Uge 33

11. august 2019

Hvert år i uge 33 starter skoleåret op og samtidigt er der en stor, flot kreativt udstilling båret af frivillige hænder i Hobro. Det sker på havnen i det røde Pakhus, hvor der er højt til loftet, sand på gulvet og en helt skøn egen stemning. Uge 33 : hedder udstillingen og et et fint og uhøjtideligt kunsthåndværkermarked.

Jeg smuttede derned idag søndag og skal derned igen i løbet af ugen, for at nyde de mange kreative udstilleres ting. Her er både strik af Christel Sayfarth, filt af Anne Bak Markers, læder, smykker og vævning. Der er flotte farverige billeder i tekstiler og en fin lille bod hvor man kan købe et udvalg af udstillernes værker.

På onsdag er der dobbelt op.

På onsdag i uge 33 er der nemlig lys-regatta i havnen lige udenfor Pakhuset. De har længe åbent den aften og det skal blive et tilløbsstykke er jeg sikker på. Jeg skal klart derned igen.

Forsat god søndag.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked