Har du forkælet dig selv for nyligt?

26. april 2019
Indeholder produkter sendt til test.

 

Husker du at forkæle dig selv ? Som jeg tidligere har skrevet om, så er jeg fan af Sensai. Deres produkter oser af god kvalitet og er virkelig gode til min modne 50+ hud. Det er ren forkælelse til krop og sind. Jeg har fået lov til at teste flere af deres produkter, hvilket du kan læse om her.

Når jeg har renset huden med Step 1 og evt Step 2 bruger jeg Wrinkle Repair Essence efterfølgende. Dette tyndtflydende og lette produkt er perfekt til at aktivere kollagenproduktionen, som dermed yderligere giver en mere langtidsvirkende effekt.  Essensen bruger jeg både morgen og aften efter hvad min hud nu har behov for efter rens og lotion. Nogle gange kun om aftenen. Derefter en god creme. Huden er herved perfekt fugtmættet.

Du kan finde produktet hos fx. Magasin til 1.315 kr for 40 ml. Jeg har til knap 1/2 års forbrug i sådan en størrelse, så den er meget drøj i brug.

 

Efter den lækre Essence bruger jeg Sensai Wrinkle Repair Cream i ansigtet og på halsen. Den er nemlig ekstra nærende og spækket med alt det gode, som sparker til kollagenomsætningen. Jeg er en “moden” kvinde i min bedste alder jo, så den er spot on. Sensai skriver, at denne cream udglatter og udfylder de fine linjer og rynker via en avanceret trippelteknologi, der arbejder via 3 punkter:

1) Reducerer gammelt kollagen.

2) Skaber nyt og frisk kollagen.

3) Beskytter eksisterende kollagen mod forringelse.

Min hud elsker den. Den nyder at blive fyldt op med en cream, der giver en fornemmelse af mere velvære og så indeholder den silke. Jeg har testet den sammen med de 2 nævnte renseprodukter og Essence. Slut med tørre kinder og kløende hud af tørke.

 

 

 

40 ml koster 1.495 kr og du finder hele Sensai Wrinkle Repair Cream lige her.

 

En god investering er også seriens Sensai Wrinkle Repair Eye Cream. Vi skal passe på med hvad vi smører i de sarte øjenomgivelser. Denne her anvender også ovenstående trippelteknologi for en god udfyldning af linker og rynker. Den er helt fri for duft og farve så win win. Jeg bruger den efter dagcreme eller natcreme er påført, som sidste punkt inden evt makeup ( om dagen selvfølgelig ), hvilket den sagtens kan bære da den lyn hurtigt absorberes af min hud. Pris 1.125 kr.

 

 

Hvis du ikke har prøvet Sensai tidligere, så giv det virkelig et skud for serien har så mange byggesten af hudplejeprodukter at den daglige hudpleje kan blive meget personlig tilpasset til dig. Se det er god forkælelse af dig selv.

 

Har du forresten husket at deltage i DENNE konkurrence som slutter idag ?

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 26. april 2019 at 9:01

  Jeg har også prøvet Sensai og min hud elsker den også, men den er dyr, av !
  Selvforkælelse er godt for sjælen, så det skal vi alle huske at indføre lidt mere af.
  Ønsker dig en smuk weekend 🙂

  • Besvar Anne 27. april 2019 at 8:39

   Du har helt ret Tina, cremen på billedet er i den lidt dyre ende, men til gengæld utrolig drøj i brug og virkelig en der gør en forskel for min 50+hud. Forkælelse er så vigtigt og håber du husker at nyde det også i din hverdag?❤️. Smuk weekend til dig også Tina

  Skriv en besked