Sommer, sol og strandvejr.

26. juni 2019

WAUW for et lækkert sommervejr der er kommet. Der er dømt sol, sommer og strandvejr de næste mange dage. Perfekt til mine børns start på ferie efter et rimeligt heftigt skoleår for dem begge. Nu har min datter smidt hendes billedkunst og matematik papirsnoter i brændebunken og min søn jubler “Aldrig mere matematik !”. De har så meget fortjent at slappe af fra morgen til aften i en periode. .

Vi kørte til Bramslev Bakker igen.

Der er intet der slår smukke smukke Bramslev Bakker , når det gælder en hurtig smut til vandet for os. Her er et stort smukt fredet område med masser af dyreliv og planter. Min datter og jeg pakkede et strandtæppe, køligt vand og et par gode tykke bøger sammen med solcremen en times tid igår.

NUXE og REN solcreme.

Nuxe Sun 30

NUXE Sun SPF 30 er en serie der bygger på høj grad af naturlige ingredienser. Serien er lavet, så du kan finde produkter til enhver hudtype. Er du solbader, så er det værd at kikke efter deres solserie, som blandt andet har denne SPF 30 til både ansigt og kroppen. Den er perfekt de her uger, hvor solen brager igennem med en UV indeks tæt på 7. Den plejer huden samtidigt med, at den holder huden fri for de skadelige solstråler og fin mat. Du finder den hos landets Hudplejeklinikker , webshops samt Magasin.

NUXE rejsesæt

Er du fan af praktiske rejsestørrelser til at tage med på ferie eller for at få en god mulighed for at afprøve nye hudplejeprodukter, så kan jeg anbefale dig at kikke efter dette her sæt. En yderst prisvenligt sæt med en lille cleanser, multi correction gel cream, hand and nailcream, Shower gel samt bodylotion. Alt sammen til bare 110kr. Sættet er perfekt til håndtasken eller en lille gave til en veninde eller kollega måske ?

REN Clean Screen Mineral SPF 30 er en vegansk ansigtscreme med SPF 30, der holder ansigtet flot mat. Ikke noget med en fedtet overflade trods solcreme på med denne her. Derfor er den også godt egnet til mine børns unge hud. REN skincare er en engelsk hudplejeserie der har fået succes i Danmark. Serien har 5 sunde principper der er grundlæggende for at gøre serien til det den er. Læg dertil at serien er baseret på de allernyeste bioaktive stoffer. Clean Screen Mineral SPF 30 skåner huden mod tidlig aldring forårsaget af for mange af solens stråler. Denne veganske, matterende mineral solcreme er er super godt bud på den der skal ligge i tasken til strandturen også hos mine børn. Prisen er 295kr og findes også hos fx. Magasin.

IDUN Minerals i sommerlooket.

IDUN Minerals har lanceret Fresh Face Palette som indeholder en meget smuk palette af Highlighter, blush samt 2 bronzers. Gyldne og smukke til at indramme ansigt og måske lidt på kravebenet og skuldre for et flot sommerlook. Jeg er vild med den her og har sukket efter den lige siden jeg så den på IG første gang. Lykken var stor, da den dukkede op fra et af mine søde PR samarbejder . Jeg er meget taknemmelig for, at de fandt en til mig også. Paletten er 100 % vegansk og kan bruges af alle også med sart hud endda. Emballagen er lavet af bæredygtige genanvendelige materialer. Så fedt at det tænkes ind hos IDUN. Det er en Limited edition, så måske skal du være hurtig for at få fingrene i den. Du finder den fx hos Matas lige nu.

Der kom også et par meget smukke og farvetætte Lip Crayons med i pakken. Det er en fint udviklet produkt, som vil få masser af succes er jeg sikker på, for denne typer af cremede langtidsholdbare læbestifter – eller læbeblyanter om du vil – både fugter og plejer læberne med Nordisk Multebærolie og har en høj pigmentering. Flotte og næsten dramatiske i de dybe farver her. Du finder IDUN hos både Matas, samt mange hudplejeklinikker landet over. Prisen for en Crayon er 155 kr og for paletten 320 kr.

Forøvrigt, vandt du ?

Se efter lige HER.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 26. juni 2019 at 10:53

  Tillykke med de unge og deres ferie og overståede eksamenstid 🙂
  fint rejsesæt fra NUXE.
  Og sikke smuk natur omkring jer 🙂
  En dejlig sommer ønskes herfra 🙂

  • Besvar Anne 9. juli 2019 at 20:59

   Kære Tina, tak og skøn sommer til dig også. Vejret er jo fantastisk lige nu. Mon du har fundet tid til have og dyrene ? KH Anne

  Skriv en besked