Det gik ikke særligt godt faktisk.

9. juni 2019

Min stilhed her på bloggen, har en årsag. Jeg mistede nemlig min svigermor, børnenes bedstemor og min mands mor for nogle få uger siden. Inden da var der et kort men heftigt sygdomsforløb, hvor ingen af os havde forudset eller var blevet varslet, at det ville slutte så hurtigt. Vi blev alle overrumplet af tiden. Det var ikke hverken nemt eller smertefrit tilsidst. Livet kan være barsk og vi håber alle, at hun nu er et bedre og smukkere sted end det livet bød de sidste uger af hendes liv. Vi har været fortvivlede og chokerede. Mine ord til indlæg her på bloggen blev væk.

Naturen heler os.

Min svigermor elskede at køre på tur og helst ude i den smukke fredede natur eller stranden ved Vesterhavet. Naturen har en evne til at hele os. Det tænkte jeg på den anden dag, da jeg var med min datter ovre ved Bramslev Bakker. Her er så smukt og fredeligt blandt kvæg, får og Fjorden. På turen havde vi pakket et par gode bøger, tæppe, samt frugt og drikkelse. Iøvrigt en rigtig lækker iskold læskedrik fra https://www.levelorganic.com/ De laver læskedrikke, der er med få kalorier, kun sødet med økologiske naturlige råvarer og i smuk emballage der er bæredygtig. Absolut en ny favorit her i familien. Super nem og fiks størrelse til at have med tur i mine BumBags iøvrigt. Det er et helt ungt firma, der har formået at banke deres forretning op på grønne værdier og deres varer findes allerede i over 1500 butikker landet over .

Noget imellem hænderne.

Folkets Skønhed er de nyeste roman jeg har taget hul på. Den er meget rolig for hjernen at læse og det passer mig svært godt de her uger. Jeg har brug for noget der ikke er for krævende lige nu. På samme måde er det jeg syr heller ikke vilde nye mønstre eller andre udfordringer. Jeg har brug for noget imellem hænderne, ellers de bliver de rastløse. Det er blevet til et par strandtasker og en gave, som en kær veninde skal have. En BumBag af vintage Sanderson er det også blevet til.

Jeg vender snart tilbage, det lover jeg. Der er mange nye ting jeg vil både vise og fortælle om her på bloggen, som blot ligger og venter på at mit skriveri starter igen og det gør det nu.

Rigtig god Pinse !

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 18. juni 2019 at 5:54

  Kære Anne,
  Jeg kondolerer!
  Det er hårdt at miste en elsket.
  Svigermor er i himlen nu og våger over jer.
  Pas på hinanden og sorg opleves og tackles forskelligt.
  Knuser

  • Besvar Anne 19. juni 2019 at 19:42

   Kære Tina.
   Tak for din omsorg og du har helt ret: hun sidder i himlen og våger over os med min svigerfar i hånden, er jeg sikker på.de er forenet og cirklen er sluttet.
   Tak for dig.
   Kh
   Anne

  Skriv en besked