Grønt og Nænsomt.

28. april 2019

 

 

Snart er det 1. Maj og bøgen er for længst sprunget ud i år. Jeg kører igennem en lille skov hver dag og frydes over de forandringer, der sker hvert eneste døgn lige nu. Bladene folder sig ud på træer og planter, så det hele bare stråler af grøn livsglæde. Elsker at køre den lille tur hver dag. Mine ankler kan ikke rigtig gå på skovens bumlede bund og stejle bakker mere desværre, men jeg nyder at være der alligevel, på min måde. Den grønne farve ligesom booster lykkeendorfiner i mit sind. Vi skal passe godt på vores moder jord.

Idag starter jeg en vild konkurrence om en Nænsom allergitestet dyne og pude, samt skriver om et par testede yderst prisvenlige hudplejeprodukter. Læs med her:

 

SARD Kopenhagen.

Jeg har gjort mig forårsklar med SARDkopenhagens forårskit bestående af en sød mandelolie, en Face & Body Scrub med epson salt samt testet en mild deodorant cream, der udelukkende er baseret på naturlige ingredienser. SARDkopenhagen er udviklet af Charlotte Kasandra Tørnby, Cidesco kosmetolog, uddannet kropsterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med konventionel hudpleje, indtil hun i 2011 udviklede dette danske hudplejebrand SARDkopenhagen. Charlotte står selv bag udvikling af alle produkter – i tæt samarbejde med producenten – frem til det endelige produkt. Der er en skarp holding til ingrediens indhold i alle produkter, der udvikles og fremstilles nu og i fremtiden. Læs mere på deres hjemmeside, hvor ovenstående tekst også er fra.

 

 

 

Et af seriens allermest populære produkter er deres Sweet Almond Oil som er en tyndtflydende olie udvundet af søde spisemandler. Olien er god til både at binde, bevare og tilføre huden fugt og kan bruges eller blandes til både serum, hovedbundspleje, myggebalsam, hårfjerning og intimpleje. Et produkt der næsten bør være i enhvers toilettaske og på hylden derhjemme.  Læs mere på deres hjemmeside om hvordan lige HER.

 

 

Seriens FACE/BODYSCRUB har en fantastisk duft af melon, eucalyptus samt fersken. Jeg åbner låget igen og igen for at få mit daglige hiv af den. Produktet er ret grov i sine korn i starten. Det skulle jeg lige vænne mig til. Efter få minutters brug falder de grove korn af og de fine korn er tilbage. Af samme grund har jeg faktisk ikke brugt den i mit ansigt, men kun på kroppen. Den er top lækker til at fjerne døde hudceller og samtidigt gøre huden smidig pga det store indhold af olie. Perfekt til tørre hæle og albuer også. Til gengæld skal man være ret opmærksom på, at badeværelsesgulvet efterfølgende er smurt ind i olie og skal skrubbes godt med sæbe, for ellers falder man let på et fx linoliumsgulv som vi har. Produktet findes i 2 duftvarianter. Jeg er især vild med den bløde hud på benene efter brug af denne her. Perfekt til en tur ud i solen med bare ben.

Sidst men ikke mindst vil jeg fremhæve deres creme deo med White Musk. Den dufter også helt vidunderligt. Den indeholder mælkesyre, som er med til at mindske sved og lugt og opretholder hudens naturlige PHværdi. Desuden er den lavet af kokosolie som er særdeles velegnet til sart og følsom hud også. Den anbefales også til ammende, gravide, folk med særlig sart hud eller efter hårfjerning. Et godt produkt til både unge og det mere voksne publikum syntes jeg. Prisen er 155 kr fx lige HER.

 

SARD finder du blandt andet på landets Apotheker, i Salling og Magasin samt i Matas.

 

N.A.E.

N.A.E. Er en serie af naturlige, økologiske og veganske hudplejeprodukter, som jeg har fået lov til at teste. Serien er kendetegnet ved, at ingredienserne kommer fra italienske køkkenhaver og dufter af ferieminder i Italien for mig. Varme sandstrande, god mad og afslappet stemning med god stil. Seriens 3 produkter: håndsæbe, showergel samt deo er alle ECO certificerede, indeholder mindst 97 % naturlige produkter OG i emballage der er lavet af sukkerrør samt 100% genanvendeligt. Sådan !

 

 

Jeg er især begejstret for den grønne showergel, som dufter af badeferie i Italien og rosmarin samt timian. Meget forfriskende og lækker duft, som ville være fantastisk som duftlys også tænker jeg. Efter bad har jeg prøvet seriens deo, som er uden parabener og består af hele 99% naturlige produkter. Den lover 24 timers holdbarhed mod svedlugte og den holder hvad den lover på mig. Den er tilmed uden aluminium og alkohol.

 

N.A.E. forhandles meget praktisk i min lokale Føtex, men findes også i Bilka ved jeg. Prisen er fantastisk – kun 49 kr! Når man tænker på at der både er naturlige råvarer, økologisk og vegansk så er det dælen dussemig godt matched. En anbefaling her fra mig helt sikkert.

 

Vi sover stadig godt og Nænsomt.

 

Nænsom

 

 

Som skrevet i DETTE her indlæg, er vi gået over til dyner og puder der er miljøvenlige, dyrevenlige og gennemtestede her i familien. NÆNSOM dynerne er ikke til at slippe ud af om morgenen næsten, så bløde og luftige er de og puderne er perfekt tilpasset vores individuelle ønsker og behov i størrelse. Nænsom er udviklet, så serien ikke indeholder formaldehyd, optisk hvidt, parfume eller lign i dynerne, hvilket man ellers kan opleve i de konventionelle vi har brugt tidligere. Det anede jeg faktisk ikke.  Alle materialer og fremstillingsprocesser er nøje vurderet for at sikre en minimal risiko for allergi og luftvejsirritationer. Astma Allergi Danmark har givet serien fuld opbakning via deres blå krans for godkendt.

 

Nænsomt

 

En heldig læser her på bloggen, eller på FB eller IG kan nu vinde deres helt egen lækre dun-dyne i almindelig længde og i modellen LIV ( lun dyne). Der medfølger en mellem hovedpude også. Der vælges 1 vinder ud fra samtlige deltagere alle 3 steder og man må gerne deltage alle steder for ekstra chance.

 

Nænsom

 

SLUT – tak for alle jeres bidrag til hvad Blå Krans betyder. Den heldige vinder er Katja Astrup. Send mig en mail på april24@live.dk inden 3 dage med din adresse og mobilnummer til pakkelabel. 

 

 

 

For at deltage her på bloggen skal du skrive hvad det betyder, at dyner og puder fra NÆNSOM er Blå Krans deklareret. Tip: læs på NÆNSOM’s hjemmeside eller mit tidligere indlæg.

Præmien har en samlet værdi på ………3.100 kr.

 

Nænsom

 

 

Den  heldige vinder findes fredag 3. Maj og meddeles på dette her indlæg, hvor man selv skal tjekke efter. Man har 3 dage til at sende mig en mail på april24@live.dk med sin adresse og ellers findes en ny vinder.

Held og Lykke

Du kan måske også lide

50 Kommentarer

 • Besvar Katja Astrup 3. maj 2019 at 11:20

  Wauuuu hvor er jeg heldig, eller rettere min søn heldig ??? Han lider rigtig meget for tiden, så gaven er så velkommen herhjemme ? Jeg har sendt dig en mail ?

  • Besvar Anne 3. maj 2019 at 12:00

   Hvor skønt at du blev så glad. Stort tillykke til din søn med den nye dyne og pude . God weekend, hilsen Anne

 • Besvar Tania Væggemose 3. maj 2019 at 0:02

  Blå Krans deklareret betyder, at produktet er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og er en garanti for, at produktet ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.

 • Besvar Katja Astrup 2. maj 2019 at 20:59

  Den blå krans betyder at produktet er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi ?? Ville være den bedste gave til min søn August ??

 • Besvar caroline m 2. maj 2019 at 19:54

  Den blå krans betyder at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget der kan give allergi
  Jeg vil super gerne vinde !

 • Besvar Tina 30. april 2019 at 7:23

  God formiddag kære Anne,
  det lyder dejligt med din jævnlige skovtur 🙂
  Der er meget smukt derude lige nu og vi elsker at bo på landet, midt i naturen og leve af naturen.
  Nænsom – Blå Kors deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Svanemærket, 100% økologisk bomuld og fyldt op med de reneste dun 🙂
  Dyne og pude fra Nænsom er meget miljøvenlige og bedst for naturen og os – lige hvad der ligger i vores ånd 🙂
  Da min datter både har allergi og astmatisk bronc. da vil jeg gerne prøve at vinde en så lækkert sæt til min datter 🙂
  Ønsker dig en god dag og lige straks en smuk 1.maj 🙂

  • Besvar Anne 1. maj 2019 at 17:43

   Jeg savner at bo på landet nogle gange , så nyd det endeligt Tina. Rigtig god dag til dig

 • Besvar Rikke Bisgård Sørensen 30. april 2019 at 4:44

  Det ville være fantastisk, hvis jeg var så heldig ❤ Vi er 2 stk piger i vores lille familie, som begge har meget sart hud, og derfor ikke kan tåle diverse kemi.
  Den Blå Krans betyder, at produktet er deklareret i samarbejde med Astma og Allergiforbundet, så diverse skadelige stoffer undgås ?

 • Besvar Christina ulrikka Solveig 29. april 2019 at 20:00

  Det betyder at hele NÆSOMS serie af dyner og puder er naturvenlige og det kan vi godt lide? plus at produkterne er Svanemærkede. Alt er udviklet, testet og produceret efter de højeste kvalitets standarder, uden parfume, optisk Hvidt mm. En dyne jeg sikkert vil blive glad for. ❤️

 • Besvar Pia Rotbøl 29. april 2019 at 14:45

  Den blå krans betyder at produktet er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi ?

 • Besvar Carina C 29. april 2019 at 14:21

  Den Blå Krans er Danmarks astma-allergimærke., og vælger man produkter med Den Blå Krans-mærket, mindskes risikoen for allergi, pga. det fokuserer på kontaktallergi, eksem og irritation.
  Ifølge Forbrugerrådet Tænk Kemi er Den Blå Krans garanti for:
  Produkterne må ikke indeholde unødige indholdsstoffer som for eksempel farvestoffer og produktsminke.
  Desuden er koncentrationen af alle indholdsstoffer vurderet i forhold til allergirisikoen.
  – Det lyder jo skønt at putte sig i.!

 • Besvar Pia Hansen 29. april 2019 at 11:39

  blå krans betyder at produktet er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi

  Desuden stiller Astma-Allergi Danmark også krav til fyldets renhed (såsom støv, sand mm.) for at sikre beskyttelse mod irritation i de øvre luftveje. Vi kan deklarere både dyner med fjer/dun og syntetiske dyner, men for øjeblikket har vi kun deklareret dyner af fjer/dun.

 • Besvar Pia Leth 29. april 2019 at 8:52

  deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.
  Alt er krydset her – håber og drømmer om ny dyne ?????

 • Besvar Mette Mi Søgaard 29. april 2019 at 8:28

  Den blå krans betyder at produktet er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi ???

 • Besvar Pia Petersen 29. april 2019 at 8:15

  Den blå krans betyder at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.
  Det ville være superlækkert at vinde en dejlig dyne, der ikke indeholder allergener ? krydser fingre??

 • Besvar Tina Madsen 28. april 2019 at 21:26

  Nænsoms dyner og puder er alle deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark med den blå krans og garanterer at produktet ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.
  Jeg er selv multiallergiker, så Nænsom produkter ville da være helt perfekt til mig ??❤️??

 • Besvar Sandra Sinkbæk 28. april 2019 at 20:36

  Den Blå Krans er et sundheds- og allergimærke, der har til formål, at gøre det lettere at vælge sundheds- og allergivenlige produkter ♡

 • Besvar Berit haastrup 28. april 2019 at 19:36

  Den Blå krans sikre at produktet ikke indeholder noget som er kendt for at give allergi.
  Min datter skal bruge den, da hun har allergi

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 28. april 2019 at 18:54

  Flot flot giweaway???

  Vi kunne godt trænge til en ny dyne og hovedpude herhjemme?

 • Besvar Mads 28. april 2019 at 18:45

  Det lyder som en perfekt dybe… Den blå krans betyder at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og der er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi. Håber jeg vinder??

 • Besvar Jessie holmslykke 28. april 2019 at 18:25

  Den blå krans betyder at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.

 • Besvar Rie Viola 28. april 2019 at 18:15

  Den blå krans er garanti for at produktet ikke indeholder allergifremkaldende stoffer???

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 28. april 2019 at 18:11

  Den blå krans Betyder at Astma og Allergiforbundet dk har god kendt produktet???vil blive ellevild af glæde for at vinde og gøre gavn???håber at blive den heldige og heldet følger mig???

 • Besvar Anne Mette Nørby Ries 28. april 2019 at 18:05

  Den blå krans betyder at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi ???

 • Besvar Anne Skauenborg 28. april 2019 at 18:01

  Den blå krans garanterer at produktet ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. Det er super vigtigt for mig; jeg er kronisk syg og reagerer allergisk på en lang række ting. Desuden bruger jeg (desværre) mange timer under dynen på ugentlig basis. Derfor er mine dyner, puder og madrasser ekstra vigtige for mig ???

 • Besvar Annette Bjerrum 28. april 2019 at 17:58

  Den blå krans betyder, at produktet er fri for allergi fremkalende stoffer og deklareret i samarbejde med Astma og Allergisamfundet . Jeg ville mægtig gerne vinde den til min datter der luder af allergi og trænger til en ny dyne.

 • Besvar Caroline M 28. april 2019 at 17:45

  Den blå krans er garanti for at produktet ikke indeholder allergifremkaldende stoffer

 • Besvar Gitte Jensen 28. april 2019 at 17:34

  Den blå krans betyder at dyner og puder er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Den er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi ? krydser fingre for lidt held ?

 • Besvar Marta J. Jacobsen 28. april 2019 at 17:33

  Det betyder, at Nænsoms dyner og puder er alle deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Din garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi. “NEJ TAK TIL ALLERGI” 🙂

 • Besvar Charlotte Lyngsted Nielsen 28. april 2019 at 17:30

  Blå krans betyder at produkterne er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi

 • Besvar Henrik Plambek 28. april 2019 at 17:17

  Den blå krans betyder at dyner og puder er deklareret som allergi venlig i samarbejde med astma og allergi Danmark. Krydser alt og vil glæde min skønne kone

 • Besvar Gitte Seloy 28. april 2019 at 17:17

  Blå krans deklareret = Nænsoms dyner og puder er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmarkvog dermed din garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.

 • Besvar Pia Merete Eriksen 28. april 2019 at 17:09

  At produktet er fri for stoffer, der er allergifremkaldende

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 28. april 2019 at 17:00

  Den blå krans betyder, at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for, at produkterne ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. Den vil være perfekt til min lille nevø Tristan, der er meget allergisk overfor alt lige fra støv til pollen m.v.. Det vil være skønt at kunne glæde ham, så han kan sove godt om natten.

 • Besvar Amanda Lykke Pedersen 28. april 2019 at 16:55

  Den blå krans betyder at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi ???

 • Besvar eva Persson 28. april 2019 at 15:38

  Den blå krans betyder at produktet er godkendt af astma og allergi forbundet og derfor ikke indeholder allergi fremkaldende stoffer ??
  Ville være lækkert, da jeg døjer en del med allergi og luftvejs problemer ???

 • Besvar Maria Seidelin 28. april 2019 at 15:29

  Den blå krans betyder at Astma og Allergiforbundet dk har godtkendt produktet og ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

  Perfekt til min datter Liv som lider af AB.

 • Besvar Jenny Clausen 28. april 2019 at 14:40

  Den blå krans betyder at Astma og Allergiforbundet dk har godkendt produktet.
  Åhh ville være skønt med ny dyne og hovedpude. Jeg krydser fingre. 🙂

 • Besvar Hanne Lisa Thomsen 28. april 2019 at 14:25

  Den blå krans betyder, at den er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Forbundet, Det betyder, at den er uden generende stoffer.

 • Besvar Katrine Zacho 28. april 2019 at 14:15

  Den blå krans betyder at Astma og Allergiforbundet dk har godkendt produktet.

 • Besvar Else-Marie Bruun 28. april 2019 at 13:50

  Den blå krans betyder at Astma og Allergiforbundet har godkendt produktet vil være dejlig at vinde da jeg lider meget af allergi

 • Besvar Kirsten Aakerman 28. april 2019 at 12:20

  Den blå krans betyder at Astma og Allergiforbundet dk har godt kendt produktet.

 • Besvar Maria Kjer 28. april 2019 at 12:06

  Det betyder at Astma Allergi Danmark har godkendt produkterne ???

 • Besvar Marlene Høj 28. april 2019 at 11:40

  Den blå krans er garanti for at produktet ikke indeholder allergifremkaldende stoffer – Hvis jeg er heldig, så skal min 8-årige dreng have dynen og puden. Han døjer nemlig husstøvmideallergi og astma ?
  God søndag!

 • Besvar Yrsa Andersen 28. april 2019 at 11:06

  Det betyder alverden for mig da jeg lider big time af allergi.
  Håber mega meget på at blive den heldige, for så kommer jeg måske nogenlunde over foråret uden alt for meget allergi.

 • Besvar Anette Ninon 28. april 2019 at 10:54

  Den blå krans betyder at Astma og Allergiforbundet dk har godt kendt produktet.
  ?Ville være så dejligt?

 • Besvar Natascha Chantall Appel 28. april 2019 at 10:22

  Den blå krans betyder at det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er en garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.

 • Besvar Stina Foller 28. april 2019 at 10:03

  Blå krans deklareret betyder, at Nænsoms dyner og puder er alle deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Din garanti for at produkterne ikke indeholder noget, der er kendt for at give allergi.
  Jeg krydser mine små tykke fingre og håber heldet smiler til mig ?

 • Besvar Hanne Rebekka Mogensen 28. april 2019 at 9:35

  Uuuhhhh det lyder som den perfekte dyne og pude til mig, er allergisk overfor formaldehyd, farve-og parfumestoffer, pollen, støvmider og div andre ting. Er SÅ træt af at alt skal vaskes total ‘i stykker’ før jeg kan bruge det.
  Den blå krans sikre at produktet er fri for stoffer der er allergifremkaldende.

 • Besvar Annette Jørgensen 28. april 2019 at 9:29

  Wow skøn konkurrence ???
  Vil passe så godt hjem ? til mig. Er så plaget af allergi

 • Skriv en besked