En bombe af en nyhed.

30. november 2018
Elixir de bombe

Indeholder produkter sendt til test.

Det er sidste dag i november og jeg har endnu ikke fundet kalenderlys eller adventskransen til årets juledage. Jeg ved at det skal gøres. Beslutningen er bare trukket ud pga udfordringer med min datters uddannelse, som er i et gymnasiesystem, der virkelig er rigidt og ulogisk. Jeg har også brugt tiden på at lave en lækker konkurrence til jer mine søde læsere, men mere om det længere nede i dette indlæg.

Vilhelm Hammershøj

 

Istedet for de tunge tanker om uddannelsessystemet, prøver jeg at aflede mine tanker denne formiddag med en kop god te og den fantastisk bog om Hammershøj. Bogen er en lise at kikke i for et fortravlet menneske og virkelig et skattekammer af fortællinger om kunst og kunstneren Vilhelm Hammershøj.

 

Bogen har mange billeder af deres hjem, hvor jeg kan gendkende døre, håndtag , stukloftet etc fra vores eget gamle hus. Meget inspirerende at læse om. Den ro der er i hans billeder er fantastisk syntes jeg.

 

Hans malerier af hans kone er ganske betagende og fyldt med kærlighed. Både til hende og til farverne og kunsten. Køb den eller ønsk dig den til jul. Find den i din lokale boghandel. Prisen ligger på ca. 600 kr og er udgivet af Forlaget Lindhardt og Ringhof.

 

Endnu en skøn pakke er åbnet.

 

IDUN

 

IDUN Minerals er en serie, jeg har skrevet om flere gange. Serien har million af brugere over hele verden og ikke uden grund. Endnu en af de skønne pakker jeg har åbnet den sidste måneds tid. Heldige mig, jeg ved det og sætter stor pris på mit samarbejde med mine samarbejdspartnere.

Produkterne indeholder kun ingredienser som beskytter og fugtgiver, derfor kan de anvendes af alle, selv personer som sensitiv hud. Vores produktsortiment inkluderer alt fra produkter til ansigt og læber til negle.

– Skriver IDUN på deres hjemmeside.

Hvad er nyhederne så ?

Jeg har fået tilsendt deres nyheder i hudplejeserien som efterhånden dækket alskens pleje og udfordringer man måtte have. De 5 nye produkter indeholder en ny peeling, fugtmaske, farvet dagcreme, serum og en lip balm.

 

Alle produkter er veganske og dermatologisk testet samt parfumeri . 

 

Oil Serum Hydration Booster er en serum, der er særdeles egnet til sensitiv og tør hud. Den virker beroligende fornemmer jeg og indeholder både shea, havre og rapsfrø, E-vitamin og oliven. Den virker lidt levende når den kommer af pipetten, så den er meget let at fordele i ansigtet. Den trænger let ind i huden efter et par minutter syntes jeg. Prisen er 299 kr for 30 ml. Find den fx i Matas.

Moisturizing Face Mask Er en ny fugtmaske, der beroliger og beriger huden med blandt andet olie fra havre og shea- samt cacaosmør. Der er også hyaluronsyre til at give ekstra fugt og den dejlig behagelig at bruge efter fx badet, imens jeg smører kroppen ind i bodylotion. Prisen er 179 kr.

 

Gentle Face Peeling er som navnet siger en blid peeling til ansigtet. Dette er en kemisk peeling, der er lavet på enzymer, der arbejder aktivt men blidt på huden. Derved afstødes den tørre lidt kedelige hud og ny blød og strålende hud kan komme frem igen. Jeg har prøvet den på tør ren hud og efter et par minutter af med den igen. Langsomt kan man øge tiden for at skåne huden i opstart. Masken kan også benyttes som natmaske for de mere hærdede hudtyper så at sige. Det er min hud. Prisen er 129 kr.

Lip Balm er en let lille vidunderbalm til tørre vinterlæber. Ingen læbestift ser heller pæn ud på tørre læber så denne her er en god grund til at få det bedste ud af din læbestift også. Prisen er kun 105 kr. Perfekt venindegave.

Tinted Day Cream er det bedste fra hudpleje og makeup forenet i et produkt fra IDUN. Her finder jeg en let farvet dagcreme ( findes i 6 nuancer) med navnet LEN. Den er med fugtgivende olier samt E-mig C-vítáme der er med til at holde huden blød og frisk med glød. Prisen er 225 kr også i Matas, samt landet over hos udvalgte hudplejeklinikker.

 

Konkurrence

 

Elixir de bombe

I Vejle er et knald dygtigt team af  søde kvinder, som knokler for at vi i Danmark kan få eksklusive brands indenfor dufte og hudpleje til rådighed. Bay Cosmetics er bla. distrubitør for parfumen 27 87, der kommer fra de sydlige himmelstrøg. 27 87 bringer den antikke kunst af parfumeri ind i vores århundrede. Navnet kommer fra grundlæggeren Romy Kowalewski, da det er hans fødselsdag. Alle dufte er unikke og håndlavet lokalt i Barcelona efter fineste traditioner kombineret med høj kvalitet i håndværket.

27 87 duftene er fortaler for en generation, der vil turde stå ved at have anderledes meninger. En generation der tør tage risici, følge ens lidenskab og drømme og gøre det rigtige når det er muligt. En generation der er åben for at muligheder ligger klar til at indtage verden. 27 87 er en hyldest til denne generation.

 

Stort tillykke til Christina Ulrikka som har vundet duften. Send mig en mail på april24@live.dk dine 3 dage. 1.000 tak til alle som læser med på bloggen og jer som har valgt at deltage i konkurrencen. 

 

Duften elixir de bombe har været på min parfume-ønskeliste længe. Den dufter af “Den må jeg eje” første gang jeg prøvede den! Kender du den fornemmelse med en duft ? Jeg har haft den før. Syrlig mandarin, rød peber og skarp ingefær sammen med noter af rock rose og hindbær, giver den en sød karamelagtig note i bunden. Derved bliver den en bombe af positive næsten dragende duft, der bare bringer positive vibrationer igen og igen. Den skal opleves. En eksplosiv duftoplevelse. Kan købes til 1.099 kr landet over i udvalgte livsstilsbutikker samt i Magasin.

 

3 heldige kan nu vinde deres helt egen 27 87 elixir de bombe duft til en samlet værdi af godt 3.000 kr. En vinder her på bloggen og en på FB samt IG. Du kan deltage her på bloggen, ved at skrive en kommentar om hvornår du vil bruge denne duft, hvis du vinder. 

 

Konkurrencen slutter næste fredag og vinderen skal vende tilbage til denne side, for at tjekke samt sende mig en mail inden 3 dage  på april24@live.dk hvis man er den heldige, ellers findes en ny vinder.

 

Rigtig meget  held og lykke og god weekend.

Anne

 

Du kan måske også lide

65 Kommentarer

 • Besvar christina ulrikka jensen 7. december 2018 at 10:09

  Jubiiii tusind tak, min kommende bliver sikkert glad for, at jeg kommer til at dufte som en drøm.. Knuzzz til dig

  • Besvar Anne 7. december 2018 at 19:05

   Så dejligt at glæde dig . Rigtig god weekend

 • Besvar Metteline 6. december 2018 at 21:01

  Jeg elsker at vælge en duft som passer til mit humør, vejret og hvad jeg skal lave – hver eneste dag – og jeg er sikker på, der vil være mange dage, hvor ‘bomben’ vil være med til at løfte mit humør og sætte prikken over i’et. Mit liv består mest af hverdage, det er sjældent jeg skal noget ‘særligt’, så jeg tager kjoler, smykker og parfume på, på helt almindelige hverdage, alt efter hvad jeg har lyst til 🙂

 • Besvar Laila Hellesøe 6. december 2018 at 20:57

  Hvis den ikke dufter alt for kraftigt, vil jeg bruge den hver dag. Ellers når jeg skal ud og svinge træbenet 🙂
  Kh Laila

 • Besvar Eva Nystrup 6. december 2018 at 13:54

  Duften skulle på til jul og nytår ⭐️

 • Besvar Henriette Lemke 4. december 2018 at 7:31

  Åh et sådant Elexir som kan bidrage med positive vibrationer til en bombe af stress som mig, ville være meget kærkommen lige nu.
  Jeg kunne virkelig godt bruge et daglig sprøjt “gå på mod og tro på dig selv”, som denne ??☘️????

  Med de bedste ønsker om en god jul til dig og familien, kærligst Henriette

 • Besvar karina sørensen 2. december 2018 at 23:54

  ????? Virkelig den skønneste gave & ikke mindst den sødeste tanke fra dig Annekakadu ????? jeg deltager alle 3 steder . Janne Charlotte Colding & Tanja Bach Christensen ????? Jeg ville bruge denne skønne duft hver dag hele året rundt , jeg trænger virkelig til noget selvforkælelse , fordi jeg tænker altid på alle andre før mig selv ????? Rigtig glædelig jul skønne Anne ????? mange knus & tanker herfra RIBE ?????

 • Besvar Sanne Christensen 2. december 2018 at 9:10

  Jeg vil bruge duften som den forkælelse på disse lidt mørke vinterdage.???❤️

 • Besvar Lisbeth Mortensen 1. december 2018 at 20:10

  vil bruge den i week enden da jeg har en parfume jeg bruger til hverdag , forbidden love 🙂 kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🙂

 • Besvar Liss 1. december 2018 at 18:48

  Jeg vil bruge den hver dag og føle mig godt tilpas

 • Besvar Lisa Nielsen 1. december 2018 at 18:37

  Jeg ville bruge den som jeg bruger mine andre parfumer – når jeg har lyst til det. Karamel-noter har jeg tit lyst til at gå med om aftenen, efter et bad og når jeg duftmæssigt gerne vil ‘pakkes ind’ i en boble af komfort og hygge. x

 • Besvar Birna Lambaa 1. december 2018 at 17:20

  Jeg ELSKER at dufte, så ville bruge den hver dag??

 • Besvar Louise Olsen 1. december 2018 at 13:12

  Hver dag

 • Besvar Julie Rask 1. december 2018 at 9:52

  Den fine duft skulle tages i brug ved firmajulefrokosten – den må passe perfekt ind ❤️

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 1. december 2018 at 9:52

  Jeg vil bruge den hver dag?

 • Besvar Tina 1. december 2018 at 9:17

  God formiddag og glædelig 1.december kære Anne,
  Altså det med din datters udd. jeg får lyst til at ringe nogen op på jeres vegne!!
  Havde I bare boet herovre, her er bedre vilkår for autister i skole- og uddannelsessystemet.
  Mange lækre sager du viser frem i dag, Idun vil jeg skaffe til min datter (efter intensiv kemo tåler hun kun rene produkter)
  En bombe af en duft, så intensiv, sommeragtig, sensitiv, dyb og fristende:
  Jeg ville dele den med min unge datter og vi ville bruge den, når vi skulle have oplevelser sammen, som i Det Kongelige Teater, til julekoncert, ud at spise fint mv.
  Håber du finder en løsning på kalenderlys og adventslys.
  Vi har valgt en nem, men flot udgave i år.
  Hilsner og skulderklap til dig fra mig:-)

  • Besvar Anne 1. december 2018 at 9:44

   God da Tina. Ja det er op ad bakke her i kommunen omkring autisme og forståelse desværre. Sikke dog en frygtelig omgang din datter lyder til at have været igennem med kemo. Håber at hun er ok idag og at følgevirkningerne ikke er for barske. Dejlig weekend til jer begge

 • Besvar Gitte Møller Nielsen 1. december 2018 at 9:03

  Hej
  Jeg kan desværre ikke aktivere linjerne hvor jeg skal skrive på din blok omkring at vinde den lækre præmie, synes det er underligt
  Mange hilsener
  Gitte
  Møller Nielsen

  • Besvar Anne 1. december 2018 at 9:42

   Hej Gitte, det forstår jeg ikke helt for du skriver jo fint her ? Bedste hilsner Anne

 • Besvar Lene Haumann Jensen 1. december 2018 at 4:30

  Jeg trænger til at gøre noget godt for mig selv, en ny lækker duft vil være stor luksus for mig. Især fordi jeg i flere år ikke har kunnet bruge dufte.
  Grundet sygdom/medicin havde jeg helt mistet lugtesansen, endelig kan jeg lugte lidt igen.
  Så en lækker ny duft vil jeg bruge både til hverdag og når jeg skal ud ?
  ???GLÆDELIG ADVENT???

 • Besvar Jytte V 1. december 2018 at 3:38

  For ex kunne jeg bruge den, når jeg skal høre Sydney Symphony Orchestra i Musikkens Hus, og så håbe den ikke “overdøver” musikken

 • Besvar Tina Lu Madsen 1. december 2018 at 2:50

  Ville elske at havr mulighed for at bruge duften til specielle lejligheder, hvor jeg vil føle mig lidt ekstra lækker og ekslusiv ♥️

 • Besvar Birgitte Tolstrup 30. november 2018 at 22:49

  På date med kæresten ❤️og selvfølgelig til jul ?- derefter et par gange om ugen ?

 • Besvar Helle 30. november 2018 at 22:49

  Vil bruge den skønne duft til årets julefrokoster ?

 • Besvar Rie Dyrnes 30. november 2018 at 22:39

  Håber jeg kan bruge den hver dag <3

 • Besvar Helle Jørgensen 30. november 2018 at 22:34

  Sådan en lækker duft kunne jeg godt
  På både til hverdag og særlige lejligheder ?
  Rigtig glædelig december ?

 • Besvar Lis 30. november 2018 at 22:17

  Jeg vil bruge duften til hverdag……jaaaa ??

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 30. november 2018 at 21:59

  Jeg vil da bruge den hver eneste dag 😀

 • Besvar Rikke Bisgård Sørensen 30. november 2018 at 21:30

  Den skønne parfume ville jeg bruge både til hverdag og fest. Jeg har hørt så meget godt om denne duft ?

 • Besvar gitte zakariasen 30. november 2018 at 21:28

  Den ville utvivlsomt, blive benyttet, når der var ganske særlige lejligheder. Ud med kæresten, fest, og måske på en lidt grå dag, hvor det hele bare trænger til lidt kulør 🙂
  Ikke mindst; Glædelig Jul <3

 • Besvar Camilla Kirstine Vemmelund 30. november 2018 at 21:05

  Den duft lyder spændende og eksklusiv. Derfor vil jeg anvende den på dage hvor selvtilliden er lidt nede og hvor velvære og føle sig ‘lækker’ er særlig tiltrængt.

 • Besvar Mette Olesen 30. november 2018 at 20:55

  Jeg vil forære den i julegave til en, som jeg tror vil få glæde af den, da jeg faktisk aldrig selv bruger parfume ?

 • Besvar Marianne Hørlyk 30. november 2018 at 19:50

  Det lyder som en eksklusiv, feminin duft❤️ jeg vil bruge den sammen med blonder og høje hæle???

 • Besvar Tania Væggemose 30. november 2018 at 19:48

  Vil bruge den til særlige lejligheder. Vil bruge den juleaften, til fest og nytårsaften.

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 30. november 2018 at 19:20

  Lyder som en virkelig lækker duft.❤️
  Den skal bruges ved særlige lejligheder i starten. Såsom juledagene, nytårsaften, fødselsdage, fester m.m
  Krydsede fingre herfra ???

 • Besvar Elin Buus 30. november 2018 at 18:00

  Lyder til at være en dejlig duft, vil benytte den hver gang jeg skal ud af huset…..

 • Besvar Helle Rick 30. november 2018 at 17:36

  Det er en duft jeg også må eje.
  Den vil jeg brug altid, heletiden 24/7/365 ?

 • Besvar Pia Reetz 30. november 2018 at 17:32

  Jeg vil bruge den hver dag ❤️❤️❤️

 • Besvar Tia Braun 30. november 2018 at 17:31

  En ny duft fortjener at blive brugt til alle lejligheder….. Lige straks julefrokost, juleaften og klart til nytår????

 • Besvar Betina 30. november 2018 at 17:25

  Hele tiden ♥️

 • Besvar Henrik Plambek 30. november 2018 at 17:24

  Duften vil jeg glæde min hustru med og skal vel bruges til særlige lejligheder. Såsom vore bryllups dag <3

 • Besvar Marlene Høj 30. november 2018 at 17:06

  Juleaften ? Det vil også føles som juleaften, hvis parfumen ender hos mig ?

 • Besvar Carina Wolff 30. november 2018 at 16:45

  Åååh den vil jeg gerne eje❤️?❤️den vil jeg bruge ved mere “specielle” lejligheder; når man skal til fest, middag – eller på date med kæresten??

 • Besvar Stina Foller 30. november 2018 at 16:19

  Duften skal da på til alle lejligheder – fest, job eller shopping

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 30. november 2018 at 16:04

  Jeg ville bruge den hver dag – da der er fest hver dag hos os???

 • Besvar Trine 30. november 2018 at 15:53

  Den lyder bestemt som om den er lige til en hyggeaften, og sådan en kommer der jo her d.24, oplagt premiere 🙂

 • Besvar Marlene pagh Degenkolw 30. november 2018 at 15:52

  Mest til fest

 • Besvar Lis 30. november 2018 at 15:32

  Hele tiden 🙂

 • Besvar caroline m 30. november 2018 at 15:27

  Jeg vil bruge den til hverdag og fest

 • Besvar christina ulrikka jensen 30. november 2018 at 15:21

  Jeg vil bruge den til at forføre min kommende mand, om det lykkes ved jeg ikke, men jeg vil elske at prøve:-) Dejlig weekend til dig

  • Besvar Anne 7. december 2018 at 8:44

   Stort tillykke Christina, du har vundet den super lækre duft. Send mig en mail med din adresse . Bh Anne

 • Besvar Teresa 30. november 2018 at 15:16

  Den vil jeg brug dagligt! Elsker dufte, man lægger mærke til!

 • Besvar Pernille Stievano 30. november 2018 at 14:53

  Hver dag når jeg har været i bad og skal afsted på arbejde ❤

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 30. november 2018 at 14:47

  Jeg ville bruge den til en date, tror jeg den Ejner sig godt til… ???
  God jul til dig og familien

 • Besvar Natascha Appel 30. november 2018 at 13:53

  Hver eneste dag

 • Besvar Malene Nielsen 30. november 2018 at 13:42

  Den ville jeg bruge hele tiden ?

 • Besvar Pia Rotbøl 30. november 2018 at 13:36

  Jeg vil bruge den til særlige lejligheder og hverdage når jeg skal noget lidt ud over det sædvanlige

 • Besvar Dorthe Ras 30. november 2018 at 13:30

  Til festlige lejligheder ??

 • Besvar Natalie Velbæk 30. november 2018 at 13:26

  Jeg vil bruge den lækre duft til julefrokost og når jeg skal ud❤️

 • Besvar Lis Vinter 30. november 2018 at 13:24

  Jeg vil bruge den til hverdag og fest 😉

 • Besvar Pia Merete Eriksen 30. november 2018 at 13:23

  Når jeg trænger til selvforkælelse

 • Besvar eva Persson 30. november 2018 at 13:20

  Vil bruge den hver dag da den lyder så lækker ???

 • Besvar Nina Wedderkopp 30. november 2018 at 13:19

  Jeg vil bruge den hver evig eneste dag:-). Glædelig snart 1 December…

 • Besvar Maria Seidelin 30. november 2018 at 13:13

  Åhhh den lyder dejlig – og jeg tror jeg vil bruge den når jeg skal ud <3

 • Besvar Marta Jakabova Jacobsen 30. november 2018 at 13:11

  Jeg vil bruge den hver dag… 🙂

 • Skriv en besked