En helt anden model.

15. september 2019

Mit gratis mønster er blevet udbygget denne uge til en helt anden model. Jeg har lavet mønsteret omkring 15 cm højere og undladt det stive veladon som indlægsstof. Dertil har jeg lavet den lille firkant i de nederste hjørne mindre og kun 6 x 6 cm. Derved bliver tasken i en god dybde til at have under skulderen syntes jeg i denne model. Yderstoffet jeg har afprøvet, er det nye stof fra Læderiet. Indlægget indeholder reklame. Stoffet er et stykke 8 oz bomuldsdug, som har godt med fylde og form i sig, når det laves til fx tasker. Det er bomuldsstof, som er vokset med bivoks og en helt almindelig symaskine kan sagtens sy i det. Min overlocker kan også.

Jeg har brugt læderremme, som du også finder i Læderiet. Dem på 2,5 cm har jeg brugt til hanke (1 rem delt i 2 til de korte hanke og en lang til den anden.). Dertil har jeg brugt 2 karabinhager samt 2 D ringe. Jeg har også brugt nittere til at sætte læderet fast. Tasken er foret med råhvidt canvas og så en praktisk lynlåslomme.

Jeg tror den bliver en perfekt taske til alt lige fra PC, termokande og en god bog på tur eller håndarbejde. Her er plads til det hele. Måske vil jeg lave en mindre pung eller taske dertil som matcher. Under alle omstændigheder er det voksede stof perfekt til at stå imod regn og rusk i efteråret.

Nye dufte fra Le Couvent.

Hvis du vil læse om min begejstring for den naturlige duftserien Le Couvent, så læs mere i dette indlæg. Det er en duftserie, som ikke kun er smuk men også yderst behagelig og stilren at bruge i det daglige. Tilmed er serien produceret af 85 % naturlige ingredienser, 15 % koncentrat og er 100 % vegansk – Udviklet i Grasse. Bemærk de fantastisk smukke tegninger til hver duft. Der er netop kommet nye dufte i serien og jeg har selv udvalgt disse 2 her som mine favoritter:

NUBICA – Løvindens sensualitet og denne duft er netop inspireret af Kenyas løver, som lever midt på savannen, hvor den brændende sol går ned og efterlader en vibrerende og lerfarvet jord. Duften er sensuel, skøn og dufter pragtfuldt af vanilje, mandarin og tonka.

SAÏGA- Antilopens elegance. En elegant fløjlsblød duft som leder tankerne hen på stepperne med en silhuet i det fjerne i Afrika. Jeg har faktisk set antiloper på en safari i Zimbabwe og de er utroligt smukke i bevægelse. Elegance er spot on. Duften åbner med noter fra solbærknopper, og derefter Centifolia Roser og munder ud i udsøgte toner fra cedertræ. Jeg er vild med cedertræ i dufte især om efteråret.

Du finder serien i blandt andet i Magasin, som har hele serien inklusiv håndcreme fra kun 70kr og duftene her fra 356kr for 50 ml.

Husk at du altid kan tilmelde dig mit Nyhedsbrev, for at sikre dig mine nyeste indlæg med fx gratis opskrifter og tips.

God søndag herfra.

Anne

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 15. september 2019 at 22:45

  Endnu et smukt stykke håndarbejde fra din side 🙂
  Det er en virkelig flot model og ret rummelig 🙂
  Fin duft og flot udseende.
  En god ny uge ønskes du og familien herfra 🙂

  • Besvar Anne 23. september 2019 at 9:54

   Kære Tina. Tak for din søde kommentar. Jeg elsker at lave håndarbejde og bliver selvfølgelig super glad for at andre også kan se det smukke i det. Skøn og mild uge til dig også🌸🌸🌸

  Skriv en besked