Nu er de endelig kommet.

24. juni 2019

Roserne i min have er endelig sprunget ud. Tror jeg har købt de første 10 forskellige roser til min have igennem flere år, men rådyrene kommer og spiser dem lystigt år efter år. Nu har jeg fundet en de åbenbart ikke kan lide, eller også er de bare ikke kommet ned i haven fra skove endnu dyrene. Faktum er at mine roser står i en smuk gigantisk busk og dufter og spreder glæde. Fantastisk at det endeligt lykkedes mig. Måske jeg skulle købe flere af den her slags. Har ellers investeret i både nogle gule, orange og hvide også uden held.

Boblebad.

Sensai har forkælet mig, igen. Eller måske mere min hud. Absolute Silk Micro Mousse, der bygger på Sensais signatur ingrediens, Koishimaru silken og ny Micro Bubble Technology er landet i min turban for nogle uger siden. Jeg har testet den og den er luuuuksus for min modne hud. Absolute Silk Micro Mousse er en anti-ageing hudplejeprimer – altså første step efter, at man har renset huden.

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment

Den bruges ved at ryste beholder et par sekunder og så trykke en lille smule af den luftige boblende mousse ud i hånden. Størrelsesmæssigt bruger jeg kun omkring et kirsebær skum til hele mit ansigt og hals. Den er nemlig særdeles drøj. Fornemmelsen på huden er kølig og frisk og konsistensen bliver straks som en typisk flydende vandig serum, når den blidt masseres ind i huden. Der er dog intet typisk ved den her. ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT gennemfugter nemlig min hud i en form for boblebad syntes jeg. Det prikker eller bobler blidt en smule i min hud især den første uges tid og tilfører den energi og udstråling hver dag efterfølgende. Formuleringen er udviklet med Micro Bubble Technology ( som er med til at arbejde på alle hudens alderstegn) og beskytter hudens barriere, modvirker glykation og ilter huden. Efter brug tager jeg min serum og dagcreme på. Nogle gange springer jeg serum over, da det kan være lige rigeligt, hvis jeg har en lidt fed dagcreme på. Det skifter jeg lidt med efter behov.

Du finder denne luksussag i Magasin hvor 90ml koster 1.265 kr. vejl.

Ecooking handwash

Et af mine ynglingsprodukter fra danske Ecooking er deres Peel maske. Derudover er vi meget begejstrede for deres andre produkter i serien her i huset og jeg blev super glad, da vi modtog en pakke med de nye Ecooking Håndsæbe. Det stilrene nordiske design på emballagen gør, at de er en fryd for øjet at have stående på såvel badeværelset som ved køkkenvasken. De er milde og plejende, hvilket er vigtigt når nu vi vasker hænder mange gange om dagen. Den flydende håndsæbe er baseret på naturlige og økologiske råvarer.

Der er 3 forskellige at vælge imellem nu:

 • Håndsæbe med duft af orange, lavendel og rose
 • Håndsæbe med duft af citrus, viol og hvid peber
 • Håndsæbe med duft af Jasmin, grape og appelsinblomst.

Vejledende pris er 129 kr. for hele 500 ml. Du finder dem i Matas, Bahne, Magasin, Salling og mange livsstilsbutikker.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

 • Besvar Tina 24. juni 2019 at 9:09

  God formiddag kære Anne 🙂
  Smukt med roser 🙂
  Vi har også mange smukke roser i år pga. regn og varme, lige vilkår herfor.
  Desværre opdagede jeg lus i mine i går, så jeg er på lusejagt nu.
  Jeg tror rådyrene holder sig lidt fra roserne fordi alt vokser derude i moder natur og derfor har de mad nok lige nu i år.
  Ellers så planter jeg tagetes tæt der hvor jeg ikke vil at rådyrene æder og hænger hår op både fra os og fra vores heste, det kan også holde dem lidt væk.
  Håber du får held med roserne også fremover og ja køb flere, de er så smukke.
  Jeg forsøger mig ved at klippe grene af og stikker i jorden og vander godt, så slår de rødder og kan senere plantes ud.
  Dette gør jeg også ved buske og træer. De sidste år har jeg prøvet at få mere liv i haven ved at lave stiklinger med mere, det kan du måske også prøve hvis du ikke allerede gør.
  Rigtig god dag til dig 🙂

 • Skriv en besked