Liberty og gaveidé.

4. februar 2019

Weekenden har været brugt på oprydning i noget af alt mit Libertystof og jeg fik det solgt i mindre portioner igen på Instagram. Det var ren nostalgi at sortere i, for der var print, som var op til 20 år gamle og minderne fra datidens sommerkjoler, tasker og tørklæder væltede frem. Libertystof er Mega dyrt og sælges til omkring 200kr pr meter i butikkerne, så det var med et sørgeligt økonomisk tab at jeg solgte det til det halve. På den anden side kan det nu glæde andre kreative sjæle fremfor at ligge i en gemt kurv under mit skab. Nu kan jeg så bruge nogle af pengene på noget nyt kreativt til mig selv med god samvittighed. Ikke dårligt. Jeg fik også syet en stor projekttaske i Libertystof i et af mine ynglingsprint.

 

 

Det er snart Valentins og hvad er næsten bedre end at få lidt opmærksomhed og kærlighed, der holder længere end et stykke chokolade ? Jeg har et forslag : lækre dufte og creme. Her kommer et par bud til begge køn.

Dufte der vækker hukommelsen.

The Beautiful Mind, Inteligence & Fantasy blev skabt tilbage i 2010. Parfumen er i absolut niche kategori og er en power duft, som egner sig til vaskeægte parfumeelskere.

Volume 1 Intelligence & Fantasy er udviklet fra serien The Beautiful Mind. Historien bag er at Christiane Stenger vandt som 12-årig titlen Grandmaster of Memory, blev juniormester i VM i hukommelse og vandt sidenhen konkurrencen 4 x mere. Sammen med Geza Schön ( berømtheden bag @escentric_molecules  serien), der ønskede at udvikle dufte som hylder kvinder med helt specielle evner, fandt de sammen et udviklingsarbejde . De samarbejdede i 2007 og resultatet blev Intelligence & Fantasy.

 

Historien betager mig – og duften er enestående: “Man kan huske alt, hævder Stenger, bare man forankrer det korrekt i en vild historie.” Hukommelse er et spændende område at fordybe sig i. Personligt har jeg altid været god til at huske tal ( derfor valgte jeg i første omgang en uddannelse indenfor finans) og sætninger i vigtige situationer oplever og husker jeg som en film, hvor jeg kan gense alt fra tøj til stemningen og ord i min hukommelse. Noget der har hjulpet mig meget i mit arbejdsliv og studie. Det er langt fra alt jeg kan huske, men særligt vigtige ting eller noget af interesse lagrer jeg særdeles godt. Derfor jubler jeg inden i. Duften er blød sensuel, frisk og meget speciel. Lækker . Find den hos @nordbrands , Magasin og udvalgte forhandlere landet over.

 

Til manden er duften EXPLORER fra Montblanc et rigtig godt bud til gave. Den nye duft EXPLORER er skabt af 3 talenter fra firmaet Givaudan, som har forenet deres viden til en duft, der indbyder til at rejse ud i verden: Eventyr har ingen grænser og opdagelsesrejser er altid spændene. Duften er en fantasirejse til at opdage sjældne ingredienser og dufte. Der er Bergamotte fra Italien og Vetiver fra Haiti samt Patchouli fra Indonesien. Min gemal har rejst jorden rundt et par gange før han mødte mig ( sikke en omvej hva´? ) og duften er oplagt til ham. EXPLORER er at rejse ud i verden med duften❤️. Du finder serien i Magasin og Matas.

 

Huden sladrer.

Efter et par uger med forkølelse eller influenza er depoterne for energi sluppet op hos mig og det samme er hudens energi- og fugtdepoter. Lige før jeg blev ramt, testede jeg denne nye  Ecocert-godkendte  serie SQUALANhvis produkter indeholder næring fra sukkerrør. Squalane fra sukkerrør er nemlig helt identisk med den olie, der forekommer naturligt i vores hud og med alderen mindskes dette hvorved huden ældningsprocess går igang. Det kan der rettes op på med denne serie, som også er vegansk  samt indeholder hverken parabener eller alkohol.

 

 

 

GENVIND HVAD NATUREN GAV DIG
SQUALAN udmærker sig særligt ved at give huden sin smidighed og udstråling tilbage ved helt simpelt at tilføre et fedtstof, squalane, som huden allerede indeholder, men som gradvist mindskes med alderen. Der er fokus på at hjælpe tør hud til at blive mindre tør og fedtethud til at blive mindre fedtet. Altså at huden får mere ballance.

Serien består af følgende produkter:

SQUALAN PURE FACIAL OIL. 50 ML, 439 KR.
SQUALAN Pure Facial Oil indeholder én ingrediens; 100% ren squalane, som blødgør, udglatter og bidrager med dybdevirkende fugt til huden, der får en sundere glød. Kan anvendes af hele familien – også velegnet som baby hudpleje og til sensitiv hud. Derfor er den i vores familie bedst til min voksne datter og søn. Min og min mands hud passer bedre til nedenstående.

SQUALAN MOISTURIZER FACIAL OIL. 30 ML, 429 KR.
Denne anti-age olie er baseret på squalane og tilsat en særlig komponent fra olie udvundet af rapsfrø. SQUALAN Moisturizer Facial Oil regulerer hudens naturlige fugtniveau og reducerer rynker samt fine linjer. Velegnet til tør eller moden hud samt særlig sensitiv hud. Vinder af Allergy AWARD 2018. Perfekt målgruppe for os over 35.

SQUALAN CLEANSING GEL. 100 ML, 359 KR.
Denne rensegel er mild, dybderensende og nærende. Den er rig på planteolier som squalane, der blødgør og nærer huden og Moringaolie, der er kendt for sine naturligt rensende egenskaber. Renser i dybden uden at udtørre. Egnet til selv den mest følsomme hud.

SQUALAN er lige lanceret i Danmark og forhandles hos udvalgte klinikker og spa-steder samt på www.honeygreen.dk.

 

Jeg har testet serien og kan godt lide den fornemmelse, som især seriens rens giver min hud. Den bruges på tør hud og blandes op med vand ( hvilket jeg især godt kan lide ved en rens), hvorefter den let renser huden op for snavs. Ansigstolien er nem at duppe på fingerspidserne og fordeles derefter på ansigtet, uden at huden føles alt for fedtet efterfølgende. Den giver en god fornemmelse af at være dækket ind med fugt, men jeg kan ikke bruge den alene dog. Der skal en fugtserum under. Det er forskelligt hvad man har brug for alt efter alder og hudtype, men min hud er meget tør her i vintermånederne.  Serien er et super godt bud på en naturlig hudplejeserie til alle aldre og har det plus at selv en baby kan klare at få Pure Facial Oil på sin hud, fordi produktet er så mildt og rent skriver firmaet.

 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 4. februar 2019 at 15:44

  Ih så smukt du igen har syet 🙂
  Gid jeg kunne sy som du !
  Dejlige Valentins muligheder du har listet, noget af det kunne godt være en mulighed her 🙂
  Aften hilsner herfra.

  • Besvar Anne 17. februar 2019 at 19:24

   1.000 tak Tina. At sy er dejligt roligt for mig. Mon ike du laver noget andet håndlavede ? Strikker måske ? Jeg mener at kunne huske det :). Alt håndarbejde er godt for hænder og sjælen syntes jeg.

  Skriv en besked