Måske er det alt for tidligt at snakke om.

20. oktober 2019

Kalenderen siger oktober og der er stadig længe til jul. For de fleste. Er du til hjemmelavede gaver givet med omtanke og måske mange timers arbejde, er det på tide for de fleste, at tænke på at komme igang. Undgå julestressen med hjemmelavede gaver, ved at lave dem i god tid. Jeg er så småt begyndt og vil vise dig nogle af tingene her på bloggen løbende, sammen med vejledninger til at du selv kan lave dem, hvis du har interesse for det. Små nemme DIY’s.

Efterårsferien var kærkommen.

I den forløbne uge har både mand og børn haft efterårsferie og det har været helt stille og roligt, ligesom de ønskede sig. Manden har genoptaget Projekt-kælder og er gået igang med at få sat skellet op i endnu et rum, samt spartle et par gamle vægge op. Det er svært, når man ikke er håndværker, så der trækkes tænder ud på udholdenhed og tålmodighed for ham. Yngstebarnet har været ude at spille i hjemlige rammer med en efterskolekammerat og ældste hygger sig med gode bøger og film på værelset kombinere med små ture ud af huset. Alt i alt en meget rolig ferie, med god tid til en kop varm te i smuk ny kop fra Royal Copenhagen.

Det blomstrer overalt næsten.

Ikke ude i haven desværre, men jeg har kastet min kærlighed over nogle nye tekstiler der er fyldt med smukke blomster. Serien er fra Riflepaper og giver masser af smil på læben, når jeg arbejder med det.

Der findes et hav af gode ideer til at lave julegaver i disse fine tekstiler og jeg kan næsten ikke begrænse mig. Hele tiden dukker nye muligheder op. Boxen på billedet er meget anvendelig til både projekttaske, toilettaske eller som puslebox. Den kan de fleste også nybegyndere sy.

Når der skal pakkes.

Læder er altid smukt især over tid syntes jeg, og mine nye læderboxe er utroligt smukke allerede som nye. Jeg fandt MuudStore ved et tilfælde på Instagram. Deres udvalg af læderprodukter til både private såvel som frisørforretninger er meget fristende. Det var svært at vælge og jeg faldt især for de 2 bokse, som findes i både sort og cognacfarvet. Den mindste box er perfekt til garn og et mindre håndarbejde men bestemt også som box til opbevaring af håndarbejdegrej samt ikke mindst til en toilettaske med god plads. De har også en rund model som er perfekt til strikketøjet.

Den helt lille runde hedder ROCK og er så fin til fx smykker på turen. Eller til maskemarkører og en lille saks til håndarbejde. Den er så fin og tilmed yderst prisvenlig – kun 199kr lige HER.

Den store smukke Mars-boks har jeg fået tilsendt i gave (reklame).
Den er i en perfekt størrelse til en wekendtaske, men bestemt også til at samle min håndarbejde i på smukkeste vis herhjemme eller på tur. Yderst rummelig model og den findes både i en blød og en mere hård udgave.

Der skal bages Pie i efteråret.

Efter at jeg har modtaget denne helt nye hotte bagebog ….er jeg blevet nysgerrig på de uendelig mange muligheder der i at bage en god Pie. Jeg har aldrig tidligere bagt sådan en, så det skal der eksperimentets med udfra de utallige fristende opskrifter i denne bog.

Du kan vinde den.

Konkurrencen er slut – stort tillykke til Ulrika – send mig en mail på April24@live.dk inden 4 dage med din adresse :).

Bogen er til os, som elsker at bage og gerne vil have fx frugt og /eller nødder også i bagværket for at give skønne smagsoplevelser . Der er 4 bøger på højkant til 4 forskellige vindere på henholdsvist bloggen her, IG @Annekakadu samt min FB. Her på bloggen findes 1 vinder.

For at deltage skal du være tilmeldt mit Nyhedsbrev, samt skrive en kommentar om hvem du vil invitere på hjemmelavet Pie, hvis du vinder .

Konkurrencen slutter på onsdag og vinderen offentliggøres på denne side her. Held og lykke og skøn weekend til dig og dine.

Du kan måske også lide

17 Kommentarer

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 23. oktober 2019 at 15:46

  Jeg vil invitere mine veninder, det er alt for længe siden….

 • Besvar Ida 23. oktober 2019 at 6:54

  Jeg ville elske at vinde den? det kunne måske lige passe med min kærestes fødselsdag i slut november??

 • Besvar Line 23. oktober 2019 at 6:10

  Jeg er sikker er på at familien ville elske en omgang pie

 • Besvar Isabella 22. oktober 2019 at 23:27

  Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg vil invitere min farmor og søster på lækre pies???

 • Besvar Dorte Slouborg 21. oktober 2019 at 21:12

  Jeg vil invitere min datter Signe på lækker Pie ?❤️?

 • Besvar Tina 21. oktober 2019 at 6:58

  God formiddag kære Anne 🙂
  Dejligt indlæg med alle mand (familiemedlemmer) i færd med hver sine aktiviteter 🙂
  Smuk boks med diverse til, flot farve og rummelighed!
  Pie opskriftsamling på autentisk amerikansk vis, den vil jeg elske at bage efter og invitere nogle ridevenner på bagværk og et smut ud i den smukke efterårs natur 🙂
  Ønsker du og familien en god ny uge!

 • Besvar Karina 20. oktober 2019 at 19:50

  Min dejlig børn og familie

 • Besvar Tania Væggemose 20. oktober 2019 at 17:10

  Jeg vil invitere min familie.

 • Besvar Henriette 20. oktober 2019 at 15:48

  Jeg vil invitere kortklubben på lækkerier hvis heldig ??

 • Besvar Betina 20. oktober 2019 at 15:06

  Jeg vil invitere min mand, søn og gode veninde på pie ???

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 20. oktober 2019 at 14:59

  Jeg vil invitere min kæreste og forældre på lækker pie?

 • Besvar Heidi Bonefeld Bladt 20. oktober 2019 at 14:54

  Jeg vil invitere gode venner på en skøn gåtur i den smukke skov med efterårsfarver og derefter til hygge med hjemmebagt pie 🙂

 • Besvar Anne K. 20. oktober 2019 at 11:55

  Jeg vil invitere min kæreste og mine forældre ?

 • Besvar Pia Merete Eriksen 20. oktober 2019 at 10:13

  Min mand og vores tre piger

 • Besvar Marlene Høj 20. oktober 2019 at 9:55

  Jeg vil invitere familien til en lækker pie ?

 • Besvar Jenny Clausen 20. oktober 2019 at 9:01

  Wauww ville gerne kunne bage en lækker tærte og inviterer mine forældre. Krydser fingre ????

 • Skriv en besked