Dansk prisvindende hudplejeserie.

4. november 2018
Omio skincare
Indeholder reklame. 

Naturlig hudpleje er et stort ønske for mange af mine læsere at benytte ved jeg. Jeg lavede nemlig en lille spørgeundersøgelse på min Instagram, hvor hele 60% svarede, at de brugte helt eller delvist naturlig hudpleje. I den forbindelse vil jeg gerne præsentere jer for endnu en dansk serie nemlig Omio Skincare. Jeg har tidligere præsenteret jer for dette produkt fra serien, og nu har jeg testet andre produkter.

 

Award winner indenfor ” Best Beauty Balm” 2018 – All-In-One fra Omio, har ikke vundet priser over hele verden uden grund. Den kan det hele: tage makeup af, hele en beskadiget hud op, berolige en rød og irriteret hud, pleje de tørre spidser i dit hår samt god for dine neglebånd. En All-In-One der er rar at have både hjemme på badeværelset og altid med på tur. Jeg har testet udgaven med naturlig duft, som er dejlig frisk i duften og dens indhold af Neroli essential oil, skulle have gode egenskaber for at holde huden sund og ungdommelig. Det er en lidt fast creme indtil den varmes let op i hænderne og fordeles meget let på kroppen, hvorend jeg har testet den. Prisen er 469 kr for 50 ml.

Omio skincare

Creme de Camélia fra serien har også utallige nomineringer på sig:

Editors’ Choice – The Beauty Shortlist Awards 2018.

Finalist Best Natural Skincare Products Face – Mama & Baby Awards 2018.

Nominated for the Allergy Awards 2018.

Tænk at et dansk hudplejeprodukt kan tage så mange kegler på beauty. SÅ godt gået! Cremen oplever jeg som en lise min hud rent ud sagt. Den blødgør og fugter, lige som jeg kunne ønske det. Den er duftfri og cremen kommer i et dejligt pumpesystem i den blå beholder. Dertil er den lavet, så alle hudtyper kan bruge den, men er tilføjet Camellia Seed Oil, der er velkendt for at sænke hudens ældning. Jeg oplever at den meget let fordeles på og optages af min hud og på ingen måde virker fedtet. Meget lækker konsistens. Kan bruges både morgen og aften for pleje af huden. Prisen er 369 kr for 50 ml.

 

Plump It Up er også en prisvindende creme fra Omio. Denne her er især god til tør og meget tør hud. Logisk nok elsker min voksne 50+ årige hud denne her, som også er spækket med antioxidant, hyaluronsyre samt dragons blood extrakt. Altsammen med til at fylde/plumpe min hud. Den er blød og cremet i konsistens samt dufter af mildt med godt. Jeg behøvede faktisk ikke serum under denne her, da jeg testede for at være fugt dækket i huden. Lækker fornemmelse den giver og prisen er 59o kr for 50 ml.

Omio skincare

Hvis du kan lide den holistiske tankegang indenfor hudpleje så er Omio noget for dig og denne her Respire Breath et must have. Nourishing Yugi oil  dufter RIGTIG lækkert afslappende og behageligt og det er netop noget af kernen i formålet med at Omio lancerede den: at åbne op for sindet og vejrtrækningen. Hvis du dyrker yoga anbefales den til at tage et par dråber og massere i dine håndflader for derefter blidt at klappe ind over din næse, mens du lukker øjnene og roligt trækker vejret ind til duften. Derved opnår man en optimal rolig start på sin yogasession efterfølgende. Denne Body Oil er en blanding  af essentielle og planteolier så som Meadowfoam olie, abrikosolie, Macadamia olie samt Johns Worth olie (læse mere på hjemmesiden lige her). Prisen er 390 kr for 100 ml.

Efter at have testet både herreproduktet,og ovenstående fra den store Omio serie, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger til at I prøver den. Der kan på webshoppen købes flere af produkterne i mindre størrelser også, så man lige kan få en fornemmelse af produkterne før man køber de store størrelser.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Tina 5. november 2018 at 9:11

    Lyder spændende, den der kan lidt af hvert ville jeg gerne prøve.
    En fin serie, jeg har endnu ikke prøvet den eller hørt så meget om den, så tak for ordene:-)
    En og dag ønskes!

  • Skriv en besked