Mænd, vin og stoffer.

28. marts 2019

Det blev en virkelig hyggelig onsdag aften. Sjælden hyggelig. Gemalen havde inviteret vennerne til Tapas og vinsmagning som tak for hjælpen i projekt kælder. En god og anderledes måde at samles på, da de som oftest mødes til løb i løbeklubben eller til familie komsammen. Mænd og vin er en god kombination sådan en hyggelig aften også. Jeg trak mig stille tilbage med et klas køligt hvidvin og lyttede i sofaen på de kloge ord om vin fra Anders, der repræsenterede Noer & Kofod. 

 

Noer & Kofod

 

 

Drengene fik prøvesmagt vine fra både den mere normale prisende til den mere vilde og høje prisende. Når vinene præsenteres som Anders gør, med fortællinger om både hvor de er høstet og frembragt, dufte, smag og hvilke anledninger de er særligt egnet til, så skærpes smagsløgene og interessen tydeligt opdagede vi. SÅ hyggelig en måde at samles på med gode venner.

 

 

Under vinsmagningen gættede de på prislejet for hver vin. Det var de meget engageret i. Som bonusinfo vidste de, at vinene de smagte lå imellem 100-400kr pr flaske. 10 vine var de igennem med deres smagsløg. Hele tiden fortalte Anders om hvad vinene særligt var gode til af fx mad eller anledninger, hvilket virkelig var godt at få med for en ikke-vin-kender som mig. Super arrangement.

 

Pakker fra udlandet.

 

Ikke kun manden og hans venner blev forkælet igår. Jeg modtog endelig mine bestilte varer med stof fra Tyskland, England og Holland og jeg blev ikke skuffet. Det er svært at bestille online nogle gange, men denne gang var lykkens gang. Flotteste kvaliteter og lige som jeg havde forestillet mig.

 

 

 

Jeg drømmer både om at sy bæltetasker, projekttasker, puder til kreaværelset og mege mere. Svalerne er SÅ flotte og fredfyldte at se på syntes jeg. De blå svaler på råhvidt tryk er en lærredskvalitet, hvor de andre er patchworkkvalitet. Vi må se hvad jeg får lavet når jeg rammer weekenden. Lige nu leger jeg med en ny model med læderbund og stropper, men det er lige svært nok for læderet i sammenayningen, hvor der er 4 lag. Min Pfaff symaskine kan godt sy igennem de mange lag, men læderet er presset når det vendes. Det må jeg finde en løsning på. Færdig er tasken ikke endnu i hvert tilfælde.

 

 

Jeg har afstivet svalestoffet på indersiden med en kraftig strygelærred og foret med et blødt bomuldsstof i matchende hørfarve. Stropperne af læder skal snørres sammen som en slags lukning øverst med enten en bomuldssnor eller af læder. Begge dele kan blive fint tænker jeg.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked