Hvad giver man de ældste og de yngste og dem midt imellem ?

8. december 2018
Manuka honning

Indeholder reklame.

 

Dagens indlæg er et tip til jer med gaveideér til hele familien, alt sammen købt ét sted. Med gode personlige gaver og fine priser med helt op til 50% rabat. Jeg er nemlig gået ind i gavejagt-perioden sådan rigtigt nu, og der er andre udfordringer end gaver til mænd.

I vores familie er der også en ældre generation, heldigvist, som også er noget af en udfordring af finde på gaver til. De har alt siger de og ønsker sig intet eller måske kun en enkelt ting eller 2. På min side af familien er der en tante og onkel i 80ˋerne, som bor på Sjælland. Der bor de godt og trygt omgivet af en stor vennekreds og familie. I år er der ingen ønsker på ønskesedlen overhovedet. Til gengæld ved jeg at de elsker god vin, velsmagende nødder, figner og lækker honning.

 

Med24.dk

 

Derfor har jeg købt det.

Præcist hvorfor jeg har samlet mine julekøb til dem i webshoppen Med24.dk er nemt at forklare: de har den lækreste Manuka Honning, de har gode søde spanske ØKO mandler, og de har Aurions ØKO chokolade frugtrulle.

Honning og øvrige bikubeprodukter er et af de ældste næringsmidler vi kender til fra 2-3000 år tilbage. Manuka planten er vildtvoksende i de rene og uberørte egne af den nordøstlige del af New Zealand og står kun i blomst 4 uger om året.

Alle ovennævnte delikatesser er lige noget for en gourmet-mand. Den ældre herre sætter pris på de gode kvaliteter ved jeg. Han får vist en honningkage fra Urtekram med også, for den er så god syntes jeg. Det bliver en fin sammensat og personlig julegave til manden der har alt og som er en livsnyder, det ved jeg og derfor har jeg købt det! Hans kone elsker te og i det hele taget pænt designede ting. Hun kan også godt lide mit håndarbejde, så jeg er ved at lave en lille ting til hende her. I Med24.dk fandt jeg i deres enorme udvalg af spændene te de 2 lyserøde pakker, som du kan se på billedet. English Tea Shop hos Med24.dk har de fineste emballager til te og hun tager ofte på fx hospitalet, så nogle fine thebreve i tasken vil være en god personlig gave syntes jeg.

 

Med24.dk

 

Apothekermærker til tilbudspriser.

Æsken med VICHY fandt jeg i afdelingen for Restesalg på samme hjemmeside. Der var -50% rabat på en top lækker gaveæske med apothekermærket Vichy. Den passer perfekt til min svigermor på 85 år, da den giver masser af fugt og næring til huden. Tænk hele sættet med begge cremer er sat ned til kun 165 kr. I det hele taget er der mange gode apothekermærker i den webshop, udover håndkøbsmedicin og vitaminer.

 

“Neglepleje” som søgeord giver er kæmpe udvalg af alt til pæne negle og vedligehold samt reparationer af samme. Her fandt jeg den elektriske beurer neglefil til -33% ( så den er nede under 200kr.) som min voksne datter skal have. Jeg købte et par ekstra file med. Min gemal mangler en diskret duftfri antiperspirant, til når ham underviser i idræt fx og der faldt jeg over endnu et imponerende udvalg hos Med24.dk.Valget blev Perspirex til kun 80 kr da der er -20% rabat. Mine børns morfar skal have Forsvarets hudsalve. Han er et friluftsmenneske på 77 og har ofte en ekstra tør albue, en revne i en finger eller en sprukken hæl tænker jeg og den her salve til bare 55 kr er guld værd. Kender du den ikke, så køb den.

Hvad kan man ellers finde ?

Jeg blev faktisk helt overvældet over de 18.000 varenumre Med24.dk har på hjemmesiden. Aldrig har jeg set en dansk webshop med så mange varenumre indenfor personlig pleje, helse, medicin, mad og drikke etc. Der er ALT jeg kunne drømme om og virkelig gode kvalitetsprodukter og med rabat på mange af produkterne. Jeg faldt over et par ønsker til mig selv HER, HER og HER. 

Fandt fluks en fin størrelse i hævekurve,for sådan en tænker jeg at give min veninde.

 

 

Der er gaver til en værdi af 1.542 kr….. men det kostede samlet kun ca 1.000 kr for det hele pga de mange fine rabatter og det er endda inklusiv Porto. Jeg kan bytte og returnere helt indtil den 21. Januar. Med24.dk fokuserer på produkter, der er relateret til vores sundhed – det være sig både fysiske som mentale velvære. Butikken bugner at kosttilskud, velvære produkter, hudpleje, makeup og hjælpemidler. Du kan altid ringe til dem og få professionel guidning til hvilke produkter du står og har et spørgsmål til. Se også lige det her  kanon gode  tilbud på marcipan:

 

 

Jeg bestilte mine varer mandag og få dage efter var de leveret på min adresse. Perfekt service. Kik i deres webshop og se om du kan finde lige så gode gaveløsninger måske 😉

 

Rigtig god weekend

Du kan måske også lide

7 Kommentarer

 • Besvar Tamara O 6. januar 2020 at 18:11

  Anede ikke at der fandtes sådan noget manuka honning. Troede vel sagtens at honning bare var sukker, men det er da slet ikke tilfældet har jeg nu erfaret hos castorolie.dk hvor den skulle være en kategoriseret en super food. Gad nu godt vide inden jeg bruger så mange penge, om den også smager anderledes eller bedre en almindelig dansk honning. Har du smagt det Anne og bruger du det regelmæssigt? Kh Tamara

  • Besvar Anne 13. januar 2020 at 21:38

   Den smager lidt mere bittert end alm god dansk honning. I forrige uge lå min gemal syg med influenza , sådan rigtig mandeinfluenza i 10 dage, og den ebbede ud i en virkelig slem hoste et par døgn. Pludselig kom jeg i tanke om min Manuka honning og efter en tsk 3 x på en dag ebbede hosten lige så stille ud på et døgn! Han havde ellers afprøvet både det ene og det andet. Om det var et miks af det hele der gjorde udslaget ved vi ikke men Manuka er meget velkendt i Helsekredse netop for sine helbredsmæssige gode egenskaber. Så god anbefaling fra os til dig :). Det er ikke en honning jeg bruger på en skive brød hver dag.

 • Besvar Pia Reetz 8. december 2018 at 20:25

  Glædelig 8. December. Ønsker dig en rigtig god weekend.

 • Besvar Tina 8. december 2018 at 14:00

  Glædelig 8.december Anne og familie:-)
  Så fine gaver du har fundet fra MED24, dem handler jeg også meget hos.
  Fornuftigt med især Manuka Honey til din familie på Djævleøen:-)
  Manuka har gode healende egenskaber, også sår helende.
  Billigt med den rå marcipan, jeg handler også Easis både slik og kage mv.
  Nå men du fik da lige sat nogle gaveidéer i hovedet på mig, så…..
  God lørdag og julekøb til du og dine:-)

  • Besvar Anne 8. december 2018 at 18:30

   Glædelig 8. December til dig og din datter også Tina. Sikke hurtigt tiden går nu, Wupti så er det jul jo. Manuka Honning havde jeg faktisk aldrig hørt om, før jeg så den i en Tv-udsendelse. Kan se inde på Med24.dk at den endda findes i forskellige styrker også. Bruger du den alene som kosttilskud eller også på brød eller ? Jeg er sikker på min onkel bliver glad for den, for han er en livsnyder. Håber at du er ved godt helbred og har en dejlig weekend . Bedste hilsner Anne 🙂

   • Besvar Sille J 21. januar 2020 at 21:34

    Jeg er temmelig forundret over at denne manuka honning kan virke så godt mod betændelsestilstand. Jeg har nu køb manuka honning til min bedre halvdel og mig. Må med bæver i stemmen sige at den ikke er gratis, men skidt pyt hvis bare den kan være til gavn. Har læst så gode ting om denne honning, så mon ikke den viser sig at være en god investering. Hvordan synes du den smager og hvilken MGO styrke har du købt? MGO 550 har jeg læst anbefalet…

    • Besvar Anne 28. januar 2020 at 15:49

     Hej Silje, ja den er pebret i prisen den honning. Som du kan se på billedet købte jeg en på 400 MGO og jeg syntes den smager en anelse bitter . Ikke en honning jeg smører på en ristet franskbrød sådan lige, men for et par uger siden greb min mand den og spiste 3-4 x 1 tsk for at stilne hans hoste. 2 dage efter var hosten aftaget helt , men vi ved selvfølgelig ikke om det skyldes honningen. Vi har ikke prøvet den mod halsbetændelse. Den er god at have i skuffen som tilskud til skavanker med helbredet her vinterperioden syntes vi.
     Bedste hilsner Anne

  Skriv en besked