En hemmelighed og en nyhed.

11. oktober 2019

Jeg er fan af en lille hemmelighed i ny og næ op til feks. en fødselsdag. I denne uge er det gemalen som fylder år. Midt i 50’erne og med stadig mange år på arbejdsmarkedet. Han er gavesyg, men vil på ingen måde indrømme det. Det driller vi ham lidt med. I år er også første år han fejrer fødseldag uden at have forælde i live mere. Det er med et vemod i hjertet, men vi gør hvad vi kan for at muntre dagen op. Der kommer gæster og der skal kage på bordet. Fejres skal han selvfølgelig. Indimellem hemmeligheder har jeg også hentet havens sidste buket ind før nattefrosten tog de sidste blomster.


De sidste uger er bare gået slav i slav. Jeg har fået kikket lidt på endnu et kommende gratis symønster. Der er blevet målt og tegnet , klippet og lavet syprøver og det er næsten klar til at gå i luften. Jeg tænker, at det kan være en fin lille ide til en advents eller julegave til en kær kreativ veninde. Måske du kan finde på det samme ? At give det som gave.

Et andet kreativ projekt.

Jeg har også leget med et andet lille projekt efter ide fra en sød følger på min Instagram @anneskiosk. Her spurgte jeg om tips til kreative ideer og så kom det gode forslag med et brilleetui. Det er sjovt at lege med en symodel af også. Lukningen driller mig lidt, men jeg arbejder videre med ideen. Du skal nok komme til at se den her.

Nyheder der også pynter.

Indlægget indeholder produkter sendt som gave og indeholder dermed reklame. Der er kommet skønne efterårsnyheder i min turban fra blandt andet Peter Thomas Roth. Når det gælder om at udnytte den nyeste teknologiske viden på området hudpleje, så er Peter Thomas Roth absolut med på banen. Denne gang med serien Potent C, som indeholder et helt nyt banebrydende THD-ascorbate.

Han siger “ Potent-C TM produkter frigør styrken af THD-Ascorbate, en videnskabelig gennembruds ingrediens
50 X mere kraftfuldt end traditionelt C-vitamin”. “Forstærket med E-vitamin og ferulinsyre hjælper denne ultimative serie med at bekæmpe alderstegn. Den giver resultater ved at minimere fine linjer og rynker samt styrke hudens fasthed og udstråling og den har en reducerende effekt
på pigmentforandringer“.


Her er 2 nyheder fra samme serie.


Jeg har testet de foreløbige 2 nyheder herunder og fik allerede første dag en lille mærkbar “reaktion” i huden, af den gode slags for mig. Serumet er letflydende og meget nemt at arbejde ind i huden før dagcremen skal ovenpå. Min hud prikkede en smule de første 4-5 dage jeg bruge den og det kan anbefales at overvejer kun at bruge den hver 2. Dag måske, hvis du har en sart hud. Efter en uges forløb var min hud vild med dette serum som jeg derfor har fortsat med at bruge. Nyheden er en ren gavebod af serum, da den behandler 7 tegn på aldring på 7 dage ved at have en positiv effekt på fine linjer, rynker, slap hud, uensartet hudtone og hudstruktur, mangel på udstråling og tørhed. Prisen er 815 kr. for 30 ml.

Power EYE cream fra samme nye serie har jeg også testet. Det er en meget lækker fugtgivende øjencreme, som giver klare og mere friske øjenomgivelser ved at lysne og modvirke mørke rande, rynker og linjer samt poser under øjnene – øjeblikkeligt og på sigt, skriver Peter Thomas Roth. Den duppes lidt omkring og ind i huden omkring øjnene og trænger øjeblikkeligt ind i huden. Selv brug af makeup lige efter har ingen problemer. Her oplever jeg ellers ofte at en øjencreme kan få det hele til at virke lidt mere fedtet, men det er bestemt ikke tilfældet med denne her. Prisen er 555 kr. og du finder hele serien i fx. Magasin, som lige nu har -20% rabat kan jeg se.


I mit næste nyhedsbrev kommer endnu et GRATIS mønster, som du måske kan bruge til dig selv at lave eller til en lille julegave mpske. Det er et enkelt og mege nemt mønster som bringer glæde til de kreative. Hvis duvil sikre dig nyhederne så husk at tilmelde dig mit Nyhedsbrev.

Tak fordi at du læste med og rigtig god weekend.

Anne

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 11. oktober 2019 at 13:10

  Stort tillykke med gemalen 🙂
  Håber I får fejret ham og begavet ham over ende 🙂
  Så kreativ du altid er og jo jeg kunne også give mønster væk i gave 🙂
  En smuk weekend til jer 🙂

  • Besvar Anne 16. oktober 2019 at 9:57

   Kære Tina, tusind tak, han havde e stille med glædelig Fødselsdag heldigvist. Det er jo noget anderledes at fejre fødselsdag midt i 50’erne end da man var i 20’erne grinende vi lidt af på dagen.
   Håber at du nyder efterårets smukke farver ude. Bedste hilsner Anne

  Skriv en besked