La Mer The Concentrate.

3. maj 2019
La Mer The Concentrate

 

Indlægget indeholder omtale af produkter sendt til test.

Skoven, havet og solen er elementer, som påvirker mit humør på den gode måde. Der er så smukt udenfor i maj. Sprødt lysegrønt i skoven og det spejler sig i Fjorden. Vandet er altid i bevægelse og farverne skifter efter årstid og vejr. Lige nu varsler vejrguderne ned til -2 grader i nat og ligefrem en smule snedrys. Det bliver koldt, men stadig smukt. Min gigt er påvirket en smule af kulden i år syntes jeg og min hud reagerer på de meget skiftende temperaturer også. I ansigtet higer huden efter ro, pleje og fugt. Det er der råd for heldigvist.

 

La Mer The Concentrate

La Mer

 

 

Som jeg tidligere har skrevet om, så er La Mer en hudplejeserie jeg er enormt stolt af, at jeg må repræsentere og dermed omtale her på bloggen. Deres produkter er altid en fornøjelse for både min modne 50+ hud, mine sanser og mit humør. Luksusprodukter der er gennemtænkte og drøje i brug. Jeg går altid til deres stand i Salling og Magasin. Mandag var jeg en smut i Aalborg og skulle have suppleret op med et par småting.

 

 

La mer

 

La Mer’s serum The Concentrate var jeg så heldig at modtage i marts, i den fineste signaturgrønne taske. En flaske mirakelserum faktisk. En Cult serum. The Concentrate indeholder den super aktive The Miracle Broth ( i dobbelt styrke), som er kendt for sine fantastisk gode evner til at reparer, berolige og tilfører huden ekstra energi. Det særlige ved The Concentrate er, at den bekæmper inflammation som skyldes stress  i huden, samtidigt med at huden styrkes. The Concentrate kan bruge både til små som store udfordringer med huden og alt der imellem. En “Must have” på badeværelseshylden.

 

Jeg oplever dette serum dejligt køligt på min hud og da konsistensen er meget let gel-agtig, er den utrolig nem at fordele i ansigtet. Den trænger hurtigt ind og efterlader min hud med en følelse af ro og næsten som en lag “balsam for sjælen”. Ikke pudder, ikke creme, ikke serum-følelsen, men en helt særlig lethed. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det bedre, men prøv evt at få en lille prøve i Magasin. Efter et par ugers brug er min hud i ballance tiltrods for, at der både har været havevejr i 20 graders varme med sol på kinderne og rivende tør blæst. Jeg plejer huden ekstra godt. Den bliver langt mere robust på den pæne måde.

 

La Mer

 

På min egen hud er The Concentrate med til at gøre min hud blød, spændstig og sund at mærke og se på. Vidunderlig at bruge efter mekanisk eller kemisk peeling også, da huden falder hurtigt til ro. Efterfølgende bruger jeg dagcremen The Moisturizing soft cream, som er en godt mættende dagcreme for min modne og ofte tørre hud . Et par smårifter på kinden efter en gren har ramt mig, heler også hurtigt op igen med dette Concentrate. Et usynligt lækkert lille “plaster” næsten.

 

La Mer

 

Prisen for The Concentrate fra La Mer er 2.500kr for 30 ml og du finder den som sagt i både Salling og Magasin.

 

Vandt du den lækre dyne og pude fra Nænsom ?

Du kan tjekke efter i indlægget lige Her.

 

Rigtig god weekend.

 

 

Du kan måske også lide

8 Kommentarer

 • Besvar Helene L 8. maj 2019 at 20:37

  Rigtigt skønne billeder af mine absolutte drømmeprodukter, så smukt og lækkert. Håber vi snart får sol og varme igen. Sender VARME hilsner så længe!

  • Besvar Anne 15. maj 2019 at 21:44

   De er også fuldstændig unikke. Skal opleves på huden. Varme hilsner til dig også, for NU kommer den vist de næste dage …solen.

 • Besvar KirstenLN 8. maj 2019 at 8:49

  Det er bare den koldeste maj måned længe – mine vindueskarme bugner med sommerblomster, som for længst skulle have været priklet ud og stå i bakker på plantebordet udenfor. Min hud er også slem til at reagere på vejrændringer. Sikke lækre produkter, due r heldig at prøve Anne!

  • Besvar Anne 15. maj 2019 at 21:46

   Jeg så dine blomster på Instagram , hold fast du har mange smukke ude i haven allerede, så jeg følger spændt med på at dem du planter ud også Kirsten. Jeg er en heldig banan, ved det. Føler mig bestemt forkælet. Skøn lang weekend til dig snart Kirsten.

 • Besvar Tina 3. maj 2019 at 12:43

  God eftermiddag kære Anne,
  uha det er lækre sager dem fra La Mer 🙂
  Dyre, men de lyder gode og virksomme.
  Og så har du stylet dem så smukt 🙂 Du er go til det med billeder 🙂
  Jeg elsker også skov, hav og ja naturen i det hele taget.
  I sin tid var det svært at flytte fra det nordjyske med al vor vestenvind oh vestenvind – og så til Sjælland uden Vesterhavet og uden storm på samme måde. I sin tid blev jeg gennemrusket ved Vesterhavet, nu lufter det blot, men til gengæld ret så meget i år.
  Minus 2 ikke så godt for nogle af de blomster og planter jeg har sat ud, jeg må vist se hvad redes kan.
  Ønsker du og familien en dejlig weekend 🙂

  • Besvar Anne 6. maj 2019 at 6:21

   La Mer er i en klasse for sig ja Tina. Tusind tak for dine ord om mine amatørfotos. Det gør mig virkelig glad. Jeg øver mig igen og igen i at lave pæne foto. Ret hyggeligt faktisk at øve sig i. Det må have været en stor kontrast at flytte smukke og levende Jylland til mere rolige Sjælland som du beskriver det. Naturen er både barsk, rå, smuk, vild og rolig herovre jo. Nu håber jeg at dine planter har klaret både sne og hagl de sidste par døgn ? Vi har sat de små spirer ind i kælderen simpelthen. Hav en skøn mandag Tina?

 • Besvar christina ulrikka Solveig 3. maj 2019 at 10:28

  Det lyder til at være lækre produkter, jeg spejder tit efter dem når jeg er i magasin, desværre rækker min pengepung ikke til det, men så kunne jeg jo spare op? ønsker dig en dejlig weekend herfra

  • Besvar Anne 6. maj 2019 at 6:18

   De er …lækre. Virksomme og afhængighedsskabende næsten. Fornemmelsen af en lag usynligt glat “pudder” på huden efter man har brugt sin serum er helt unik (alt efter produkt og hudtype). Jeg bliver overrasket gang på gang. I den dyre ende ja. Rigtig dejlig mandag til dig ?

  Skriv en besked