-30% rabat.

11. december 2018

Jeg skrev i dette indlæg om smukke gaveideer til billige penge. Nu har jeg fundet endnu et sted med super smukke og miljøvenlige produkter, og der er endda -30% de her dage, kan jeg se. Yves Rocher har nemlig den sødeste julekollektion der er fyldt med gaveidéer og med ekstra rabat til den 14. december.

 

 

I forvejen er Yves Rocher et brand med særdeles prisbillige produkter og kunder verden over er trofaste købere igen og igen hos dem. Jeg er vild med det nostalgiske design i deres julekollektion. Se det fine værtinde eller venindesæt til en julegave fra serien Golden Tea.

 

 

 

Den store flotte Makeuppalet til normalt 259kr er helt nede i 181 kr lige nu.  Den har et smukt udvalg af både øjenskygger, læbestift samt pudder til vinterdage. Perfekt til makeupelskeren! Du skal nok være hurtig her, fordi det er en Limited Edition Den indeholder:
– Et lyst pudder
– En rouge i farven Rose Capucine
– 12 øjenskygger, fra beige til brun og dyb lilla. 3 varianter: mat,

Find den lige HER.

 

 

Nedenstående sæt med 6 små brusegél er også en rigtig fin julegave til en du har kær. Duftene er fra serien Les Plaisirs Nature og er en vaskebase af vegetabilsk oprindelse med let nedbrydelig økologisk formel. Prisen er 89kr -30%.

 

Jeg drømmer om de fine blå nostalgiske produkter her:

 

Hav en skøn tirsdag og pas på ikke at få julestress. 

Anne

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked