Sensai

31. august 2019
Sensai

På en af mine hylder på badeværelset står Sensai til daglig brug og glæde. Sensai har været mit første møde med en skånsom og virkningsfuldt dobbelt rensesystem . Efterfølgende er det blevet et af mine favoritmærker. Den røde tråd i serien, som jeg er faldet for, er brandets kombination af japansk kultur sammen med videnskab og skønhed. Du kan med fordel læse om min begejstring i mit tidligere indlæg.

Sensai

Sensai benytter den reneste form af Koishimaru Silk i deres produkter, hvilket giver mig den her oplevelse af luksuriøs velvære og blødhed på min hud. Koishimaru Silk RoyalTM er en opgraderet formel ud fra seneste forskning og har anti-aging egenskaber. Den stimulerer og tilfører huden fugt, energi og udstråling. Denne unikke cocktail arbejder endda også på alle hudens alderstegn for at reducere fine linjer og give en blødere og glattere hud.

Jeg har testet dem.

Jeg har fået lov til at teste 2 luksus nyheder som indeholder Signaturformlen Koishimaru Silk RoyalTM. Det er den eksklusive, lette CREAM og rige FLUID, som begge giver huden fugt og behandler hudens primære tegn på aldring for at give en strålende, silkeblød, glat og fejlfri hud.

Først og fremmest vil jeg fremhæve den følelse jeg oplever på huden efter påføring. Nok er produkterne kølige og fugtige når de lander på mit ansigt, men efter få sekunder er de trængt ind i huden. Derefter kommer den føles af at have en silkeundertrøje på. Total glat, blød og luksus lækker fornemmelse, man hurtig kan blive afhængig af.

FLUID er mere flydende i konsistensen end CREAM, som er fast men dog meget let i konsistensen. Jeg har intet at udsætte på nogen af dem i den forbindelse. FLUID er meget let og lækker at bruge især på en varm sommerdag eller dage med hedeture, eller hvor jeg har mættet huden ekstra med fx en maske inden. CREAM er den der er mere tæt i konsistensen.

Blide cirkelbevægelse.

Sensai

For begge gælder det, at jeg tager lidt på mine fingerspidser og massérer det ind i huden i blide cirkelbevægelse. Først op langs midten af ansigtet : kinder, næse, pande og derefter ud langs siden af ansigtet til hagen. Derefter en lige linje fra siderne af næsen til pande og så igen cirkelbevægelse til panden og lige ned til halsen. Det er en oplevelse for sanser og hud at give sig tid til denne rutine.

ABSOLUTE SILK CREAM og FLUID er designet til at gengive Koishimaru Silkens bemærkelsesværdige egenskaber, med det formål at skabe en helt ekstraordinær følelse fra første påføring. Koishimaru Silk RoyalTM, som er signaturingredienset i disse produkter, er en opdateret og opgraderet formulering af Koishimaru Silk. Dens anti-ageing egenskaber
giver en revitaliseret og gennemfugtet hud, der er modstandsdygtig og stråler af liv. Det er trin 2 i din dobbelte hudplejerutine med at give huden fugt, du skal finde CREAM eller FLUID frem.

Produkterne koster knap 1300 kr stykket og er som vanligt enormt drøje i brug. Her er til mange måneders fornøjelse for huden. Produkterne lanceres på danske marked 1. September.

Glæd dig.

OBS.

Søndag kommer der en konkurrence og der frigives et gratis symønster her på bloggen.

Ønsker du at sikre dig nyheder fra min blog, så husk at tilmelde dig mit Nyhedsbrev.

Rigtig god weekend

Anne

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 1. september 2019 at 7:00

  Rigtig god søndag og første dag i efteråret Anne 🙂

  lyder som de helt perfekte produkter til min hylde også 🙂
  De skal på min ønskeliste.
  Jeg har prøvet lidt fra Sensai og var begejstret.

  • Besvar Anne 6. september 2019 at 6:03

   Altid dejligt med nyt til ønskelisten nemlig Tina, rigtig god weekend.

  Skriv en besked