Lidt rosa skader ikke.

22. marts 2019

 

De sidste par uger har været med fuld run herhjemme. Især for min datter. Hun rundede teenageårene af og fyldte 20 i sidste uge. Det blev fejret med klassekammerater på super hyggelig vis med pizza, kage, øl og sodavand samt frugt. Så tænkte jeg at der var lidt for enhver smag. Det var samtidigt klassens første fællesarrengement, så vi var lidt spændte. Heldigvist gik det super godt fornemmede vi alle. Der blev virkelig snakket og grinet. Nu har vi så én teenager tilbage i familien. Det er underligt, men også meget dejligt.

 

 

Bølgegang.

Sideløbende har jeg kastet min kærlighed på noget meget smukt bomuldsstof fra USA. Det er bloktrykt med de fineste bølger eller bakker om man vil. Stoffet findes i 2 farvevarianter og jeg valgte den blå på billedet her samt en mere okkerfarvet.

 

 

Jeg elsker at nørde i hvad et print på tekstil kan vise i forskellige designs, alt efter hvilket model man vil lave. Så jeg har både syet den evig gode anvendelige 3-kant pung og et par tasker. Farven på bølgerne er midt imellem blå og petroliumsfarvet og med hvide bølger bag trykt på sandfarvet eller nærmest gråt i baggrunden. Alle mulige former for kombination af grundmodel, hanke og foerstoffer kører rundt i mit hoved mens jeg tråder symaskinen.

 

 

 

 

Jeg har også købt et andet design fra samme serie og er så spændt på hvordan det folder sig ud, når jeg har haft det igennem maskinen. Stoffet her har guld tryk sammen med blå pg grønne nuancer på rosa baggrund.

Lidt rosa farver skader ikke.

NUXE lancerer lige nu en helt ny serie Créme Prodigieuse Boost, som har en multikorrigende effekt på skadelige virkninger på huden der kan skyldes den travle livsstil hos 25-39-årige af fx stress, træthed, bymiljøet osv. skriver de.

En travl livsstil ses nemlig også på huden da både træthed og stress kan give både tørhed, mindsket udstråling og problemer med at huden skal være i form så at sige. Créme Prodigieuse Boost serien formularer består af hele 91% ingredienser af naturlig oprindelse. De giver fugt, mere ensartet hudtone og reducerer de første aldringstegn.

 

 

 

Hudens egne mekanismer boostes gennem naturens styrke. NUXE er kendt for at bruge netop naturens virkemidler i deres produkter og i denne serie er der især jasmin ( booster anti-oxidant) og morgenfrue ( booster kollagen). Serien indeholder ovenstående 5 produkter: Energizing Priming Concentrate til 235 kr, Multi-Correction Gel Cream til 290 kr. , Night Recovery Oil Balm 290 kr, Multi-Correction Eye Contour Balm Gel 225 kr samt Multi-Correction Silky Cream til 290 kr. Jeg ved at Magasin samt mange hudplejeklinikker også fører NUXE så spørg efter serien hvis du vil finde den.

 

 

 

God weekend.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 22. marts 2019 at 17:38

  Stort tillykke med din datters 20 år 🙂
  Uha pludselig er de fløjet fra reden !
  Smukt stof og håndarbejde atter engang 🙂
  Rigtig god weekend ønskes du og familien 🙂

  • Besvar Anne 22. marts 2019 at 19:58

   Ja for pokker Tna, tiden flyver med børn. Rigtig dejlig weekend til dig og din datter også . KH Anne

  Skriv en besked