En kreativ weekend er gået.

20. januar 2019

Dagene flyver afsted i det nye år, og vi kan heldigvist godt følge med..endnu. Enkelte skranter stadig herhjemme med lidt influenzasymptomer, men i det store og hele er vi godt tilpas med januar indtil nu. Sønnen er flyttet ind på sit nye værelse i kælderen, som gemalen har knoklet på i 6 måneder. Kælderen er udgravet ( 72 TONS er udgravet og kørt væk ) og understøbt nogle steder. Der er blevet isoleret og støbt nyt gulv med gulvvarme. Skønt .Vi har været uenige om nogle ting i processen og gulv er en af de store udfordringer at finde fælles fodslag om. Nu er der lagt et praktisk gulv til både beboelse og musiklokale som vi kan leve med alle mand.

 

 

Værelset er blevet lydisoleret til musikværelse, så sønnen kan spille og øve sig til bla MGK. Det fungerer super godt med de tunge lyddøre, lydtætte vinduer, ekstra lag lydtætte gipsplader på loft og vægge, vi har invisteret i også. Loftet er ikke de samme smukke stukloft, som der faktisk var også her i kælderen før renoveringer, men der er nu Troldtekt for at lydisolere mest muligt. Stuen og kreaværelse ligger nemlig lige over dette værelse. Vi kan selvfølgelig godt høre han spiller med forstærkeren på sin guitar, men det er bestemt tåleligt.  Nu er der pause i byggeriet. Kun 1 værelse ud af 3 + 2 små rum er færdigt, men det er både umådeligt dyrt samt tidskrævende ved siden af et fuldtidsjob at knokle med

Hans Stratocaster er blevet ombetrukket. Før havde dne et smukt Liberty of London stof med Betsy på sig.

 

 

Nu har han valgt et lidt mere mørkt mønster også fra Liberty. Det klær træet godt i grebet syntes jeg og han er top glad for det. Egentligt er det meget enkelt at lave, så jeg undrer mig over at der ikke er mere kreativitet i frontplader når jeg Googler det.

 

 

Januar er også lig med nyheder.

Indeholder produkter sendt til test.

 

 

 

Filorga Night Mask

Filorga stormer fortsat frem på også det danske marked og jeg forstår det så godt. Produkterne henvender sig til brugere i alle aldersklasser, med forskellige hudtyper og kan klare mangearterede udfordringer på vores hud: tør hud, sart rødme, fedtet hud, aldrene hud, ung hud og normal hud. Priserne er yderst fornuftige og indholdet i deres produkter hyldes over hele verden og vinder den ene pris efter den anden. Jeg har flere gange tidligere skrevet om min begejstring for Filorga og deres NCTF serie. Idag er der nye bogstaver på produkterne nemlig NCEF som bedre beskriver indholdet.

 Night Mask

“ En glattere hud med mindskede træthedstegn om morgenen”, det er hvad Filorga skriver om dette nye produkt.

Søvn er nøglen til bedre livskvalitet men det er også en del af nogle til en bedre hudkvalitet så at sige. Flere har sikkert som jeg oplevet at få for lidt søvn igennem flere dage af den ene eller anden årssag: med små børn var det pga mange nætter med øresmerter hos børnene som holdt mig ufrivillig vågen om natten, i overgangsalderen var det svedeture, og nu efter åregangsalderen er det mere min gigt eller for mange tanker og bekymringer der holder mig vågen. Det ses tydeligt på mit manglende energiniveau og huden i ansigtet. Det er jo om natten også vores hud regenererer. Studier har vist at huden har mest optimale vilkår for at arbejde og regenere imellem kl 23-4. Derfor er en god ansigtscreme eller maske til natten en ekstra god investering.

Tænk hvis manglende søvn ikke var synonymt med at se træt ud ? 

Det ville da være fedt i mit liv. Intet er mere kedeligt at blev mødt med end en kommentar om at man ser træt ud, selvom man faktisk har gjort sit bedste for at være frisk og tilmed føler sig frisk.

Filorga Night Mask er en ultra kraftig regenererende (NCEF)  sovemaske, der giver huden synlige resultater efter 7 nætter, skriver Filorga. Vi har her en creme som plejer huden med mere ro via Melatonin, der booster huden med fugt via Hyaluron og collagen og som giver en mere fast og “udhvilet” hud.

Prisene er som altid yderst rimelig hos Filorga 565 kr. for 50 ml og du finder Filorga hos Magasin og udvalgte hudplejeklinikker.

 

Weekenden der blev leget væk.

I weekenden har jeg hygget mig med de fine gamle vinatestoffer fra Sanderson og Liberty. Jeg har udforsket alverdens forskellige indlægsstoffer, foderstoffer, afslutningskanter, remme og tråd for at finde holdbare design der matcher mit ønske. Det må gerne være råt og pænt på samme tid nemlig. Jeg tænker at jeg vil lege videre med denne model de næste uger og se hvor den lander så at sige.

 

 

 

 

 

 

Du kan måske også lide

1 Kommentar

 • Besvar Tina 20. januar 2019 at 21:44

  Tillykke med at sønnikes nye værelse er færdigt 🙂
  Og ja der er hårdt at sætte i stand samtidig med fuldtidsjob, puha, men I fik det færdigt og han er klar til at øve sig.
  Meget flot Stratocaster må jeg sige 🙂
  Og hvor er dine håndarbejder altid så godt udført 🙂
  Resten god januar ønskes herfra.

 • Skriv en besked