Nyt til kuløren.

23. oktober 2019

Indlægget indeholder reklame da produkterne er tilsendt mig som gave. Produkterne matcher det jeg kan lide, og har derfor valgt at lave en test af produkterne til jer.

Først et lille link til dagens vinder af denne konkurrence. Stort tillykke igen.

Update på hårtabet.

Hårklinikken i Aarhus er den klinik, som har taget fat ved roden så at sige, omkring problemet hårtab. Hårtab er ikke noget man så ofte snakker om og for mange mænd, sker det forholdsvist i en tidligere alder i forhold til kvinder. Der er dog også mange andre årssager end alder og hormoner der kan påvirke hårtab.

Min mand har nu været igennem er 12-måneders forløb på klinikken og har fået synlige positive resultater. Han var skeptisk helt fra start af: virkedede det nu ? Ville han bruge tiden på det hver eneste aften ? Var det for besværligt i forhold til bad efter sport ?

Før behandling på Hårklinikken.

Det har ikke været vanskeligt at komme ind i den nye aftenrutine for ham, hvor Extractet skulle masseres ind i hovedbunden. Igen problem at bruge produkterne, heller ikke efter sport, for det tager immervæk kun 2 minutter at bruge deres Extract. Han fortsætter lige nu med behandlingen og er rigtig rigtig godt tilfreds.

Resultat efter 12 måneders behandling.

Resultatet er tydeligt. Det unikke Extract sammen med shampo og stylingprodukter fra Hårklinikken kombineret med en ny aftenrutine har været udslagsgivende. Et langt tættere hår ses tydeligt i hans hårbund og bestemt også i spejlbilledet på badeværelset.

Filorga går i farver.

Som I sikkert har opdaget, er jeg meget begejstret for firmaet FILORGA’s produkter. Jeg har flere favoritprodukter fra dem som fx NCEF-serien, Scrub & Mask samt Lift og Hydra serierne. Nu har de lanceret en ny serie med Make-up, som lige er ved af komme på hylderne i Magasin, Matas webshop samt udvalgte beautyshops.


Jeg har i nogle uger nu testet produkterne og er blevet pænt glad for især primeren PORE-EXPRESS. Den lægger en fin “bund” til min makeup, de dage jeg bruger det, ved at udglatte samt minimere mine lidt grove porer i T-zonen. Den holder huden mat, også selvom jeg har fodret min hud forinden med gode fede cremer her i efteråret.

Derpå har jeg brugt FLASH-NUDE foundation. Super let at arbejde med og uden at virke for maskeagtig, fordi den dækker meget naturligt. Den har solfaktor 30 og kan også bruges til moden hud. Alle aldre er med her. Den er lanceret i 6 toner og lige nu bruger jeg faktisk 00 og 01 sammen fordi de er en smule til den mørke side for mig. FLASH-NUDE (POWDER) topper værket med sin usynlige og lette pudder, der holder make-uppen fin mat hele dagen. Jeg har også brugt den uden makeup, bare lige på huden efter serum og creme, hvilket også fungerer godt for mig.

Husk at tjekke.

Vandt du ? Tjek nu ekstra efter i indlægget HER og fortvivl ikke, hvis du ikke vandt denne gang. Der kommer en vild lækker konkurrence om kort tid med præmier for over 2.000kr. Du sikrer dig at få mine tips og nyheder ved at være tilmeldt mit nyhedsbrev.Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 23. oktober 2019 at 18:45

  Tillykke med gemalen og hans flotte hårpragt 🙂
  Filorga er lækre sager, dog ret dyre, men på ønskelisten her.
  Ønsker jer en smukt sidste del af oktober 🙂

  • Besvar Anne 24. oktober 2019 at 6:31

   Tak Tina, ham var virkelig skeptisk med den behandling 😂men holdt ved og så resultater. Der skal ellers noget til ved sådan en landmandssøn. Smuk dag til dig ønskes også 🍂🍁🍂

  Skriv en besked