Den blå time.

12. marts 2019

Lige som jeg sidder her og skriver dette indlæg, er den blå time igen her. Jeg er vild med blåt i det hele taget, men denne bløde blå farve på himlen før skumrimgstid er særlig behagelig. Den omslutter og giver ro. Den er nærmest flyttet ind her den sidste uges tid. En dejlig måde at slutte en aktiv dag af på inden aftensmaden. I de her dage har jeg kastet mig over en del nyt stof i blå farver også. Libertystof er selvfølgelig noget af det, for det flotte Strawberry Thief mønster er kommet i fint mix med beige og blåt.

 

Projekttasker der kan det hele.

Lige for tiden syr jeg firkanter til store rummelige projekttasker, der er quiltet. Et nemt projekt for en træt hjerne eller en nybegynder ved symaskinen. Projekttasker kan bruges til masser af garn og hæklenåle eller strikkepinde sammen med et håndarbejdsprojekt, men er også super til en smuttur ud i det fri, når solen igen kommer mere frem og varmegraderne stiger. Så er der plads til en lille termokande og en bog uden problemer.

 

 

Jeg har også lavet en i det fineste  Libertystof med små lyserøde hjerter og hvide liljekonvaller på. Det er også en af nyhederne fra Liberty i år.

 

Begge tasker er efter samme grundmodel og kan varieres med længde og materialevalg af stropper. Det hygger jeg mig stort med faktisk. En god grundmodel. Måske er der et ønske om at jeg finder en syvejledning til at mine læsere kan sy dem selv ?

 

Sæsonskifte på andre områder.

Ikke kun indenfor tekstiler er der sæsonskifte og nyheder. Beautybranchen har forlængst lanceret forårsnyhederne til os bloggere og produlterne er så småt ved at være i butikkerne. Jeg vil lige nævne nogle af dem til jer her. Produkterne er fremsendt til mig til test.

 

 

Filorga er en serie jeg ofte har vist jer og det skyldes selvfølgelig, at jeg selv bruger serien og kan stå indenfor, at jeg syntes den er top lækker. Deres nyhed Time-Filler Night er en udvidelse af deres Time-Filler serie, som har fokus på alle typer af rynker: de mimiske, de overfladiske, de dybe og tørhedsrynker. Som en kvinde på godt 50 år er jeg typen, der genkender dem alle. Derfor hilser jeg også denne creme velkommen på min hylde.

En glattere hud med mindskede træthedstegn om morgenen. 

Cremen har filler-effekt da den bla. indeholder Express Recovery Complex, der arbejder målrettet på at reducere de træthedstegn der viser sig om morgenen, kombinere med Filorga’s Time-Filler Complex. Sammen er de et godt makkerpar der målretter sig på at giver en mere fyldig og veludhvilet hud efter nattens søvn. Konsistensen er lækker flødeskumsblød, som mange af deres produkter faktisk er, og dermed meget nem at fordele og optages hurtigt af min modne hud. Jeg fornemmer at huden fyldes godt op på den fine måde. Jeg ville lyve, hvis jeg skriver, at jeg ser mindre træt ud om morgenen, for jeg er pt ramt af urolig søvn pga min gigt, men min hud elsker cremen. Den findes i Magasin og Matas til 545kr for hele 50 ml.

 

Maskekongen Peter.

Han slår til igen, Maskekongen. Bedre kendt som Peter Thomas Roth. Dette forår har han lanceret en ny maske hvor han udnytter kraften fra de berømte kilder i Ungarn sammen med teknologi og viden.

Ungarn har en af verdens største reserver af termisk vand og er af samme årssag verdenskendt for sine SPA’er, da de er særligt mineralrige. Peters familie har ejet flere i Ungarn. Jeg har aldrig selv været på SPA i Ungarn, men hold da op jeg gad godt. Mindes med glæde en ferie, hvor jeg nød nogle historisk smukke SPA’er i Istanbul og langs Tyrkiets kyst. Ikke noget materialet luksus dengang, men helt ufatteligt smukt og lækkert for både sjæl og hud.

 

 

Jeg har prøvet den nye maske fra serien Hungarien Thermal Water. Masken hedder Hungarien Thermal Water Mineral-rich Atomic Heat Mask og bliver netop varm under brug. Den bruges ved at massere et pænt lag på ren hud i ansigtet, og efter 2-3 minutter tilsætte kold vand via egne fingerspidser (jeg holder fingerspidserne under vandhanen), for så at opleve at masken bliver varm. Gentag at duppe koldt vand på fingerspidserne, når du flytter område i ansigtet. Det er her magien opstår og porerne åbner sig, så maskens skønne mineraler kan optages helt nede i huden. Efter et par minutter afkøles den igen og den fjernes let med en våd vaskeklud eller du kan lade den sidde 5-10 minutter . Det er virkelig en anderledes maske at bruge og huden føles dejlig udglattet og “sund” efter sådan en omgang. Der skal arbejdes en del med denne maske i forhold til andre. Masken indeholder gode ingredienser for huden:ekstrakter fra ungarsk rosmarin og bøgetræsknopper,hyben, brombær og meget mere godt. Prisen er 575kr i Magasin. Der findes også en creme i samme serie, som jeg dog ikke kender. I det hele taget har Peter Thomas Roth en hel verden af lækre farverige produkter jeg endnu har tilgode at opleve.

Velplejede læber.

Der er ikke meget der kan fuldende en make-up som en flot læbestift. Alt efter om jeg skal dresse up or Down, vælger jeg farve, konsistens og look. Det er ikke hver dag jeg bruger læbestift, men mange gange om ugen må jeg indrømme. Hele serien fra Sensai taler til mig. 

Det er ypperste kvalitet og passer hammer godt til min 50+ hudtype og min stil. Den passer også til min datter på 20, så ofte forsvinder nogle af mine ting på mystisk vis i en kort periode, for så at dukke op igen, hvis jeg er heldig. Jeg har fået tilsendt 2 nye luksus læbestifter fra serien The Lipstick.

 

Det er en læbestift med dobbeltfunktion. Anti-aging hudpleje og make-up fordele på en og samme tid. Læberne blev bløde og fyldige, hvilket ikke er så dårligt når nu de læber efterhånden er blevet lidt smalle og slappe med alderen. På grund af indholdet af silke og med pudder udledt fra silke samt pleje fra bl.a. frugt ekstrakter, reflekteres lyset på læberne for at give en virkelig smuk farve til læberne uden at være bling bling. Derfor oplever jeg fyldige og farvemættede flotte læber når jeg bruger disse her. Læbestifterne fugter mine læber samtidigt med at de udglatter.  Prikken over I’et er læbeblyanten, som også leveres med en lille blyantspidser. Perfekt. Serien har nu 15 flotte farver du kan finde i Magasin og koster 375 kr stykket. Jeg har modtaget farverne 06 C Kinmokusei ( en flot gylden rød/rust farve) samt 15 Kuchinashi Nude.

 

Sensai stammer fra Japan og er kendt for at kombinere hudplejeteknologi med deres værdifulde signatur ingrediens, Koishimaru Silk. Silken er kendt som “den anden hud”  og er verdens mest kostbare fiber. Her i huset bruger vi piger KUN silketoppe året rundt som “undertrøjer” fordi de er så bløde og lette mod huden. Måske derfor Sensai tiltaler os ekstra her i huset. Hvem ved ?

 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 13. marts 2019 at 9:22

  Sensai tiltaler også os 🙂
  Virkeligt smukt håndarbejde, meget smukt stof 🙂
  Og så fint at masken lige passer i farven til stoffet 🙂
  Du ønskes en god dag herfra 🙂

  • Besvar Anne 16. marts 2019 at 13:12

   Tusind tak Tina. Jeg elsker at nørkle i fine stoffer som du ved. Rigtig dejlig weekend til dig

  Skriv en besked