24 minutter mere.

10. januar 2019

Indeholder reklame.

Vinteren er i år mild og god indtil nu, og idag vågnede vi til en smuk frostklar morgen med den smukkeste lyserødlige himmel. Man kan da kun smile og blive i godt humør så. Dagens længde er tiltaget med 24 minutter og vi har nu godt 7 timer med dagslys i døgnet. 24 minutter mere med dagslys er altså noget der bemærkes især om aftene. Det går fremad lige så stille.

Det nye år har budt på flere “grønne” hudpleje-nyheder vi har fornøjet os med her i huset. Jeg vil fortælle om nogle af dem herunder.

Björn Axen Organic Body Series

Björn Axen organic

Björn Axen har introduceret en økologisk kropsplejeserie, som vi her i familien har fået lov til at teste. Der er et stadigt stigende behov og efterspørgsel efter mere grønne og/eller økologiske varer hos forbrugerne og med denne serie, tager det svenske frisørbrand skridtet videre til at tilbyde også sine kunder dette. Serien består af 6 produkter for nu. De indeholder 95% naturlige ingredienser og med minimum 10% økologiske ingredienser.

Jeg har stor glæde af seriens Body Wash, der er specielt udviklet til tør hud. Det har mange især om vinteren og os der er forbi eller i overgangsalderen har det især. Produktet indeholder økologisk aloe vera og har en fin naturlig duft af Bergamot og vanilla. Seriens Organic Body Oil er en 100% naturlig kropsolie også til især tør hud, hvilket gør den perfekt efter badet. Den indeholder økologisk solsikkeolie og er også uden syntetisk parfume. De koster henholdsvist 125 og 155 kr og findes fx i Matas.

Seriens “orange” produkter fra serien Energizing Orange, er med koldpresset appelsinolie og dufter skøn og mild. Body Wash er en cremet blød flydende gel, som både min datter og jeg godt kan lide i konsistens. Den er til mere normal hudtype, så den bliver til min voksne datter de næste måneder. Her er igen økologisk aloe i samt PCA-mineraler, der skulle kickstarte huden, uden at jeg helt ved hvad det er faktisk. Efter badet er det perfekt at følge op med seriens Organic Body Lotion, som kommer i en praktisk pumpebeholder. Den trænger hurtigt ind i huden syntes vi og dufter skønt frisk. En god oplevelse for sanserne.

Grown Alchemist

For et par år siden fik jeg en håndcreme fra Grown Alchemist, men den forsvandt lyn hurtigt…ind på min datters værelse. Jeg er ikke den store fan af creme på hænderne, men det er hun og specielt den fra Grown Alchemist, har tiltalt hende lige siden. Det handler om både kvalitet, duft og designet. Grown Alchemist er et australsk firma, som har forstået at brande sig på både designet og ønsket om en mere “grøn”  hudplejeserie til forbrugerne. Grown Alchemist er intelligent, øko hudpleje baseret på en dyb forståelse for hudens fysiologi og kroppens biologi. Målet er at forbedre hudcellens styrke og derved skabe de bedste betingelser for optimering af hudfunktioner og sundhed, skriver firmaet. Bag brandet står de to australske brødre, Keston og Jeremy Muijs. De første produkter blev lanceret i 2008, og serien der inkluderer pleje til ansigt, krop og hår, sælges i dag i over 30 lande. Den findes i udvalgte livsstilsbutikker og Magasin.

Serien har en serum jeg nu har prøvet i en periode. Den kommer i en 30 ml pumpebeholder til 395kr og findes i Magasin. Konsistensen er meget tyndtflydende og man skal være lidt hurtig med at fordele den i ansigtet, hvis man har meget tør hud, som mig. Derfor har jeg fundet ud af, at fordele den på mine 5 fingerspidser, trykke fingrene sammen med den anden hånd og derefter let fordele det på mit ansigt. Produktet er oliefrit og er en form for detox til huden, da den er med til at neutralisere frie radikaler fra kulstof og nitrogen samt de mere traditionelle frie radikaler fra oxygen. Det betyder en mere “ren” og strålende hud der er fugtet med dette serum. Super til voksen hud især.

Ovenpå  den serum har jeg brugt Hydra-Repair Day Cream Camellia & Geranium Blossom fra serien. Den kommer også i en praktisk pumpebeholder og konsistensen på denne cream er perfekt, syntes jeg: cremet og blød men så fast at den er let at fordele uden at glide af så at sige. Cremen er meget nærende og giver pænt med fugt, uden at der er en oliefornmmelse på huden bagefter. Den dufter vidunderligt hvis man er til dufte fra Geranium og camillia. Geranium ikke bare dufter godt, men er med til at tilføre fugt og ballancere vores hud og dens niveau af tagl. Kan også snildt bruges af mine voksne børn. Efter 60 sekunder er cremen helt optaget af min hud og det endda ovenpå brug af serum. Sådan! Prisen er 295 kr for 60 ml. Perfekt under makeup. Min ynglings foundation er stadig denne HER fra Sensai.

Rigtig god dag til dig og tak fordi du læste med.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked