Konkurrence med Peter Thomas Roth

3. november 2019

I skal forkæles og derfor har jeg atter indgået et super samarbejde med produkter fra Peter Thomas Roth. Indlægget indeholder derfor reklame.

Jeg har tænkt på aldersgruppen 25 og opefter i mit valg af produkter. Der er hele 3 præmier og 3 vindere i denne omgang. Produkterne er følgende:

Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask.


Masken var en nyhed for mig i år, og jeg blev særdeles positiv overrasket, allerede efter første gang jeg testede den. Hvorfor ? Fordi dens indhold af hele 9 roseingredienser ( Som er baseret på stamceller fra roser, rosenolie og rosen-ekstrakt) gør min hud signifikant mere opstrammet, når jeg har brugt den. Den er perfekt at bruge om morgenen, så du får glæde af den hele dagen. Det er en let kølende anti-ageing maske, som giver en skøn blød- og især fasthed i huden. Absolut en winner til især moden hud, men kan bruges af alle hudtyper. Vil dog ikke sige den hører hjemme til dem under 25 med glat fin hud ærlig talt;). Findes i Magasin, hvor den koster 455kr.

Pumpkin Enzyme Mask.

Denne prisvindende maske roses til skyerne alle vegne. Jeg forstår det godt. Dens 3-dobbelt virkende enzymer både exfolierer, befrier huden for de kedelige døde hudceller og giver en lækker udstråling med en mere jævn hudtone. Der er græskar enzymer samt AHA syre i den hvilket motiverer til en bedre cellefornyelse. Den kan bruges af alle hudtyper den her. Ved hjælp af AHA syre, græskar enzymer og fine krystaller af aluminiumoxid poleres hudens struktur, cellefornyelsen fremmes og den minimere fine linjer og rynker. Velegnet til alle hudtype og især os der ønsker at komme af med en livløs og kedelig vinterhud, findes også i Magasin til 495 kr.

Deluxe Gavesættet til moden hud.

Her er det ultimative luksus gavesæt til den modne hud syntes jeg. Serien hedder Un-Wrinkle og arbejder målrettet på de dybere rynker samt linjer. Æsken indeholder Un-Wrinkle Peel Pads 20 stk. som blidt, men effektivt kemisk exfolierer via små rondeller. Jeg bryder dem især i T-zonen. Un-Wrinkle Turbo face 15 ml som et anti-age serum, der også arbejder aktivt på at give en mere frisk og ungdommelig udstråling i huden. Den arbejder målrettet på af reducere de 6 typiske rynker i ansigtet. Den er rent ud sagt luksuskatalysator for smukkere hud. Kan bruges af alle hudtyper, men specielt den mere modne hud.  Un-Wrinkle Night Cream 7 ml er en luksus creme til om natten, hvor den virker i dybden, mens du sover, på de dybe linjer samt mindsker de fine linjer i ansigtet via hele 8 Anti-age peptider. Un-Wrinkle Turbo Line Smoothing Toning Lotion (30 ml) som er en lotion du bruger før serumet og / eller cremen for at booste effekten. Æsken koster 900kr hvilket er langt under værdien af indholdet.

Konkurrencen er SLUT.

STORT tillykke til Annette Aarre Dalsgaard som har vundet Rose Stem Cell mask her på bloggen. @Dittebus som har vundet Pumpkin Enzym Mask på min Instagram samt Carina Wolf som har vundet Un-Wrinkle gavesættet. Send mig en mail på april24@live.dk inden 4 dage for at få jeres præmie tilsendt. Stor tak til alle som har deltaget. Prøv lykken igen ved den nye konkurrence som netop er startet op idag lige HER.

Ved at være tilmeldt mit Nyhedsbrev og lægge en kommentar om hvilket af de 3 produkter du helst vil vinde, så deltager du i konkurrencen. Du må deltage både her på bloggen, på min FB samt min IG @Annekakadu. Vinderne finder jeg på fredag og skriver i dette her indlæg. Du skal selv vende tilbage for at få dine præmie og skrive til mig på April24@live.dk. Der findes én vinder hvert sted, som hver vinder et af ovennævnte produkter.
Held og lykke


Du kan måske også lide

51 Kommentarer

 • Besvar Carina C 12. november 2019 at 13:20

  Jeg ønsker mig”Un-Wrinkle” sættet (ti moden hud). Jeg er vild med de fleste af Peter T. Rohts produkter, så jeg krydser, hvad krydses kan… ❤️❤️

 • Besvar Malene Nielsen 7. november 2019 at 23:05

  Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask må godt komme og bo hos mig ?

 • Besvar Birna Lambaa 7. november 2019 at 16:06

  Pumpkin enzym mask lyder til at være drømmen for min hud????✨

 • Besvar Camilla Nyegaard 7. november 2019 at 12:06

  Un wrincle kit

 • Besvar Lotte Gårn Gulstad 5. november 2019 at 14:01

  Lyder som lækre produkter???
  Jeg ønsker mig
  Un-Wrinkle Deluxe Gavesættet ❤️
  ??????

 • Besvar Isabella W 4. november 2019 at 22:48

  Sikke en lækker konkurrence!!!??
  Jeg vil rigtig gerne prøve Un-Wrinkle sættet – det lyder så lækkert!!???

 • Besvar Tina 4. november 2019 at 22:21

  God aften Anne,
  så dejligt med din forkælelse og dit gode samarbejde 🙂
  luksussættet Un-Wrinkle ville være kærkomment 🙂
  En smuk uge ønskes!

 • Besvar Kenneth Glerup Schøn 4. november 2019 at 19:21

  “DONE” ✍??❤️ WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en præmie (Pumpkin Enzym Mask) Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ????

  • Besvar Pia Rotbøl 4. november 2019 at 19:35

   Jeg ønsker mig Pumpkin Enzym Mask ??

 • Besvar Line 4. november 2019 at 17:47

  Sikke en dejlig konkurrence!
  Du har altid de fineste præmier, søde Anne 🙂

  Jeg ville blive meget glad for at vinde den famøse og fantastiske Pumpin Enzyme Mask!

  Masser af kram

 • Besvar Mia-Maria 4. november 2019 at 16:51

  Un-Wrinkle Deluxe sættet ?

 • Besvar Pia Hansen 4. november 2019 at 12:04

  nu hvor jeg er komme lidt op i årene kunne det være så lækkert at prøve Un-Wrinkle – Deluxe Gavesættet til moden hud. det er lige det min hud trænger til hvor Linjerne bliver dybere, huden bliver slappere, og ekstra tørhed, større porer og voksende pigmentforandringer – det vil være dejligt at Holde alderen lidt på afstand med de lækre Un-Wrinkle, 😀

 • Besvar Line 4. november 2019 at 10:37

  Rose Stem bio-cell masken ville være fantastisk at få lov at vinde ??

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 4. november 2019 at 9:21

  Jeg vil mægtig gerne prøve Rose Stem Cell Bio-repair Gel Mask ❤️

  • Besvar Pernille Skov Thorsted 4. november 2019 at 15:34

   Skøn give-away ?❤️
   Ønsker at prøve den skønne roste Rose Stem Cell Bio- repair Gel Mask.
   Krydsede fingre herfra ???

 • Besvar Charlotte 4. november 2019 at 8:25

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, ønsker jeg mig Deluxe Gavesættet til moden hud. Jeg har længe været på udkig efter et nyt hudplejeprodukt og det lyder som om dette sæt opfylder alle mine behov.

 • Besvar Mette 4. november 2019 at 5:38

  Det vil være vildt at vinde deluxesættet ? men rosemasken lyder også lækker ?

 • Besvar Tania Væggemose 3. november 2019 at 22:31

  Un-Wrinkle Deluxe Gavesættet??

 • Besvar Jenny Clausen 3. november 2019 at 21:17

  Vil helst vinde sættet til moden hud skulle jeg være så heldig ?????

 • Besvar Heidi Nielsen 3. november 2019 at 21:17

  Jeg tror gavesættet til den modne hud, ville passe godt til mig, så jeg lægger mit lod her?

 • Besvar Lis 3. november 2019 at 20:58

  Un-Wrinkle Night Cream

 • Besvar Betina 3. november 2019 at 20:48

  De Luxe gavesættet vil være fantastisk at vinde ?.

 • Besvar Carina C 3. november 2019 at 20:17

  Det er sværet at vælge men til min modne hud, syntes jeg, det skal være “Un-Wrinkle Turbo face”, Un-Wrinkle Peel Pads” og “Pumpkin Enzyme Mask”. Peter Thomas Roht laver nogle skønne produkter, så jeg krydser, hvad krydses kan.

  • Besvar Dorte Kähler 5. november 2019 at 21:01

   Det ville være skønt, at vinde rosemasken!
   Den lyder super lækker ???

 • Besvar Teresa M 3. november 2019 at 20:16

  Unwrinkle settet ?

 • Besvar Carina Wolff 3. november 2019 at 19:23

  Jeg ville ELSKE at vinde Un-Wrinkle gavesættet❤️??

  • Besvar Marlene Høj 3. november 2019 at 19:46

   Skønne masker og sæt – Jeg ønsker mig Pumpkin Enzyme Mask ?

 • Besvar Anette Ninon 3. november 2019 at 18:55

  Drømmer om at prøve UN-Wrincle ???

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 3. november 2019 at 18:55

  Jeg ønsker Un-Wrincle til min hud?

 • Besvar Hanne Lisa Thomsen 3. november 2019 at 18:21

  Pumpkin enzym mask er noget af det skønneste, som jeg har prøvet, så den vil jeg satse mit lod på.

 • Besvar Christina Buhl Nielsen 3. november 2019 at 18:19

  Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask Kunne være fantastisk at prøve❤️

 • Besvar Jessie holmslykke 3. november 2019 at 18:13

  Un-wrinkle til moden hud Ville være så skøn ??

 • Besvar Anni Christensen 3. november 2019 at 17:54

  De Luxe gavesættet er lige hvad jeg har brud for hvis jeg er den heldige vinder.

 • Besvar Annika Birkegren 3. november 2019 at 17:54

  Un-Wrinkle sættet til moden hud ??

  • Besvar Tina Lu Madsen 3. november 2019 at 18:55

   Kunne utrolig godt tænke mig at prøve Deluxe Gavesættet til moden hud, så smider lige et optimistisk lod i puljen og håber på det bedste ??❤️??

 • Besvar Dorte Slouborg 3. november 2019 at 17:52

  Ønsker mig: Deluxe Gavesættet til moden hud 🙂 Sikker på min hud vil elske de lækre produkter <3

 • Besvar Mette 3. november 2019 at 17:47

  Un- Wrincle er vist lige nået for min modne hud❤️

 • Besvar Nina Wedderkopp 3. november 2019 at 17:34

  Un-wrinkle Deluxe sættet vil jeg RIGTIG gerne vinde ??

 • Besvar Dorthe Ras 3. november 2019 at 17:32

  ? Sættet til en moden kvinde på 55 år ??

 • Besvar Rie Viola 3. november 2019 at 17:28

  Un- Wrincle er vist lige nået for min modne hud❤️

 • Besvar Mia Andersen 3. november 2019 at 17:24

  Un-wrinkle me.. lyder fantastisk.

 • Besvar Annette Worsøe 3. november 2019 at 17:13

  Det lækre deluxe sæt til moden hud er lige mig

 • Besvar Kamilla Jacobsen 3. november 2019 at 17:05

  Un-Wrinkle luksus gavesæt til den modne hud vil være skønt at vinde!

 • Besvar Christina Ulrikka Solveig 3. november 2019 at 17:05

  Uhhh, har længe kigget på de der masker, har endnu ikke prøvet, men hvis jeg skulle vælge, vil det være den der pumpkin enzyme mask, den lyder til at være mega god❤️??✨

 • Besvar Marta Jakabova Jacobsen 3. november 2019 at 17:03

  Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask kunne jeg godt tænke mig at afprøve og vinde. 🙂 Svært valg alle 3 produkter kan noget hver især!

 • Besvar Natascha Appel 3. november 2019 at 17:03

  Pumpkin enzyme mask lyder som skøn forkælelse?

 • Besvar Yrsa Andersen 3. november 2019 at 17:02

  Håber på at vinde “gaveæsken til Den modne hud “,

 • Besvar Joan Østergaard 3. november 2019 at 17:01

  Jeg har faktisk haft kig på Pumpkin enzyme mask i noget tid, den ville jeg rigtig gerne prøve ?

 • Besvar Lis Vinter 3. november 2019 at 16:58

  Un – wrincle – vil være så dejligt at vinde !

 • Besvar Pia Merete Eriksen 3. november 2019 at 16:57

  Deluxe gavesæt til moden hud

 • Besvar Stina Foller 3. november 2019 at 16:47

  Un-Wrincle hvis heldet smiler til mig ?‍♀️ Lyder som et perfekt sæt til min hud.

 • Skriv en besked