Så kom jeg i avisen.

6. december 2019

Hold da op, sikke en ære at være med der. Jeg måbede faktisk og fik helt varme kinder over det fine selskab, jeg er havnet i i aviserne . I september blev jeg kontaktet, om jeg ville være med i en lille avisartikel, som kort og godt handlede om at de ville anbefale mig (sammen med andre omkring de 50 år) som inspiration til andre på Instagram. Det grå guld. En lille fin anbefaling sammen med profiler som Line Baum Danielsen, Silke Grande, Bagværk og Jeanette ( Qland ). Artiklen var i et indlæg i 7 aviser hvoraf den ene var Fyens.dk. Herligt med en lille anbefaling.

Meget er sket de sidste par uger. Jeg har blandt andet været til Koncert på Klejtrup Musikefterskole, hvor Jonas havde fornøjelsen af at være elev på for nogle år siden. Koncerten var med Annisette Koppel og det var en stor musikalsk oplevelse. Hun kan trods sin alder stadig synge, engagere publikum med sin tilstedeværelse og har et virkelig velspillende dygtigt band med sig. Salen var helt fyldt op med lige dele sprudlende ungdom af elever samt lige dele gråt guld på min egen alder. Herlig aften.

Der har også været gang i symaskinen, da jeg igen har fundet noget vidunderligt smukt designet vintagestof fra Sanderson. Stoffet er blevet til en taske og en lille pung til småting


Lækkert og målrettet

Huden er igen blevet forkælet og denne gang er det brandet EXUVIANCE , der har forkælet mig. Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for det videnskabsudviklede brand og er ikke blevet skuffet denne gang heller. Lækre og målrettede problemløsere har hjulpet mig. Øverst over teksten her ser du AF Vitamin C 20% Serum kapsler sammen med Super Retinol koncentrat.


De 2 produkter arbejder rigtig godt sammen hvor kapslerne arbejder på at genskabe fasthed i min modne hud, glatte linker og lysne huden. Retinol i den lille tube er med til at udligne hudens tone og booste hudens naturlige kollagen. Et super matchende makkerpar her efter sommerens udtørring af huden. Start evt med kun at bruge Retinol hver 2. dag i opstarten.

Til midterpartiet især.

De 2 masker på billedet er især gode til mit til tider lidt fedtede midterparti i ansigtet. Selvom jeg har rundet de 50 år, er der stadig til tider en udfordring med der punkt. EXUVIANCE Purifying Clay Masque har jeg en svaghed for. Elsker dens konsistens og effektivitet i T-zonen hos mig. Den renser og suger effektivt huden fint ren og mat igen efter bare 5-10 minutter. Jeg oplever en betydelig friskere og blødere hud hver gang efter brug. Mine voksne børn kan sagtens få glæde af den også.

Exuviance Detox Mud Treatment indeholder 23% aktivt kul, hele 3 typer ler og neoGlucosamine blandt andet. Det er Japansk Binchotan trækul der virker som en “magnet“ på huden, hvor den samler snavs og urenheder op som en almindelig rensning ikke kan klare. Den er guld for min hud og efterlader en nænsom lækker blød og glat hud i hele ansigtet efter ca 10 minutter. Jeg har med fornøjelse brugt den 2 x om ugen og er helst alene hjemme for ikke at skræmme familien med den helt kul sorte maske;).


Du kan købe produkterne landet over hos uddannet personale på hudplejeklinikker og beautyshops. På klinikker der benytter EXUVIANCE, kan du få kyndig og professionel vejledning i at pleje din hud med serien samt behandlinger. Prisen for produkterne ligger fra 350kr og opefter.

Er du en vindertype ?

Så kan du på her på bloggen snart få muligheden for at deltage i en stor lækker Konkurence. Du kan sikre dig i at være med og læse mine nyheder, ved at være tilmeldt mit Nyhedsbrev. I weekenden kan du deltage i en lækker konkurrence om blandt ande denne lækre Muud lædertaske til fx dit håndarbejde, Beautyprodukter eller andre ideer. Det sker til gengæld på Instagram hvor du kan finde mig på @annekakadu samt @anneskiosk.

Rigtig god weekend

Du kan måske også lide

3 Kommentarer

 • Besvar Christina Ulrikka Solveig 6. december 2019 at 15:43

  Tillykke med den fine omtale i avisen? vi nyder at følge med i din hverdag og alle dine kreative indspark?? dejlig weekend

 • Besvar Marlene Høj 6. december 2019 at 9:41

  Tillykke med omtalen – Håber at den bringer noget godt med sig ?

 • Besvar TINA 6. december 2019 at 8:31

  Tillykke Anne med avisernes omtale af du og nogle af dine kolleger 🙂
  Jeg synes også du og de andre bloggere gør det rigtig godt.
  Og som altid har du udført det flotteste håndarbejde 🙂
  Glædelig december julehygge måned til du og dine 🙂

 • Skriv en besked