Filorga Eye

12. september 2019

Jeg passer godt på mange ting: mine kære, min hjem og mit humør. Men jeg passer også godt på min hud. Filorga produkterne er tilsendt mig som gave og dermed reklame. De er udvalgt i samarbejde med mig, da jeg finder serien mere end god for min hud.

Filorga NCEF – REVERSE EYE er en nyhed, som arbejder målrettet på at minimere linjer, give huden mere fasthed samt udstråling og mindske mørke rander og hævelser om øjnene. Alle de punkter der plager mig i min 50+alder. Produktet markedsføres som at være en multikorrigende øjencreme, og det er et kvalitetsprodukt det lever op til sit ry. Filorga har nemlig vundet adskellige Beauty Awards verden over.

Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for serien og den fortsætter. Nyeste skud på stammen i Filorga NCEF- serien er denne NCEF- Reverse EYE. En lille fin skat til øjenomgivelserne, som oveni købet kan bruges hele vejen rundt om øjenomgivelserne. NCEF-Reverse Eyes har en innovativ formel, der kombinerer: høj koncentration af NCEF samt høj præcision. Der er fokus på udstråling, fasthed, rynker, mærke rande samt hævelser om øjenomgivelserne. Produktet er spækket med mineraler, vitaminer, aminosyrer, enzymer, hayluron, antioxidanter og NCEF, som er en cocktail, der indeholder hele 50 super ingredienser. Cremen arbejder nede i huden, hvor vi gerne vil have den. Perfekt.

Ikke kun en smuk creme.

Cremen er i den klassiske smukke kvadratiske beholder med sølvlåg, som Filorga bruger til deres NCEF-serie. Det er ikke kun smukt, men også praktisk, fordi de let kan stables og man har et fint overblik over sine produkter. Cremen har den karakteristiske sart fersken/lyserøde farve og lette duft. Den er gel-agtig i konsistens og jeg bruger kun ganske lidt produkt til at duppe rundt om øjnene og så arbejde den let ind i huden. Den opleves blidt kølende, lige når den kommer på og skal lige have et par minutter til at trænge ind i min hud. Jeg vil anbefale at bruge den både morgen og aften på en renset hud sammen med dagcremen fra samme serie. Huden om øjnene opleves bestemt mere opstammet og velplejet ved brug og den får huden til at se mere frisk og sund ud ved mig. Så mine bedste anbefalinger til produktet. Dejlig nyhed.

Findes i Magasin til 625 kr. for 15 drøje ml. samt i Matas og hos mange af landets førende beautyshops og klinikker.

Der iltes.

OXYGEN-PEEL er en mikro-peeling lotion med triple effekt. Jeg kan godt lide, når produkter udvikles til at arbejde på flere fronter. Den her Oxygen-Peel ilter huden  og øger cellefornyelsen ved at have en let eksfolierende effekt skriver Filorga. Det er smart. Jeg har brugt den i over et år, ved at bruge en vatrondel, som jeg fugtmætter med produktet med 2 pump (dejligt rent system ). Derefter på i ansiget i min T-zone, efter jeg har renset min hud for snavs og fedt etc. Oxygen-Peel peeler huden og er fugtgivende samtidigt. Efter brug finder jeg min serum og creme frem. Jeg har nævnt den før her på bloggen, Findes os i Magasin til 285kr. Den lanceres i denne mere rosa farvet emballage her i efteråret.

Hav en skøn dag

Anne

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 12. september 2019 at 7:27

  Et dejligt indlæg med god beskrivelse 🙂
  Filorga og Sensai er de to min hud bedst kan lide pt.
  Ønsker du og familien et smukt efterår 🙂

  • Besvar Anne 13. september 2019 at 7:45

   Det er nemlig 2 virkelig gode serie Tina. Tak for dine søde ord og ønsker dig en skøn weekend på gården.

  Skriv en besked