Nu må det godt stoppe.

30. januar 2019

Siden mandag i sidste uge har familien været ramt af henholdsvist feber, ondt i halsen, ondt i alle led og Mega forkølet. Feberen er ikke konstant eller særlig høj, så det kan næppe være en klassisk influenza, der hærger os. Det startede med, at gemalen blev syg og måtte blive hjemme fra job i 4 dage. Dernæst blev min søn ramt og hans musical på gymnasiet, hvor han var kapelmester, hang i en virkelig tynd snor. Han gennemførte godt dopet af Pamol. Så nu må det godt stoppe inden ældstebarnet også smittes.

 

Vi er ekstra opmærksomme på at vaske meget hænder de her uger, spritte af og derefter en god håndcreme til nogle af os. Jeg har brugt den gode serie fra Green People der indeholder Manuka og Lemon Tea Tree, som er antibakterielle ingredienser. Skønne milde produkter for en tør hud til yderst fornuftige priser fra 139kr. Serien er økologisk og kan bruges af alle inkl dem med sart hud.

 

 

Væske skal der til.

 

Derudover drikker vi masser af væske. Slimhinderne udtørres ekstra meget af næsespray i kombination med en god varm brændeovn herhjemme og det er skønt med varm the, men bestemt også med kølende frisk væske. Hertil fornøjer vi os med frisk danskvand tilsat en smule smag fra Sodastream.

 

Jeg er vild med konceptet om at lave danskvand og sodavand herhjemme istedet for at købe i supermarkeder og slæbe flasker retur. Sodastream har ramt noget der, som skåner miljøet. Tak for det. De har netop lanceret “Natural Flavor Essence” danskvandssmage. Et smart koncept hvor kun få dråber til en flaske hjemmelavet frisk danskvand, tilfører en mild frugtsmag til din sodavand. Det indeholer hverken sødestoffer, kunstige farve- eller smagsstoffer. Ja tak. Mere af det. Til familiens julefrokost i år havde jeg også de fine glasflasker på bordet. De er pæne til at veldækket bord og dengang lavede jeg dem med en af mine andre ynglingssmage nemlig Pink Grape Fruit og Lemon Lime hvor sidst nævnte er perfekt også til en fredags Gin & Tonic.

 

 

 

Jeg er utrolig glad for maskinen fra Sodastream der kan tage glasflasker. De er så langt pænere end plastik i min optik. Du kan læse mere om deres store udvalg af maskiner og smage lige HER. Modellen jeg har hedder CRYSTAL og findes i hvid og sort.

 

De dopede øjeblikke.

Når jeg har fyldt mig med Pamol og ipren de sidste par dage, har jeg kunnet lave lidt herhjemme og sørme også fået syet en lille smule. Det sidste er uden tvivl det bedste for mig. Jeg bliver som oftest glad og tilpas efter en times håndarbejde. Jeg har både leget med kernelæder og vintagestof.

 

 

Først syede jeg en lille fold-sammen-pung i tyndt kernelæder og dernæst legede jeg med forskellige dekorationer. Tryk med tørrede bregne jeg har gemt i en kunstbog blev flot, men var svært at styre. Derefter legede jeg med marmorering ovenpå igen. Det blev faktisk meget “sjovt”, men det er lavet med neglelak så det både lugter og det har også en tendens til at ville knække lidt i overfladen under brug tænker jeg. Så det er jeg ikke færdig med at eksperimentere med endnu.

 

 

Den store projekttaske her er lavet i Sanderson vintage genbrugsstof og virkelig rummelig til meget garn og håndarbejde. Den er samlet øverst med 2 løbegange og lædersnørre. Dertil et par lange læderhanke så den kan hænge under skulderen. En meget enkel model jeg ofte vender tilbage til at lave.

 

 

Hårklinikken måtte undvære mit besøg.

 

 

Som tidligere skrevet i DETTE indlæg, er min mand i behandling hos det verdens anerkendte firma Hårklinikken i Aarhus. I sidste uge var det tid til det 3. måneders aftalte genbesøg for at følge op på hans daglige hjemmearbejde med at bruge deres ekstrakt og hårprodukter. Det blev uden mig denne gang, for jeg lå som sagt syg. Status er, som min mand selv har fornemmet, at der tabt en del små døde hår de her uger, fordi hårsækkene nu genaktiveres til at producere nye hår. De sidste var der en hel del af og håret er blevet tættere allerde nu efter kun 3 måneders behandling. Det rigtig gode resultat skulle være at se efter 6-9 måneders behandling. Glæden er stor og der er aftalt et nyt besøg hen i foråret.

 

 

 

Bedste hilsner

Anne

 

 

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar KirstenLN 30. januar 2019 at 18:56

  En sej tid når familiemedlemmerne sådan lægger sig én efter én. Rigtig god bedring til jer!
  Vandet lyder lækkert. Jeg synes, det er så smart, at man kan få lidt smag tilsat uden at skulle drikke en masse sukker.

  • Besvar Anne 31. januar 2019 at 6:21

   Det tager nogle kræfter ja Kirsten og tak, vi er på vej opad igen heldigvist. Du har spot on, det er nemlig RIGTIG rart at have valgmuligheden med boblevand uden sukker og en smule frisk frugtsmag. Hav en dejlig dag.

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 30. januar 2019 at 12:19

  Rigtig god bedring til jer alle ?

  • Besvar Anne 31. januar 2019 at 6:19

   Tusind tak Pernille og skøn dag til dig.

 • Besvar Marlene Høj 30. januar 2019 at 10:23

  God bedring til jer alle ? Vi har heldigvis undgået sygdom (7-9-13)

  • Besvar Anne 31. januar 2019 at 6:19

   Tak Marlene. Det går heldigvist til levetiden nu. Heldige jer, jeg håber at I går fri.

  Skriv en besked