Sådan får jeg glade børn.

21. november 2018
Kardemomme boller.

Indeholder produkter sendt til test og reklame.

Mine børn er trætte når de kommer hjem fra gymnasiet allerede midt på ugen nu. Der er mørkt når de står op og mørkt igen ved 17-tiden, så der skal trylles for at finde energi og godt humør til et par timers lektier oveni dagen. Min familie kan spise oceaner af boller og især dem med kardemomme. Igår tog jeg halvdelen af dejen fra og tilsatte 1 dl chokoladeknapper, hvilket bestemt klædte dem godt. Wupti var bollerne forduftet og der var ny energi til de unge mennesker. Det er dejligt at kunne forkæle dem med hjemmebag engang imellem. Det er snart Jul og så vender lyset lige så stille tilbage ved vi jo, sammen med mere energi måske også. Julens tid er også ekstra forkælelse.

 

Cool gaver til hele familien.

 

Begge mine børn har altid ønsket sig kreative gaver, hvor indholdet kan bruges af hænder og hjerne. Meget sjældent har de ønsket sig bløde gaver og i så tilfælde har det været en fed Cap eller sjove strømper. De holder begge af ting, der kan bearbejdes eller en god bog og en koncertbillet. I mange år har jeg fundet gaverne hos Coolstuff online. Det er nemt og der er gaver til både små som store børn, unge, voksne og de ældste i familien. For nogle år siden hittede Da Vinci bøgerne og jeg fandt nogle gode opfinder-maskiner til min datter.

 

Coolstuff

De var et kæmpe hit. Der blev bygget og tænkt meget over hvordan idéen måske var opstået i sin tid og hvad den kunne videre udvikles til. Det stoppede altså ikke ved at bygge figurerne men udviklede sig derudover. Sådanne gaver giver jeg meget gerne til børn.

Der er flere perioder.

 

Jeg har købt badeforhæng med Det periodiske system  da hun var 10 år, til stor glæde i badet, for det var en periode, hvor det var utroligt svært sansemæssigt for hende at tage et bad. Fokus blev flyttet fra det svære over til det logiske på bruseforhænget. Idéen er hermed givet videre. Jeg har også købt sådan en Twist, til at holde om det våde hår efter bad. Det er super til at undgå det alt for kolde hår ned i nakken lige efter et bad indtil det er halvtørt.

Coolstuff

Lige nu ved jeg, at at især mand og søn mangler og ønsker sig de smarte Tile Bluetooth trackers, da nøglerne til henholdsvis cykellåsen og mobil meget ofte er væk for dem. Det løses let med denne gadget. Der er masse af julegaveideer til ham lige her. Der er også gaveideér til bedsteforældre i form af spil ( mine forældre på 75 år elsker alle mulige spil ) og et fiks lille drømme skab, til fx kælderen når man søn flytter derned. Jeg vil overveje i år at købe gaven til at brygge øl hjemme  til min far eller mand. Se også lige denne her grilltang med termometer. Enhver mands drøm tænker jeg.

Toiletpapiret med matematik skal jeg bruge til en pakkeleg og måske skal min søn også have en rulle i julegave. Se flere gode gaveideer til  børn og unge her. Min mor skal måske glædes med saltstenen til mad, ligesom at jeg selv ønsker mig den. Min datter kunne måske godt bruge strømperne tænker jeg. Nemt at bestille alle gaverne samme sted og så er der fri fragt ved køb over 499kr hos Coolstuff.

 

 

 

Coolstuff

Gaveideer fra Coolstuff til min familie.

 

Mine børn er så småt ved at give mig ideer til julegaver og det ser ganske nemt og fornuftigt ud i år heldigvist.

Fugt til huden i flere døgn.

 

Clinique

 

Det er hvad Clinique lover med deres nye Hydrating concentrate. Jeg har testet den på ren hud både alene og under makeup. Det er en meget let gel der både gennemfugter OG køler min hud, samt er meget let i konsistensen. Produktet bygger på Clinique’s Liquid-Sphere teknologien, der gør op med den onde cirkel af tørhed i huden, som kan medvirke til tidligere ældningstegn. Produktet er oliefrit kan bruges både af en kvinde som mig der er 50+ og min datter på 19 år som elsker den. Prisen er 245 kr hos Magasin og Matas.

 

Hudpleje for flere generationer.

 

Jeg blev introduceret for Clinique af min mor for snart 30 år siden. Det var 3-trinssystemet jeg startede med den gang. Senere udviklede det sig til et kærlighedsforhold til deres makeup også. Derefter kom behovet for deres ultra lækre foundations også.  Den lyserøde creme Moisture Surge 72 Hour Hydration er ny i serien. Min mor præsenterede mig også for den første lyserøde creme for flere år siden, som den eneste der var på hendes ønskeseddel til jul og fødselsdag.

Nu er den updated med endnu bedre teknologisk viden, der gør at produktet nu indeholder aloevand, der holder på fugten i huden i lang tid. Den er også spækket med Hyaluronsyre så huden. Det særlige ved denne creme er, at den holder på fugten i din hud i op til 72 timer. Det er jo vildt. Jeg har brugt den i nogen tid og det samme har min voksne datter. Begge er vi begejstrede: den er let i konsistens, fedter ikke, holder under make-up, holder huden fugtet, , drøj i brug. Prisen er kun 245 kr. for 50 ml.

Take the Day off makeup remover står fast på vores badeværelseshylde nu. Den er 100% godkendt af os til at fjerne selv den mest vandfaste mascara hos os og super drøj i brug. Prisen er 180 kr. for 125 ml. Du kan finde Clinique hos både Magasin, Salling og Matas ved jeg. Se det store udvalg fx lige HER. Virkelig gode køb. Se fx der ovenstående fra Magasin, til kun 295 kr.

 

Vandt du ?

De 2 heldige vindere af Julebagebogen er udtrukket og den ene var på FB Kenneth G Schooen og vinderen her på bloggen kan du se i dette indlæg.

 

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked