Vinterferie.

15. februar 2019

Fridagene stornyder.

Der er dømt vinterferie og børnene især stornyder at være skolefri og bare kunne sove længe og gøre lige hvad de vil dagen lang. Den ene spiller guitar selvfølgelig, mødes med venner og et par mere festlige aftaler. Den anden har et par aftaler med søde jævnaldrende piger og får læst gode tykke bøger. Jeg selv får syet og rydet op. Det er mere en tiltrængt det sidste efter et halvt år med byggeri i kælderen, hvor vi langt fra er færdige. Igår torsdag var jeg med yngstebarnet en tur i Aarhus, hvor vi blandt andet rundede AROS for at se på plakater og lidt kunst. Derefter gik turen ind til centrum efter en god frokost.

 

Aros

Liberty projektaske der liver op.

Noget som altid gør mit humør glad er de smukke Liberty stoffer. Her er det Mitsi i en smuk pinkrød bundfarve med hvide og blå små spots på. Tasken er let quiltet med et ret fast quiltevat i bomuld, så den kan holde formen. Der er monteret en løbebane øverst og 2 læderremme så den lige kan svinges under skulderen også.

 

Liberty projekttaske

Chokolade banankage.

Lækkersultent kikkede jeg igennem gemte opskrifter på Pinterest og faldt over mange kager med en blanding af chokolade og banan. Det er afprøvet og tilrettet til en lækker svampet chokoladekage herunder. Den smager af banan, men mest af chokolade syntes jeg. Svampet og lækker kan den fint sættes til livs med en god kop The og evt en klat kold flødeskum. Opskriften kommer her:

 

Opskrift

 

150 gram sukker piskes med

115 gram blødt margarine

3 æg tilsættes et efter et og blandes godt i sukkerblandingen

Find en si og vej følgende af:

100 gram mel

30 gram cacao og sigt begge dele i dejen under omrøring.

mos 1-2 bananer og tilsæt dejen samt

en lille smule salt

100 gram mørk chokolade hakkes fint og tilsættes.

 

En fransbrødform fores med bagepapir og dejen hældes her i og ind i en varm ovn der er 175 grader varmluft.

Min kage bager ca 30-40 minutter men tjek efter med en bagenål eller gaffel. Jeg tager den først ud af formen når den er afkølet 1 times tid. Kagen er pyntet med smeltet mørk chokolade og pistacienødder.

Et godt tip er at bruge en skarp savtakket / bølgeskæret kniv til at hakke nødder med. Jeg bruger med stor glæde min tomatkniv fra Zwilling Pro Wood serien. Den er perfekt i længden til at hakke nødder med, så de ikke smutter rundt på spækbrættet for mig. Det er samme kniv min datter holder af at skære rundstykke og boller over med, fordi det ligger ergonomisk godt i hånden og føles sikker at skære med for hende. Skaftet er eg , som er et meget smukt naturmateriale år efter år.

Den naturlige løsning

 

Et tip til jer der hylder naturlig hudpleje, som giver godt med fugt til huden sammen med retinol, der synligt reducerer linjer og rynker samt forbedrer hudens udstråling og tone. Darphin føres hos udvalgte hudplejeklinikker og har netop lanceret disse 100% nedbrydelige kapsler fyldt med næring til ansigtet: IDEAL RESOURCE. Retinol er en kraftigt men skrøbeligt ingrediens, der skal opbevares beskyttet mod luft og lys. Derfor er disse små kapsler en rigtig god løsning. 98% af ingredienser i hver kapsel er af naturlig oprindelse: A-vitamin, sesamolie, macadaolie, jojobaolie, arganolie. Kapslerne benyttes inden sengetid, ved at massere indholdet blidt ind i ansigtet med udglattende bevægelser. De dufter mildt med godt og er parfumefri. Jeg oplever at der er rigeligt med produkt i hver kapsel og at de har formået at hjælpe min hud tilbage til mere normal velplejet hud efter 14 dages sygdom i januar.

Prisen er 895kr for 60 kapsler. Der er rigeligt til både ansigt og hals i hver kapsel syntes jeg og overskydende olie fordeler jeg på mine hænder.

 

Rigtig god weekend herfra mig.

 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 16. februar 2019 at 9:39

  Altså atter en dejlig kage og en smuk taske fra dig 🙂
  AROS vil jeg også gerne snart besøge igen og den Gamle By i Århus og Tivoli Friheden 🙂
  En god, smuk, solrig og lun februar weekend ønskes du og familien 🙂

  • Besvar Anne 17. februar 2019 at 19:23

   AROS er så smuk en bygning syntes jeg Tina, mine vi fik desværrre ikke set udstillinger denne gang. Hpber du kan komme afsted snart. Den gamle by er også skæøn giver jeg dig ret i. Hpber at du har haft en dejlig weekend. Bedste hilsner Anne

  Skriv en besked