norgreen 12. december 2019 at 14:50

  Hvor ser det lækkert ud. Jeg vil gerne vinde Ecooking-produkterne til mig og min datter 🙂 Glædelig jul til dig og din familie!

  • Besvar Tina Madsen 12. december 2019 at 18:26

   Jeg ville elske at vinde Ecooking serien ?????

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 12. december 2019 at 14:35

  Super skøn give-away ???
  Vil mægtig gerne vinde Ecooking produkterne❤️❤️❤️
  Krydser fingre, og håber på masser af juleheld ??????⛄?????

 • Besvar gitte zakariasen 12. december 2019 at 14:25

  Wauw 🙂
  Jeg ville gerne deltage om begge ;), men skal jeg vælge, så bliver det Ecooking <3
  Glædelig Jul og tak for inspiration.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 12. december 2019 at 14:09

  Jeg vil mægtig gerne forkæle min mand med serien Barberians. Glædelig jul herfra

 • Besvar Sabine Treldal 12. december 2019 at 14:07

  Glædelig jul Anne ??? rigtig fint indlæg du har lavet. Jeg har hørt så meget godt om ecooking og ville derfor elske at vinde den serie så jeg selv kan prøve og nyde godt af de lækre produkter. Vh Sabine

 • Besvar Amanda Lykke Pedersen 12. december 2019 at 13:36

  Jeg ville elske at vinde Ecooking sættet og forkæle min mor med det som en ekstra julegave <3

 • Besvar Joan Østergaard 12. december 2019 at 13:31

  Ej men sikke du forkæler ???
  Jeg elsker hudpleje, og er blevet helt vild med peel masken fra Ecooking, og tænker at hvis resten bare er halvt så godt, så er jeg tilfreds ?

 • Besvar Tina 12. december 2019 at 13:07

  Glædelig 12.december Anne,
  Det må være dejligt at være på gave med dig og få smukt håndarbejde 🙂
  Da jeg ikke har en mand i køkkenet indenfor rækkevidde, så ønsker jeg mig Ecooking produkter, dem kan jeg dele med min smukke datter 🙂
  Jeg har kun prøvet håndcremen fra Ecooking, men den er til gengæld også go 🙂
  En dejlig julemåned ønskes du og dine 🙂

 • Besvar Birna Lambaa 12. december 2019 at 13:05

  Ecookings produkter! Jeg ELSKER Ecooking??❤️??

 • Besvar Lis 12. december 2019 at 13:01

  Barberians til min mand

 • Besvar Jenny Clausen 12. december 2019 at 12:49

  Ecooking har jeg hørt så meget godt om så det vil jeg super gerne prøve Dejlig præmie, den ville jeg blive super glad for. Håber heldet er med mig. Glædelig jul ❤️?⭐️?

 • Besvar Tina Rasmussen 12. december 2019 at 12:42

  Ønsker de skønne ecooking produkter. Jeg vil dele med mine døtre. Krydser fingre for held.
  Glædelig jul

 • Besvar Tina Lu Madsen 12. december 2019 at 12:41

  Tak for denne skønne konkurrence her op til jul ?
  Jeg har længe ønsket mig at prøve Ecooking produkterne, så smider lige et optimistisk lod i puljen og håber på det bedste ?????

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 12. december 2019 at 12:35

  Ønsker de skønne Ecooking produkter, det vil være ren forkælelse?

 • Besvar Hanne Lisa Thomsen 12. december 2019 at 12:31

  Ecooking til kvinder, vil være dejligt ???

 • Besvar Victoria 12. december 2019 at 12:25

  Jeg vil gerne vinde ECooking 🙂

  • Besvar Pia Reetz 12. december 2019 at 12:39

   Ønsker mig at vinde Eccoking produkterne. Glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 • Besvar Betina Rothmann 12. december 2019 at 12:21

  Ecooking til kvinder ?

 • Besvar Lis Vinter 12. december 2019 at 12:20

  Jeg vil gerne vinde Ecooking

 • Besvar Carina Wolff 12. december 2019 at 12:20

  Jeg ville elske at vinde Ecooking ❤️?❤️??Glædelig jul?

 • Besvar Pia Merete Eriksen 12. december 2019 at 12:18

  Ecooking

  • Besvar Natascha 12. december 2019 at 12:23

   Det ville være skønt at vinde fra ecooking, lidt forkælelse af en træt mor

 • Besvar Anette Ninon 12. december 2019 at 12:15

  Barberians til manden

 • Skriv en besked