Så blødt at jeg næsten ikke kan tro det.

8. november 2019

Ugen har været isnende kold og vi har fundet både vinterjakkerne, vanter og nu også vinterdynerne fra Nænsom frem. Blødheden i vores lækre svanemærkede dyner fra Nænsom er uden sammenligning, det vi ser mest frem til i november, når vi skal sove. At blive omfavnet af blødhed i sengen giver en skøn indgang til at falde i søvn hver aften.

Vandt du forøvrigt sidste uges præmie i konkurrencen ? De 3 vindere er: Annette Aarre Dalsgaard vandt her på bloggen Rose Stem maske, Kirsten Maria Clausen vandt på FB Un-Wrinkle gavesæt og @dittebuus vand på Instagram Pumpkin masken. Send mig en mail inden 4 dage på april24@live.dk for at få jeres præmier tilsendt og stort tillykke .

Hvis du foretrækker det bløde og lækre.

Det er ingen hemmelighed, at vi er et par stykker her i huset, der har en særlig følsom hud, hvor et mærkat i tøjet kan genere så meget, at jeg fx næsten ikke kan koncentrer mig om at arbejde. Det samme med syningen i strømper. Derfor har jeg de sidste måneder søgt en del information om bambus til beklædning. Jeg har i min søgen fundet nogle skønne bløde strømper, men faldt også over noget helt helt andet, som jeg ikke anede fandtes.

Derfor valgte jeg bambussengetøj fra Søvn & Comfort.

Da jeg opdagede bambus sengetøj hos Søvn & Comfort, var jeg en lille smule skeptisk omkring hvor blødt deres bambussengetøj nu kunne være. Var det virkeligt så blødt som de skrev ? Bambussengetøj er lavet af plantefibre og har blandt andet den helt store fordel, at den suger kropsfugten meget hurtigt til sig når vi sover og lige så hurtigt transporteret fugten væk igen. Det betyder, at hvis man sveder meget om natten, så holdes kroppen mere tør end ved bomuldssengetøj. Bambussengetøj er desuden antibakteriel hvilket betyder, at især husstøvmider ikke trivsel særligt godt her.

Bæredygtigt sengetøj.

Søvn og Comfort skriver på deres hjemmeside: “ Bambus er først og fremmest en bæredygtig råvare og en af naturens egne perler. Bambusplanten vokser hurtigere end nogen anden græstype i verden, og derfor bliver den hurtig fuldvoksen og dermed også høstklar. Det er derfor ikke nødvendigt med skovrydninger for at udvinde bambus. Dyrkning af bambus sker desuden uden brug af pesticider eller kunstgødning. Og det betyder helt konkret, at du kan sove med god samvittighed med dit bambussengetøj.

Hvad har vi oplevet med Sophire Bambussengetøj ?

For der første kunne vi mærke, allerede da vi pakkede det ud af emballagen, at det var super super blødt som silke at mærke på. Det falder blødt ind til kroppen med sin tyngde og let blanke overflade, hvilket giver en nærmeste tryghedsfornemmelse i sig selv. For det andet er det en smule køligt i overfladen, hvilket er perfekt til især mig der kæmper lidt med nattesved i perioder pga min gigt og sene gener fra overgangsalderen. For det tredje har min datter aldrig mærket så blødt sengetøj og hun er ret sensitiv med tekstiler også. Det krøller stort set ikke ved brug og ser altid fristende ud når sovetid nærmer sig. Super nemt at vaske med vrangen ud af på kun 30 grader fordi det er antibaktierielt. Det kan også tåle op til 60 grader uden problemer. På alle måder er jeg meget positiv overrasker.

Hotelstemning i soveværelserne.

Noget af det bedste ved at sove på et godt hotel, udover en god morgenbuffet, er en god seng med blødt lækket sengetøj og dyne. Det gælder både for vores børn, os selv, såvel som mine forældre midt i 70’erne. Derfor er det en fornøjelse, at danskerne nu kan sikre sig den luksusstemning ved bambussengetøj. USA har nemlig for flere år siden opdaget bambussengetøjets glæder. Det er smukt og eksklusivt at se på, det er enormt lækkert at sove med og det er tilmed bæredygtigt. At forlænge søndag morgen i sofaen, er heller ikke at kimse af.

Rabatkoden til dig.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode på ekstra 10% til jer. Brug

Anne2019

når du handler ved Søvn og Comfort inden den jul. Koden indtastet lige inden betalingsfeltet og rabatten fratrækkes tilsidst. Vent ikke for længe for der er rift om disse produkter kan jeg tydeligt se. Der er et stort udvalg af bambus sengetøj i både farver, længder og du kan vælge imellem glatte så vel som stribede designs. Prøv det, forkæl dig selv eller en du har kær. Jeg er fx faldet pladask også for dette her sæt, måske til mine forældre som ellers aldrig ønsker sig noget til jul.


– konkurrencen er slut.

Jeg elsker at have gode samarbejdspartnere her på mine sociale platforme og I er som mine læsere bestemt værd at gøre noget ekstra for. Derfor har jeg fået lov til at måtte forkæle en læser med et sæt grå/blå bambus dyne- og hovedpudebetræk ( magen til mit foto herover ) til en samlet værdi af 699kr. Du kan se det på dette link ved Søvn og Comfort.

Stort tillykke til Teresa Mello som har vundet et luksus bambus sengesæt. Send mig en mail på april24@live.dk inden 4 dage for at få din præmie. 1.000 TAK til alle som har deltaget både her på bloggen, FB og IG. Der har været virkelig mange deltagere samlet her i konkurrencen.

For at deltage skal du:

Være tilmeldt mit nyhedsbrev.


Skrive en kommentar om hvorfor lige DU gerne vil sove i bambussengetøjet. Ikke hvorfor du vil vinde 😉 generelt eller til hvem.

Den heldige vinder vælges på onsdag ud fra samtlige deltagere både her på bloggen, på min IG @Annekakadu samt min FB. Du må gerne deltage alle 3 steder for at få flere lodder i puljen. Vinderen skal selv kontakte mig for at få tilsendt sin præmie inden 4 dage på mail.

Held og lykke

Anne

Du kan måske også lide

29 Kommentarer

 • Besvar Kenneth Glerup Schøn 12. november 2019 at 14:27

  “Go weekend ” ✍??❤️ WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en præmie.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ????

 • Besvar Pia Petersen 12. november 2019 at 11:42

  Jeg vil gerne omfavnes af det lækre sengetøj, da jeg er i overgangsalderen og også har kroniske smerter og derfor en gang i mellem døjer med nattesved, at det lækre sengetøj så er antibakterielt er jo super
  ????

 • Besvar Betina Rothmann 10. november 2019 at 13:44

  Jeg skal vinde det, for jeg er også i den periode, hvor jeg døjer rigtig meget med nattesved. Er oppe hver nat for at skifte nattøj og vender dyne konstant. Det til trods for at vores vindue i soveværelset aldrig er lukket.

 • Besvar Tina 9. november 2019 at 22:59

  God aften Anne,
  meget flot gave 🙂
  Jeg ville elske at sove i bambus sengesæt fra Søvn og Comfort mest af alt pga. at det er temperaturregulerende og blødt 🙂
  Pga en autoimmunsygdom har min krop svært ved at regulere temperatur og mine nætter er ofte meget forstyrrede, så bambus lyder som en fornuftig løsning 🙂
  En resten god weekend ønskes du og familien 🙂

 • Besvar Jessie holmslykke 9. november 2019 at 18:40

  Ville elske at sove i dejligt blødt sengetøj , har også først sidste år opdaget de super bløde og lækre bambus strømper ? ville være skønt

 • Besvar Christina ulrikka Solveig 9. november 2019 at 14:11

  For det første ser det skønt ud, plus at det er bæredygtigt og at husstøvmider ikke trives godt er jo super, og at det er blødt, elsker blødt sengetøj? dejlig weekend

 • Besvar Birgitte Tolstrup 9. november 2019 at 8:12

  JEG skal sove bæredygtigt i det lækre bambussengetøj, så jeg kan få en bedre søvn og svede mindre.

 • Besvar Linea 9. november 2019 at 6:28

  Jeg vil så gerne prøve at sove i det smørbløde sengesæt. Det ville sikkert også gøre at jeg ikke vågner i løbet af natten og ikke kan falde i søvn igen. Så et kæmpe ønske her! ??

 • Besvar Louise 9. november 2019 at 6:19

  Jeg fryser tit når jeg går i seng og har derfor en tyk vinterdyne. Men midt om natten når jeg er varmet igennem oplever jeg tit at blive fugtig af sved. Så jeg håber at bambussengetøjet kan hjælpe med dette. Og så er det jo bare helt fantastisk lækkert ?????

 • Besvar Tania Væggemose 9. november 2019 at 1:52

  Jeg vil gerne prøve at være omsvøbet af et blødt og lækkert sengetøj.

 • Besvar Helene Pedersen 8. november 2019 at 20:45

  Jeg ejer allerede sokker i bambus, og de er SÅ bløde, så jeg er sikker på, at sengetøj i bambus ville kunne gøre underværker!? og så er den blå-grå farve bare super fed!

 • Besvar Ida A 8. november 2019 at 20:41

  Det ser super lækkert ud, så det ville jeg da slet ikke være ked af at vinde 🙂

 • Besvar Karina 8. november 2019 at 20:11

  Jeg har aldrig nogensinde prøvet at sove i bambus sengetøj men det kun være spændende prøve. har en forkærlighed for blå sengetøj ???‍♀️

 • Besvar Jenny Clausen 8. november 2019 at 19:29

  Fordi jeg har mange søvnproblemer og er mega sensitiv og bambus sengetøj lyder godtog blødt ? .. krydser fingre.

 • Besvar Maja H. Nilsson 8. november 2019 at 18:15

  Ville elske at sove i et sæt bambussengetøj, da jeg har læst, at det, ligesom silke, giver mindre friktion end bomuldssengetøj og er derfor sundere for både håret og huden. Med et sæt bambussengetøj kan jeg forhåbentlig også slippe for sovemærker i den ene side af ansigtet, som jeg desværre jævnligt vågner op med ?

 • Besvar Dorte Slouborg 8. november 2019 at 17:55

  Findes der noget bedre end at få nyt, – lækkert sengetøj? Det ELSKER jeg bare <3 🙂

 • Besvar Carina C 8. november 2019 at 16:53

  Jeg elsker bambus-bommuld, det er så dejlgt, st have på, man hverken sveder el.lign . Det lyder som et skønt og meget behageligt sengetøj putte sin dyne i i,, -og flot og antibaterielt er det sandelig også. Jeg tror, jeg vil nyde det hele natten, så jeg krydser, hvad krydses kan.?? ?

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 8. november 2019 at 16:10

  Først JUHUUU ej hvor en fantastisk start på weekenden <3
  Jeg drømmer meget pga psykisk sygdom, så derfor vågner jeg ofte halvvåd op.
  Så det med at sengetøjet kan lede fugten væk gør mig meget interesseret!

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 8. november 2019 at 15:44

  Jeg døjer med nattesved pga sclerose og det sengetøj jeg ligger med nu fungerer ikke for mig, det er tungt og vådt om natten. Jeg vil desuden gerne prøve, at være omsvøbet af et blødt og lækkert sengetøj, som også er bæredygtigt?

 • Besvar Anni Christensen 8. november 2019 at 15:36

  Elsker lækkert sengetøj. Og når det er antibakterielt skal det prøves

 • Besvar Marlene Høj 8. november 2019 at 13:40

  Jeg vil gerne sove godt, blødt og komfortabelt – Bambus bruges jo også til strømper, så mon ikke også at der er noget svedtransporterende egenskaber?

 • Besvar Rie Viola 8. november 2019 at 13:00

  Har lige prøvet at købe økologisk bomulds sengetøj, det er lækkert, men ikke den store forskel, så kunne være dejligt at prøve dette :O)

 • Besvar Helle 8. november 2019 at 12:40

  Vil gerne sove i lækkert blødt sengetøj som gør natten til en drøm ?

 • Besvar Pia Leth 8. november 2019 at 11:20

  Fordi jeg skal sove i det bedste af det bedste. Jeg trænger til at forkæle mig selv. Jeg vil nyde det fuldt ud ????

 • Besvar Natascha Appel 8. november 2019 at 10:16

  Jeg ville give det til min moster, der altid er så sød og gavmild selvom hun ikke har så meget.

 • Besvar Teresa M 8. november 2019 at 10:12

  Vi har allerede bambus håndklæder, så det ville være lækkert med bambus sengetøj, også!

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 8. november 2019 at 10:11

  Det lyder som Super skønt, og behageligt sengetøj, så det vil jeg da ELSKE at vinde ❤️❤️❤️
  Krydser fingre, og håber heldet er med mig ???

 • Besvar Pia Merete Eriksen 8. november 2019 at 10:09

  Jeg vil forære min mellemste datter præmien, hvis jeg vinder, for hun flytter hjemmefra inden så længe og mangler sengetøj

 • Besvar Anette Ninon 8. november 2019 at 9:49

  ?Jeg vil gerne omfavnes af sengetøjet?

 • Skriv en besked