Vi fik de blå vinduer i.

6. november 2018

Det går stille og roligt fremad i kælderen med projekt renovering. Når vi har fuldtidsarbejde og 2 børn i huset, er det knap med tiden i hverdagene, men igår tog min mand en selvbetalt fridag, fordi der skulle monteres vinduer og 3 nye døre i huset sammen med tømreren. Jeg sov næsten ikke natten før af bare spænding og nervøsitet for om de nu passede i mål til huset. Det gjorde de heldigvist alle og nu kan vi fortsætte med at lave lydisolering dernede. Lydisolering er især en jungle at finde rundt i syntes vi, så har du gode tips så skriv dem endelig til mig. Der er mange faktorer i spil til både lydisolering af vinduer, gulve/loft og vægge.

Jeg har hygget mig med Erno Laszlo.

 

 

 

Jeg har været så heldig at få lov til at teste ERNO LASZLO MULTI TASKING EYE SERUM MASK, som er alt-i-en fugt-gele masker. Det er små øjenmasker, der er tilføjet serum med algeekstrakt samt aminosyre og B3 vitamin, der modvirker både hævelser om øjnene, fine linjer, mørke rande etc. Først afrensede jeg min hud for creme og makeup og pakkede en af de lyserøde pakker op i æsken. De små masker skal kun sidde på under øjnene i 10 minutter og der er godt med serum på dem, så efter de 10 minutter masserede jeg resterne ind i ansigtet. Jeg oplever en kølende og lidt opstrammende fornemmelse i huden omkring øjnene. Virkelig lækker næsten opløftende fornemmelse og mine ellers altid tørre øjenomgivelser er fuldstændig dækket ind med fugt. Huden virker beroliget, fugtmættet og ensartet glat og blød bagefter. Et oplagt  julegaveønsker, fordi dem her får man ikke nok af. Prisen er 250kr for 6 sæt hvilket svarer til kun godt 40kr for skøn velvær pr gang.

 

En anden lækker maske jeg har testet fra ERNO LASZLO er White Marble Bright Face Mask, som er en fugtende peel-off-maske. Den blandes hjemme i stuen eller på badeværelset og når den stivner på huden, bliver den til en samlet maske, der trækkes af huden. Helt vildt fed fornemmelse. Jeg oplever den som dejlig kølende på min ansigtshud og jeg får fornemmelse af, at den arbejder dybt nede i hudens lag, selvom den er mild. Ingredienserne er bla. citron- og lakridsekstrakt samt olie, der giver fugt fra jojobafrø. Fokus er at give glattere og mere ensartet hudtone, hvilket er et optimalt produkt til min aldersgruppe også. Jeg ser en hud der er tydeligt mere glat og jævn i udtrykket efter at have taget masken af igen. Et oplagt produkt til os der måske ikke har tid til kometologbehandlinger så tit som ønsket, men gerne vil gøre en indsats hjemme. Prisen er 600 kr for 4 sæt man blander sammen selv, så prisen er nede på 150 kr pr behandling.

Erno Laszlo serien forhandles ved udvalgte klinikker, webshops og forhandlere ( brug evt Google ) og kan oplyses og købes også hos Nordbrands, der har en super hurtig og hjælpsom kundeservice. Deres webshop bugner af nicheprodukter og gaveideer. Se også deres kæmpe udvalg af dufte.

 

Der dufter dejligt i stuen.

Le Couvent

Le Couvent Santa Cruz har indtaget stuen, hvor jeg opholder mig en del og den er duften som er inspireret af Louis Fejillée’ s rejser rundt i verden og navngivet herefter. Denne unikke og orginale duft med hele 18% rene duftolier har en skøn duft af bergamotte og eukalyptos blandet med cedertræ, musk og citrus. En duft der sender mine sanser afsted på tankerne og ferie i varme lande. Jeg er klar til at tage afsted. Bergamotte, citrus og musk samt cedertræ er virkelig dufte der tiltaler mig. Prisen er 430 kr for 50 ml i Magasin.

 

Le Couvent Aqua Minimes er en cologne med den skønneste duft, syntes vi piger her i huset. Prisen er kun 285 kr for 50 ml i Magasin.I Le Couvent cologne serien findes 5 dufte pt, der alle bygger på minderne fra Le Couvent haverne i Frankrig. Der er topnoter i duften af frisk citron, hjertet af duften med Litsea, orangeblomst og mynthe og en kropsnote af   bla Marokkansk ceder og hvid musk. Skøn skøn duft til både mig der er fyldt 50 og min datter der er 19 år. Den har et bredt publikum fornemmer jeg også. Find serien i Magasin.

 

Og nu til afsløringen:

Vinderen af den store forkælelseskonkurrence til en mand finder du lige HER.

Er du vild med at bage ? Så starter der en konkurrence om denne skønne bagebog lige om lidt.

 

 

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar KirstenLN 7. november 2018 at 9:05

  Smukke vinduer!
  Enzo kapslerne, der giver gennemfugtede øjenomgivelser, lyder som noget for mig! De må på juleønskesedlen.

  • Besvar Anne 11. november 2018 at 20:01

   De er vildt smukke de vinduer Kirsten, men ikke så smukke de gamle orginale desværre.

 • Besvar Tina 7. november 2018 at 8:40

  Super flotte vinduer:-)
  En god dag ønskes:-)

  • Besvar Anne 11. november 2018 at 20:01

   Håber du har haft en skøn weekend Tina og undskyld det sene svar.

  Skriv en besked