Nu gør vi det igen.

22. juni 2019

Sidste år ville begge børn til Festival . Jeg havde et vigtigt spørgsmål dengang hvor det endte med at ældstebarnet kom afsted. I år er det den ældste som skal afsted. Han følges med en god flok unge mennesker fra gymnasiet og de har ansøgt og blevet godkendt til området CLEAN out Loud, hvor der skal rydes op hver dag og ikke mindst før de kan forlade pladsen igen søndag. Det grønne islæt breder sig på RF. Dejligt med flere små tiltag for miljøet. Hele campingområdet på CLEAN bliver støvsuget for affald og sorteret af de unge selv.

Så fedt at se hvor ordentligt der er ryddet op på CLEAN til venstre efter RF sidste år.

Vi klipper navlestrengen.

Han er fyldt 18 og kan sagtens gebærde sig ude i verden, men det er nu meget rart og trygt for os, når vi ved at han let kan have adgang til strøm på sin mobil for at ringe til både os eller efter en ven på den store plads. Det har vi løst ved at skaffe en lille smart bærbar mobiloplader fra Get Volt. De har byttestationer rundt om på hele Roskilde Festival, hvor man blot indleverer sin lille trendy lader og så modtager en frisk nyopladet med det samme. Ingen ventetider, altid strøm på og så afsted igen. Alle deres små ladere er lige til at have i en jeansbaglomme og de er ladet med GRØN energi. Den kan med fordel bookes hjemmefra inden man tager afsted for at opnå lidt rabat. Get Volt er på de fleste af landets store festivaler.

Uden mad og drikke…

Uden mad og drikke er der næppe meget energi til en hel uge på Roskilde Festivalen. De fleste af de unge han skal bo med på CLEAN er på SU, så der skal tænkes lidt over hvad pengene bruges til sådan en uge uden mors kødgryder. Der er ikke langt til indkøbsmuligheder i en købmand, så han har booket en Køleboks fra /GetVolt.dk

Boksene er placeret i en kølig container, hvor temperaturen er mellem 4-6°C. Der er en tæt på CLEAN- områderne, ja faktisk er der vist en på hvert campingområde næsten. Boksenes størrelse er B: 30 cm, H: 40 cm og D: 50 cm.

Perfekt til et par indkøb så det hele ugen ikke er med konservesmad, men også med frisk pålæg, brød, kød, frugt, drikkelse etc og måske sine små værdigenstande, for der er kodet lås på. Et super super smart koncept der hurtigt kan tjenes ind for de unge, hvis de handler sammen. Han glæder sig vildt til at komme afsted på lørdag, når de sidste på gymnasiet har overstået deres eksamener .

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 22. juni 2019 at 10:39

  Super dejligt for sønnike at han skal nyde RF med vennerne i et clean område 🙂
  Måske han skal have en masse poser tørret kød med og poser med nødder og tørret frugt.
  Det er nemt og enkelt og godt med proteiner for sådan en ung mand 🙂
  Rigtig god weekend til du og familien 🙂

  • Besvar Anne 26. juni 2019 at 7:57

   Sikke nogle gode ideer Tina, tak, skal nemlig have købt fornuftigt ind med ham morgen, så tager fluks de nævnte med på listen. Tak og skøn dag til dig og alle dyrene på gården ☀️☀️☀️

  Skriv en besked