Solen er her.

30. april 2019

Solen er over os de her dage. Himlen er lyseblå og temperaturen når de 20 grader her sidst i april. Fantastisk. Jeg elsker at få benene hvilet i en havestol, med en god bog og måske datteren ved siden af, med en fagbog for at læse til eksamen. Det er lykke. For mig.

Jeg har modtaget nogle skønne produkter med pakkeposten de sidste måneder og det er skønne kvalitetsprodukter. Det er meget forskelligt, hvad jeg tilbydes men jeg er kræsen og vil ikke bruge hverken min tid eller blog på produkter, der ikke er god kvalitet eller produkter der ikke er interessant for os som familie. Så det I møder her på bloggen, er samarbejder jeg er både stolte af at blive tilbudt, men også glade for at bruge. Nogle af nyhederne her i foråret præsenterer jeg idag.

AHAVA Apple Of Sodem.

 

Apple of Sodem er en meget smuk blomstrende plante, som hører hjemme omkring Det døde hav. Udover at den er smuk, så indeholder den en potent giftig mælkeagtig plantesaft, som er kendt for sine medicinske og helbredende egenskaber. I tusindvis af år har stammehøvdinger brugt Apple of Sodem til behandling af forskellige helbredsmæssige problemer, ligesom i Østens medicin.

AHAVA er verdens første hudpleje, som har fået succes med at implementere denne historiske, helbredende kraft. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at Apple of Sodem ekstrakter har en signifikant biologisk effekt mod irritation og inflammation, skriver firmaet. Jeg har fået tilsendt 2 produkter fra serien til test:

 

 

Smoothing Essence

Dette produkt er en ret tyndtflydende Essence, som bruges på den rene hud FØR evt serum og dagcreme. Faktisk klar og tynd som ved, hvilket lige overraskede mig lidt. Den er essentiel fugtgivende og udglattende og er med til at huden optager efterfølgende hudplejeprodukter ekstra godt. Jeg bruger den ved at dryppe lidt Essence på mine fingerspidser samt håndfladen og derefter duppe let ind i ansigtet. Da den er virkelig nærende og har dokumenterede antirynke-effekt, er den en super base før min dagcreme. Jeg har ikke testet deres dagcreme, men alle andre gode kan selvfølgelig også bruges. Prisen er 435 kr og forhandles blandt andet i Magasin.

 

Overnight Deep Wrinkle Mask

Masken indeholder  aktive og fugtmættende ingredienser sammen med Apple of Sodem-komplekset. Den er med til at vække huden og mindske linjer. Perfekt til at bruge om natten hvor produktet masseres ind i huden efter rens. Der anbefales at være gavmild med produktet, så masken kan arbejde rigtigt godt i huden. Et lækkert luksusprodukt for huden. Min egen hud suger den til sig og føles let og lækker næste morgen. Meget lækker fornemmelse. Prisen er 705 kr. i Magasin.

 

Ecooking og sol

 

 

Jeg har flere gange tidligere skrevet om min begejstring for Ecookings produkter. En dansk serie med en virkelig dygtig produktudvikler i Tina Søgaard samt markedsføringsfolk bag. Nu er der tid til solcreme og Ecooking har en glimrende SPF 30 solcreme, som kan beskytte imod solens skadelige stråler på vores hud. Den giver en middel til høj beskyttelse, er vandfast og med dens lette konsistens optages den hurtigt af huden, uden at jeg føler mig fedtet ind. UVA beskytter mod ældning og UVB mod de skadelige stråler hvorfor det er super at begge dele er i dette produkt. Prisen er 259 kr. for 200 ml

 

Ecooking selvbruner drops er et genialt produkt. Her kan jeg selv styre hvor lidt eller meget ekstra glød jeg vil give min hud. Min datter på 20 har hapset dråberne til hendes bodylotion og testet den på sine ben. Man bruger sit favorit hudplejeprodukt som passer ens hudtype og blander så de lette dråber ind i cremen og derefter på huden. Smart. Ikke noget med at gætte eller gå på kompromis i forhold til produkter her. Du kan bruge 2-3 dråber og blande i både en dag eller natcreme smøre ind som sædvanligt. Farven bygges op hvis du gentager det flere dage i træk. Husk at vaske fingrene efter brug altid. Prisen er 225 kr. for 30 ml.

 

Ecooking er vegansk, parfumefri, dermatologisk testet og dansk. Serien sælges nu landet over i både stormagasiner, Apotheker, Matas, helsekost og mange hudplejeklinikker.

 

Det var lige lidt beautytips til jer her i foråret.

 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 30. april 2019 at 7:43

  Dejlige produkter 🙂
  Ahava har jeg ikke set og hørt om før, men lyder så dejlige.
  En smuk dag ønskes i det jyske 🙂

  • Besvar Anne 1. maj 2019 at 17:44

   Jeg har faktisk heller ikke prøvet produkter fra AHAVA tidligere, men de tiltaler mig meget med deres grønne profil. Skøn dag til dig og hold på hat og briller i det her vejr idag 🙂

  Skriv en besked