Det kommer hvert år.

3. januar 2019

Hvert år kommer julen og derefter Nytårs aften. Det er sikkert som amen i kirken, at den 24. og 31. december er der fest i Danmark med flere forskellige forventninger og traditioner. Sådan var det også i de sidste par uger. Julen kom, vi havde julefrokost med familien herhjemme i år, og efter få dage Nytårsaften. Den var yderst rolig med bare os 4 herhjemme, men alligevel gør vi noget ekstra ud af det, fordi det har jeg og gemalen lyst til samt vores søn. Til gengæld er det ikke rart og fedt på samme måde for nogle mennesker med autisme. Lige idag starter hverdagen igen og jeg sider et roligt øjeblik med en kop The og skriver dagens blogindlæg.

Frosten kommer også.

Indeholder produkter sendt til test.

Hvert år kommer der også dage med frost, og idag da vi havde første skoledag efter Juleferien, var der fin frost på bilruden. Mine hænder bliver ekstra kolde af det kolde rat i bilen når jeg kører min datter i skole og mit ansigt strammer og søger endnu mere fugt mærker jeg straks. Det er der heldigvist gode råd for. Jeg har de sidste uger plejet min hud med gode produkter fra Estee Lauder.

Estee Lauder

Advanced Night Repair

Synchronized Recovery Complex II er en kult serum verden over. Jeg har fulgt deres vejledning ved at sætte en enkel dråbe på hver af mine fem fingre på den ene hånd, og så presse den anden hånds fingerspidser mod den, så dråberne fordeles og derefter var klar til blidt at massere ind i ansigtet og på halsen. Min hud føles øjeblikkelig mere fugtet og glattere..som om der er kommet et usynligt lag af “pudder” på huden næsten, som glatter min hud ud. Meget lækker følelse. Utroligt hurtigt som den absorberes.  Min mor har brugt dette produkt i flere år end jeg kan huske. Dette serum bekæmper nemlig alle synlige tegn på at huden ældes. Ikke at tegnene forsvinder, men de minimeres over tid ved dagligt brug hver aften. Estee Lauder har med dette serum skabt et produkt som giver udstråling, en blød hud og samtidigt bekæmper aldring. Det er både parfume og oliefri og jeg oplever på få uger en velbalanceret hud trods vinter og tørhed. Et ikonisk produkt man ikke går fejl af ved at investere i. Find det fx i Matas.

Estee Lauder

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Synchronized Recovery er fra samme serie, men med fokus på vores øjenomgivelser.  Denne nyhed indeholder en dobbeltkoncentration af hele to typer hyaluronsyre, der fluks sender fugt til det sarte øjenområde og kan holde op til 24 timer på huden. Smart. Produktet arbejder på især følgende 3 parametre: styrker, reparere og fugter huden omkring øjnene. Estee Lauder har udviklet en ultra-nærende og styrkende formel med deres nyskabende 360° Matrix Technology, som beskytter 360° og fugter, så øjnene ser friske og store ud, skriver de. Jeg har brugt den morgen og aften ved at rulle stille og roligt 3 x under hvert øje med aplikatoren og derefter blidt massére produktet ind i huden. Afslutter med at duppe lidt på huden med et par fingre så alt optages af huden. Meget lækker fornemmelse og den der ellers stramme fornemmelse af huden er væk nu. Jeg forstår til fulde af serien er en bestseller verden over. Prisen for 15 ml er 570kr.

Når huden strammer.

I vintermånederne er min modne hud i ansigtet ekstra tør. Det føles som om min hud stammer og er et nummer for lille næsten. Estee Lauder Resilience Lift Oil-in-Creme Infusion har været min støtte i hele december sammen med ovennævnte sera og en fugtserum om dagen under. Denne creme er nemlig ekstra rig og genopbygger min hud mod tørhed og giver nyt liv. Den giver ballance i huden og modvirker også fremadrettte mod alderstegn og tørhed. Det giver mig en fornemmelse af en mere spændstig hud efter få ugers brug. Cremen er sky let at fordele på min hud selvom den virker ret fast i krukken. Den er meget drøj i brug og prisen er 865 kr. for 50 ml. Jeg kan ikke bruge den om vinteren uden serum under, for det er min hud for tør til simpelthen. Altid serum til mig.

Estee Lauder

Naturlig vintermake-up.

En naturlig vintermake-up er for mig de helt basale redskaber som: en god foundation, concealer, mascara, en god bryn blyant og en lækker læbestift i dæmpet farve nu huden er ved at være noget vinterbleg. Estee Lauder har sendt mig en virkelig smuk nuance fra deres serie Pure Color Love. Farven hedder nr 110 Raw Sugar og er lækker Nude /rosa med en smule mat konsistens. Smuk og farverig syntes jeg og den holder flere timer på mine læber mens den plejer dem. Jeg vil bestemt kikke efter flere fra denne serie.

Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara

er en god mascara til mig da den giver et udtryk af både tættere og længere vipper, hvilket er perfket nu overgangsalderen har tyndet ud i vipperne. Ingen klumper og nem at påføre så vipperne bliver lange og smukkere og til en pris på ca. 290kr . Brow Now i farven 03 fuldender det enkle vinterkollektionen, ved at indramme brynene med lidt farve og børste dem fint tætte. Den sidste brynblyant jeg havde fra Estee Lauder holdt i 2 år, så de er enormt drøje i brug.

Der er iøvrigt  lige nu -30% på alle julesæt fra Estee Lauder lige HER.

Dagene slutter senere end det bliver mørkt på denne tid af året. Vi ser frem til at det er lyst når vi tager afsted til skole og job samt lyst igen når vi spiser aftensmad. Indtil da hygger vi os med gang i brændeovnen inde i varmen det meste af fritiden. Lige om få dage er der første værelse klar i kælderen til vores søn. Det er lydisorleret efter alle kunstens regler for at dæmpe lyden af musik til det øvrige hus og vi glæder os til han kan få mere plads end han har nu. Der kommer foto senere her på bloggen.

Bedste hilsner og tak fordi du læste med idag.

GODT NYTÅR. 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 3. januar 2019 at 16:36

  Rigtig godt nytår!
  Hvor lyder det godt med nyt i kælderen til den unge mand og hans musiske evner 🙂
  Gid man kunne få en pille mod al slags sygdom, det ville da gøre meget lettere!
  Håber det er godt for datteren med hverdagens faste rytmer igen.
  Dejlige luksusprodukter, gad jeg godt eje.
  Ønsker en god aften herfra 🙂

  • Besvar Anne 16. januar 2019 at 18:30

   Undskyld det sene svar Tina, kan se at min første besked ikke var blevet opdateret og dermed udgivet. Æv.
   Tak og forsinket Godt Nytår til dig og familien også. Her er hverdagen i høj grad velkommen lige nu, så nu mangler vi bare noget mere sol ude syntes vi ;).
   Ønsker dig en dejlig aften Tina.
   Bh Anne

  Skriv en besked