Jubiii det gik godt.

18. august 2019

Tirsdag var sådan en dag, jeg bare bliver glad i låget af. En dag med nerver på, men som gik hen og blev en dag med masser af smil. Skolestarten er sat igang på gymnasiet og der skal lige en ny dagsrytme ind i hele familien. Omkring middagstid kom et pakkebud med en rigtig god PR-pakke og samtidigt kom en lastbil med en længe ventet ny sofa til os fra Sofacompany. Indlægget indeholder derfor reklame, men produkterne er nøje udvalgt af mig selv. Jeg er kræsen og det er virkelig kvalitet jeg vil vise jer her. Der er mange tilbud til bloggen om at teste løbende, men jeg udvælger kun de produkter, som er relavante for os i familien OG/eller som jeg føler og oplever at der står en GOD kunderservice bag. Ellers vil ikke anbefale det til andre.

Jeg har teamet op.

Vi griller meget mad her i familien. Vi elsker duften af grillmad og smagen er bare mere autentisk og lækker end en ovnbagt eller pandestegt mad ofte. Der grilles hos os både hjemme, på tur, i det daglige, til højtider og til festlige lejligheder. En god grill er derfor et must for os.

Jeg har startet et samarbejde op med Campingsagenten, der ligger i Nibe og som er distrubitør for det mest praktiske bærbare og smarte grillsystem, jeg endnu har set på markedet. OGRILL er en letvægts gasgrill, som har mange fordele der passer til lige vores familie, også selvom vi ikke ejer en campingvogn. Den er utrolig let at transporte med på tur i Bramslev Bakker og lave aftensmaden tæt på vandet. Den står særdeles stabilt på det sammenklappelige bord og pakkes nemt væk igen, så den ikke fylder alverden i hverken bilen eller skuret. Super smart lavet. Der kommer billeder af det i kommende indlæg, men jeg glemte helt at tage dem i vores begejstring og fart på at lave pizza med den.

Vi bruger en speciel Pizza bagesten til at få lavet sprøde bunde på.

Dejen lavede jeg om morgenen imellem madpakkerne, og så var den super elastisk og lækker til aftensmaden. Jeg bruger som altid min Kenwood køkkenmaskine til at arbejde med dejen i 10-15 minutter.Det kreative i ugen.

Dagene bruges også på at kaste mig ud i et par nye syprojekter. Det er blevet til en tunika, som jeg faldt over på Instagram , et PC-cover syet af smukt Sanderson genbrugsstof og idag en rejsetaske af de lidt sværere at overskue.

Cargo Duffle Bag

Tasken er også syet af vintage Sanderson genbrugsstof øverst og ensfarvet blåt canvas nederst. En fin kombination med nyt og gammelt. Jeg har ændre lidt på mønsteret som du finder ved Robert Kaufman. Det er dygtige Noodle Head som har lavet det.

Valg af lynlåsfarve.
Mønsteret har en god vejledning til at lave fast hanke af stoffet.

Jeg har ikke lavet lommer på den udvendig, da jeg syntes det ville ødelægge det fine vintage blomstermønster. Der er også lavet en bredere bund og sider end i mønsteret og så har jeg brugt et 2-3 mm skumgummiindlæg i hele tasken. Den er kun quiltet i det mørkeblå canvas og hankene er lavet en anelse længere. Nu mangler den kun at få lavet foer, som heller ikke er i det oprindelige mønster.

Mønsteret er gratis at downloade og en fornøjelse at lave. Ikke for nybegyndere umiddelbart, men har man motivationen, så er det bare at kaste sig ud i den.

Rigtig god søndag til dig, håber du er kommet godt igang igen efter din ferie også.

Bedste hilsner

Anne

Ønsker du at følge nyhederne her på bloggen så tilmeld dig mit nyhedsbrev via DETTE link

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar Dorthe Liljegreen 3. september 2019 at 17:54

  Hej
  på symaskine hjørnet har du et billed af et symønster og neget mega fedt stof der ligger under en saks, hvor har du købt det, det må jeg bare eje.

  • Besvar Anne 3. september 2019 at 18:58

   Hej Dorthe . Stoffet er fra Japan, designet af Nani Iro. Det fåes få steder her hjemme i DK også, så prøv at søg på “pris Nani Iro”. Bedste hilsner Anne

 • Besvar KirstenLN 19. august 2019 at 10:52

  Sikke en lækker grill. Jeg er vild med, at den er så fleksibel!

  Og smukkeste taske – så fint et resultat 🙂

  • Besvar Anne 22. august 2019 at 20:52

   Det er vi også Kirsten, betydelig mere fleksibel grill end vi tidligere har haft. Tak for dine søde ord og skøn weekend til dig også.

 • Besvar Tina 18. august 2019 at 20:44

  God aften Anne,
  meget smukt håndarbejde, den blå er virkelig flot både i form, farve og stof 🙂
  Og øj en lækker grill – lille og smart og så selvfølgelig en god pizza 🙂
  En god ny uge ønskes !

  • Besvar Anne 22. august 2019 at 20:51

   God aften Tina.
   Tak, jeg er ærligt talt også selv blevet godt tilfreds med tasken og at den så er lavet af genbrugsstof er da fedt. Hav en skøn weekend Tina, det bliver jo varmt igen nu.

  Skriv en besked