Det begynder så småt at snige sig ind.

13. november 2019

Julepynte og gaver er så småt begyndt at snige sig ind hjemme hos os. Ikke at vi pynter til jul nu, men mere at få købt gode gaver med hjertet til familien. Især når der er gode https://www.sovn-comfort.dk/sengetoej/ og penge at spare på gode produkter. HUSK at få de 10% RABAT med koden Anne2019 ……..Bambussengetøjet er et af de og min mor skal have et sæt ved jeg. Hun er midt i 70’erne, ønsker sig sjældent noget og elsker god kvalitet. Så det får hun af os.

Vandt du Konkurencen om et sæt Bambus sengetøj fra Søvn og Comfort ? Se med i det oprindelige opslag.

Personligt julepynt.

Da børnene var mindre, lavede jeg rigtig meget julepynt sammen med dem. Det var hyggeligt og sjovt. Nu er de forlængst hopper fra den aktivitet og jeg har derfor fundet personligt julepynt hos Markwaldorf.dk.


Jeg ønsker mig sådan et fint drivhus i haven, men det må blive ved drømmen og en julekugle. Candyfloss har mange gode minder i vores familie fra ture med børnene i Tivoli, Cirkus og markeder. Det samme med den fine karusel. Cadillacen minder mig om min søns konfirmation, hvor han blev hentet i en smuk blå af slagsen af en af mine Instagram venner. Høreværn eller headsæt bruger vi her i huset, så den måtte jeg bare eje også. Sådan kan julepynten blive med et humoristisk indslag og stadig meget personligt.


De 2 farverige puslespil glæder jeg mig til at lave med min datter i juledagene. Så vildt smukke i farverne at man smiler med det samme.

Det kreative indslag.

I den forløbne uge har jeg modtaget et par gode bøger, hvoraf en af dem er med gode stunder til kreativ julepynt. Det ene flettede julehjerte efter det andet er smukt og grundigt vist hvordan man fletter. Bogen er fra Frydenlund skrevet af Johan Rosenkilde, som er kendt fra Go’morgen Danmark med hans smukke julepynt.


Bøger er altid på bordet hos min datter og jeg. En af de nye er denne smukke bog, som vi faldt over ved boghandleren: Roser og violer af Gry Kappel Jensen. Alene på grund af de smukke omslag hev min datter den ned fra hylden. Vi er ret visuelle kan du nok forstå, og heldigvist er denne første bog af en triologi også spændene siger hun. Den handler om 4 piger på vej til en dansk kostskole og er en fantasyroman. De første 100 sider tog hun på et par dage. Udgivet af Turbine Forlaget.

At lytte til kroppen er vigtigt, men også svært for mange af forskellige årsager : stress, tid, evner eller manglende mod måske. Bogen “Lyt til kroppens Stæreflok“ af Ole Kåre Følo , som er grundlæggeren af Body SDS skal jeg nu igang med. Bogen er udgivet af People’s Press. Jeg har hørt meget godt om Body SDS, og min gigt slidder i mig, så jeg tænker at det må være på tide at se andre veje for at få et andet syn på sagen. Måske du selv har erfaringer med metoden ? Så hører jeg gerne fra dig i kommentarfeltet nemlig.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked