Vegetar Pizza og gode ben.

7. august 2019

Der er mange fordele ved at vores børn er blevet voksne og stadig bor hjemme. Én af dem er når sønnen en sjælden gang imellem laver mad til os. Det er ikke fordi han ikke vil det til dagligt, men fordi tiden ikke rigtig er til det.

I aftes lavede han de lækreste sprøde pizzaer til os. Dejen lavede han allerede dagen forinden af ekstra godt mel og pakket godt op inden dejen kom på køl i 24 timer. Det handler om at få en god luftig dej og gerne med god kant og skorpe.

Der var kræset om ikke bare dejens tilblivelse, men han købte også lækker bøffel mozarellaost , lufttørret skinke og frisk basilikum til. En anden pizza var kødfri og smagte himmelsk på trods. Når vi bager pizza, bruger vi altid at varme ovnen godt op en time før brug og sætter vores gode Bagestål ind i overen på fuld varme. Det giver super sprøde og luftige brød.

Køkkenet lignede en slagmark efterfølgende, men her i huset er den der laver mad med kærlighed fritaget for opvasken, så den tog jeg med et smil.

Der testes og poleres hud.

Sprød og tør er huden på mine sommerbrune ben også. Gode ben i sommerkjoler eller shorts er for mig ben der er velplejede. Gerne med en god scrub og bodylotion. Det er august og snart kan årets sommerdage være slut. Det har været og er en skøn dansk sommer igen i år. Den gyldne kulør vil jeg gerne forlænge ind i sensommeren og her kan gode hudplejeprodukter bestemt hjælpe til. Et af de nye produkter vi har testet er fra Grown Alchemist , som er et brand der først ret og fremmest har fokus på den naturlige biologiske videnskab i deres produkter. Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for serien. Den er prisvenlig, dufter naturlig skønt og så er den absolut en skøn naturlig serie til mange hudtyper og køn.

Grown Alchemist

Grown Alchemist er naturens vej til skønhed.

Med meget tørre sommerben tog jeg hul på at teste Purifying Body Exfoliant Peel, Pebbermint & Ylang Ylang idag. Den smukke metaltube indbyder til ro og selvforkælelse med det smukke design og huden trænger til en god peeling ovenpå flere ugers brug af solcreme og bodylotion. Der skal ikke bruges mere end en theskefuld creme til et ben og den bliver hurtigt transformeret fra en klar gel til en hvid creme på huden. Cremen er grovkornet og huden poleres blidt med hænderne i cirkelbevægelse hvorefter de grove korn ses tydeligt i cremen på huden. Derefter skylles det af i det varme bad eller med en og våd vaskeklud. Der er ingen tvivl om, at min hud herefter var renset i dybden, virkede poleret og meget glat og fin i overfladen.

Til gengæld var den også ret tør, så der skulle meget hurtigt en let lotion på benene. Her greb jeg et andet produkt fra serien, som jeg også har fået tilsendt til test: Soothing Body Gel-Lotion. Den kommer i en praktisk pumpebeholder og er en særdeles letvægts flydende gel-lotion, der føles en smule klistret i hænderne lige når den smøres på kroppen. Men på meget få sekunder er den trængt ind i huden, som herefter føles helt glat og tør med det samme. Ret overraskende og behagelig oplevelse. Grown Alchemist har lavet denne lotion præcist til at hele, gennemfugte og genoprette hudens ballance efter fx en god sommer som vi har i år.

Du finder et bredt udvalg af serien i fx Magasin med priser fra 135 kr og opefter.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 7. august 2019 at 22:01

  Lækker pizza fra sønnike 🙂
  Dejligt når ens børn har den alder, hvor vi kan nyde deres kokkerier 🙂

  • Besvar Anne 12. august 2019 at 17:24

   Kære Tina, den var så sprød og luftig. Vi skamroste ham til skyerne i håb om at det vil gentage sig 😂, men den lurede han. Håber at du har det godt. KH Anne

  Skriv en besked