Små smarte størrelser.

15. juni 2019

Valmuer findes i de fineste forskellige farver og størrelser. De vilde er oftest gule, røde eller orange hvorimod de kæmpe store som på billedet her oftes ses i røde og lyserøde farver jeg bemærket. Fine er de – uanset størrelse. Vi har nemlig begge i vores gamle have.

Andre har også set det smarte i det.

Noget andet er at Matas har lavet det, Sephora har haft de længe og Normal har masser af dem: små smarte størrelser på metervis af hylder nær kassen. Jeg ved ikke hvad der er med små smarte størrelser og os kvinder, men mange af os tiltrækkes af små praktiske størrelser. Det er ikke hankønsvæsener eller dyr jeg tænker på, de er også søde som regel, men noget så dødeligt som Beautyprodukter.

Op til jul ser man dem i hobetal i gaveæsker hos Magasin og Matas, hvor man fx kan købe 4 mindre størrelser af et brand til en favorabel pris. Perfekt til at dele op i gaver til veninder, sin svigermor, kollega eller datteren. Sikkert også til sig selv, for jeg falder ofte for de gode tilbud. Størrelserne er ofte praktiske til håndtasken eller toilettasken på en rejse eller weekendophold måske. Nu står sommerferien for døren og jeg faldt for et super godt sommersæt fra Sensai i https://www.magasin.dk/maerker/sensai nemlig:

SENSAI SILKY BRONZE EXPERIENCE SET

Sensai Silky Bronze Experience Set

  • Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face (SPF50) 50ml. En let og lækker konsistens til ansigtet, der nemt kan kombineres med en let makeup som fx mascara etc hvis man er på job i uderummet. Cremen har nogle specielt effektive anti-aginge ingredienser, som beskytter huden i ansigtet ekstra godt for alderstegn fra solen.

  • Silky Bronze Cellular Protective Cream for Body (SPF30) 50ml. Dette produkt er som ovenstående et moderne udviklet solprodukt, som beskytter huden mod direkte og indirekte skader forårsaget af UV stråler. Samtidig gennemfugter og plejer Koishimaru Silk og CPX Vital Extract huden dybt indefra og, beskyttet mod linjer og pigmentforandringer samt opstrammer huden let..

  • Silky Bronze Soothing After Sun Repair Emulsion  20ml. En silkeblød og meget flydende let emulsion, der hjælper hvis man får en lidt stresset hud efter solbadning. Den er som balsam for huden ved at den lindrer tørhed og beroliger den varme hud, og vedholder samtidig en smuk gylden og silkeblød krop.
  • Silky Bronze Self Tanning for body 20ml. Denne lette gele-creme er den ultimative forkælelse til huden hvis man ønsker at få et lille forspring, eller vedligeholde, sin sommerbrune hudfarve. Farven er smuk naturlig bronzefarvet og kan selvfølgelig bruges over hele kroppen. Ingen fedteri for den optages meget let af min hud og giver samtidigt huden fugtplejende. Jeg har brugt den på tør hud 2-3 gange for at opnå en fin let glød på en ugestid.

Det særlige ved Sensai er deres brug af Koishimaru Silk EX, som er udvundet fra den kostbare Koishimaru kokon og kilden til Japans fineste silke. Denne sjældne ingrediens fremmer hyaluronsyresyntesen i dermale og epidermale celler for at levere superbe fugt til huden.

Vejledende pris for hele sættet er 980,- kr, med en værdi på 1.130kr.

Full-size er også godt.

Især når det gælder solcreme på denne årstid, hvis man er ude i solen i længere tid, er en Full-size eller 2 nødvendig. Her har jeg valgt CELLULAR PROTECTIVE SPRAY FOR BODY SPF 15. Jeg er ikke typen der liger flere timer i solen, det kan jeg slet ikke finde ud af, så en faktor 15 er ofte perfekt til min hud. Denne luksus Anti-ageing solspray kan bruges over hele kroppen og bruges meget enkelt ved at bruge denne spray 5 cm fra huden og efterfølgende fordele det ud på kroppen. Den er luksus med sin kombination af solbeskyttelse og anti-ageing fordele og huden bliver blød og velplejet. Skal jeg til Vesterhavet nogle timer en sommerdag, vil jeg bruge en højere faktor naturligvist. Prisen er 675 kr for 150 ml og du finder den fx i .

Som sagt kan du finde det hele i Magasin. Der finder du også deres store lækre udvalg af andre hudplejeprodukter fra Sensai, samt deres smukke kosmetik også med Koishimaru silke i


Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked