Konkurrence for ham du holder af.

1. november 2018

I husker måske, at jeg skrev om mit dillema med at finde gode gaveideer til mand og søn ? Derefter satte jeg igang med at finde flere gode forslag til julegaver til unge såvel som mere modne mænd og har skrevet om det her:

Derudover viste jeg jer mange andre gode ideer til julens gaver, som måske kan glæde jeres søn, svigersøn, mand, kæreste, far, svigerfar, bedstefar, kollega, ven osv. Der findes mange skønne mænd, der fortjener en forkælelsespakke tænker jeg.

Det helt vilde.

Det helt helt vilde er, at jeg har samlet en fantastisk gavebunke af ovennævnte produkter til en samlet stor konkurrence. En konkurrence der foregår både her på bloggen, på min IG @Annekakadu samt på FB Annekakadu. Sørme om ikke der er luksusprodukter til en samlet værdi på 5.000kr, som en heldig kan løbe afsted med. Jeg har de dejligste samarbejdspartnere og uden dem kunne denne konkurrence slet ikke lade sig gøre. Jo mere I læser med på bloggen, jo gladere bliver vi. Jo oftere I skriver en kommentar på et blogindlæg , jo gladere bliver jeg og mine samarbejdspartnere.

 

Konkurrence.

 

Konkurrencen er slut og stort stort tillykke til Mai O hvis mand er den heldige vinder af hele puljen til en samlet værdi af 5.000 kr.

Tak til alle mine skønne læsere, mine samarbejdspartnere og jer der også har deltaget andre steder. Mai har deltaget både her og på IG kan jeg se. Mai send mig en mail på april24@live.dk inden 3 dage for at få præmien tilsendt din mand, ellers findes en ny vinder. 

 

For at få et lod i puljen her på bloggen skal du:

 1. Skrive en kommentar om 2 gode gaveideer til mænd. Lad os få inspiration af hinanden.
 2. Derudover skal du skrive hvilken mand du holder mest af, som du vil forære alle disse produkter til, hvis du vinder. Du skal ikke skrive om hvorfor osv. 

Den heldige vinder findes ud fra samtlige deltagere på bloggen + FB + IG og skal selv tjekke i DETTE her indlæg og sende mig en mail på april24@live.dk inden 3 dage, ellers finder jeg en ny vinder. Jeg sender ikke info om hvem der er udtrukket, det finder man som sagt herinde. Konkurrencen slutter tirsdag aften.

 

Vil du være sikker på at få de sidste nyheder fra mig, så tilmeld dig mit NYHEDSBREV.

 

Rigtig meget held og lykke 

Anne

Du kan måske også lide

49 Kommentarer

 • Besvar Mai O. 6. november 2018 at 21:50

  Ham jeg holder af (og knuselsker) er en vældig heldig kartoffel! Det er helt overvældende! TAK!! Jeg glæder mig til at dække ham til i gaver ❤️ Tak for en fin blog med mange facetter! Kh og kærlighed fra Mai

  • Besvar Anne 11. november 2018 at 20:01

   Fantastisk og stort tillykke igen

 • Besvar Camilla Kirstine Vemmelund 6. november 2018 at 7:54

  Jeg har erfaret at mænd oftest er virkelig elendige til at ønske sig noget. Typisk er det gennemgående svar fra mændene i mit liv at respondere med “ikke noget” når man spørger til ønsker. Og ellers ønsker de sig noget fuldstændig urealistisk for mit budget. Dér er kvinder sådan helt overordnet nemmere at finde fine ting til.
  Men skal jeg alligevel ud i gaver til de kære mandfolk, så har jeg fundet to “løsninger” som umiddelbart virker til at funke særdeles godt:
  1. OPLEVELSER. Dette i form af alverdens ting og afhængig af dit budget. Det kan være koncertoplevelser, caféture, biografture, dagsture eller sågar rejser. Det er genialt fordi du giver noget som inkluderer kvalitetstid og tid som skaber minder for både ham og dig selv.
  2. Noget lækkert. Og dermed mener jeg, noget materielt som han måske allerede ejer, men i en udgave som er lige den tand bedre end hvad han ellers har. Altså ‘rolls-royce’ udgaven. Fx en VIRKELIG lækker kniv i rigtig god kvalitet, en trøje i god kvalitet.

  Manden i mit liv og den mand der betyder absolut mest for mig, er uden tvivl min far. Det lyder så cheesy. Men det er nu engang sandheden.

 • Besvar Malene Øgaard Petersen 5. november 2018 at 19:56

  Uha, jeg synes tit det er svært med gaver til mænd! Men til min skønne kæreste, som også skal have fornøjelsen af denne giveaway, bliver tøj ofte gaven. Men ellers finder jeg tit på personlige ting, der betyder noget for mig og ham. Eksempelvis fik han et billede i fødselsdagsgave, med en masse ord der beskriver hans og mit liv sammen <3

 • Besvar Mette Olesen 5. november 2018 at 19:14

  Jeg er selv meget dårlig til at finde på gaver, især til min mand ? Derfor synes jeg ekstra godt om denne blogindlæg/ giveaway ❤
  Så det skulle selvfølgelig være min mand, der skulle forkæles her i julen.
  Så til gaveidéer til mænd:
  -Et hjemmelavet klippekort af en art, det kan være på mange “ydelser” kun fantasien sætter grænser ?
  -Noget lækkert kropspleje
  -Hobby ting, hvis han har en hobby

 • Besvar Annette Plassmann 5. november 2018 at 18:10

  Af gode “mandegaver” vil jeg foreslå disse 2 gaver: trådløse høretelefoner ( smart når de kan kobles til TV og musikanlæg, er genialt når ikke lige vi ser og høre det samme ;-)) og madlavningskursus
  Min søn Mikkel skal forkæles med den skønne gave hvis jeg er heldig at vinde

 • Besvar Lotte Holdt-Simonsen 4. november 2018 at 20:04

  Gaveidé hits hos os kunne være : en lækker skjorte ? eller noget brødet fotoudstyr ? som fx nye filtre.
  Jeg krydser fingre ?for at vinde den fantastiske gavebunke , som min skønne dejlige mand så skal overraskes med. ❤️

  • Besvar Lotte Holdt-Simonsen 4. november 2018 at 20:05

   “Brødet” der skulle have stået nørdet ?

 • Besvar Mie Carøe 3. november 2018 at 23:41

  Det er SÅ svært med de mænd! Hvis de godt kan lide en omgang god forkælelse og lækkert udstyr er mine to forslag:
  1) en omgang THAI-massage (ved siden af konen?? ;))
  2) et brunt læder-forklæde!
  Det er selvfølgelig min mand Kim der skal forkæles hvis jeg er den mega-heldige!

 • Besvar Camilla Nørhave 2. november 2018 at 20:20

  For os her hjemme ville en spise oplevelse ramme plet. Min mand elsker gode og anderledes mad , sådan en ting betyder mere for ham end en materiel ting. Men eller kunne det også være redskaber til køkkenet , en røgmaskine eller andet gastronomisk halløj ??? min søde mand skal helt klart forkæles med den vilde præmie!

  • Besvar Mie Kvist Selchau 3. november 2018 at 9:00

   Jeg har givet ham en tur med sine venner til Nak og æd i skoven. Hvor de jager aftensmaden og sover og hygger i skoven.
   En god barberkost og skraber.
   Et læderforklæder til hans håndværkstimer i skuret.

 • Besvar Stina 2. november 2018 at 18:49

  En lækker livrem og en skøn flaske rom eller gin – eller begge ? Kæresten skal forkæles hvis heldet smiler til mig

 • Besvar Kristina Tina Jensen 2. november 2018 at 16:41

  Jeg vil rigtig gerne glæde min dejlige mand Høgni Weihe med denne kæmpe goodiebag af lækkerier.
  Jeg har ikke lagt mig helt fast på julegaven i år, men jeg har overvejet et weekendophold, en koncerttur eller en anden oplevelse som vil kan lave sammen. Da vores hverdag ofte kun handler om vores 3 børn og arbejde. Så kærestetid af en eller andet art.

 • Besvar Line 2. november 2018 at 14:01

  Min mand ønsker sig ofte ting til køkkenet hvor han regerer ? Det kan være lækre bradepander, mælkeskummer, pastatallerkner, bøfformer (til burgerne) og som i år, et forklæde.
  Det vil helt sikkert også være ham der skal forkæles med denne vildt lækre præmie!

 • Besvar Malene Grove 2. november 2018 at 12:49

  Gode gaver til manden, afhænger jo lidt af hvem manden er. Men et oplevelsesgavekort/Supergavekort er altid et hit, til mændene i min familie. Et lækkert ur eller duft, er også en god gave.
  Sikke en fantastisk giveaway 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg gerne glæde min søn med den lækre præmie. Vil gerne nominere min søn Emil. Han fortjener lidt forkælelse midt i opgaveskrivning, eksamen og job <3

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 2. november 2018 at 11:52

  Min kæreste og jeg er blevet enige om, at give hinanden et ophold i gave. Det har vi begge gavn og glæde af? Ellers skulle han have haft et vikinge smykke, men den kan han få i fødselsgave istedet? min elskede kæreste Anders skal forkæles.

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 2. november 2018 at 10:51

  ❤️⭐️ Wauw, sikke en fantastisk giveaway ??

  Det ville da være helt vidunderligt at vinde til min dejlige lillebror, som lige er kommet hjem til marielys igen ? ????

 • Besvar Marlene Høj 2. november 2018 at 7:47

  Oplevelsesgavekort og nyt legetøj aka en ordentlig bore-/skruemaskine (de mærker, hvor man kan bruge det samme batteri til flere værktøjer (1. Slipper for at manden render forvirret rundt for at lede efter en bestemt oplader. 2. Færre opladere og ledninger = mindre rod). På min kærestes ønskeliste står Magic kørt øverst, men han er også lidt nørdet ?
  Jeg vil forkæle min kæreste og teensøn ?

 • Besvar Pernille Stievano 2. november 2018 at 6:39

  Lækre kvalitets sokker er lækkert, og så en skøn dagcreme samt. Og min gamle far fortjener i den grad forkælelse.

 • Besvar Sarah 2. november 2018 at 6:10

  Krydser fingrer for at kunne give min kæreste denne lækre gave 🙂 Ellers ville et par andre gode ideer være noget lækkert olie til skægget og en god middagsoplevelse i kolde kedelige januar☺️

 • Besvar Carina Wolff 2. november 2018 at 5:45

  Det ville være fuldstændig fantastisk at vinde alle disse skønne gaver og at kunne forkæle min dejlige kæreste med dem❤️
  Gaveidéer til mænd:
  1. Gourmetophold (bla. har Hotel Oasia i Århus et kanon lækkert ophold man kan betale sig fra)
  2. En lækker strik fra SNS
  Det er i hvert fald noget som min kæreste tidligere er blevet super glad for ???
  God weekend til alle ?

 • Besvar Pia Rotbøl 1. november 2018 at 21:31

  Herhjemme er oplevelsesgaver et kæmpe hit og cykeludstyr/tøj?
  Jeg vil forkæle manden i mit liv Steffen❤

 • Besvar Pernille Nielsen 1. november 2018 at 20:48

  Vi giver for det meste oplevelser bare for os to, så man husker at tage sig tid. Ellers har jeg tit haft succes med at give ting han ikke ønsker sig, men har takt om eller virker begejstret for.

  De lækre ting skulle min kæreste have som pakkekalender gennem december måned ?

 • Besvar Sarah jill kjæreby Sørensen 1. november 2018 at 20:44

  Herhjemme falder det i meget god jord hvis gaver indebærer værktøj jeg sørger dog altid for at snige lækkert tøj og duft ind også som han slet slet ikke vidste han ønskede sig men alligevel bliver glad for
  Jeg krydser fingre for at jeg må forkæle min mand
  De bedste hilsener
  Sarah

 • Besvar Rikke 1. november 2018 at 20:24

  Vil elske at forkæle min kæreste med alle de skønne ting ?
  Ellers skal han forkæles med oplevelser på vores næste ferie og billeder fra vores fælles oplevelser fremkaldt og indrammet ❤️

 • Besvar Marianne Hørlyk 1. november 2018 at 19:09

  Jeg ville forkæle min dejlige mand gennem 12 år.
  Vi havde bryllupsdag i søndags og da fik han blomster, et flot lys og en flaske med krydderier til hjemme lavet likør. Noget med at huske på hyggen og glæden i hverdagen.
  Sidste jul fik han billetter til Strøjer samlingen i Assens. Drengetur der var et kæmpe hit❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Besvar Rie Viola 1. november 2018 at 18:31

  Min mand skal da forkæles, han fortjener lidt lykke.
  Har haft held med en bodylotion til mænd… Ellers er det mest noget god kaffe og luksus spiritus.

 • Besvar Pia Reetz 1. november 2018 at 18:12

  Hold da op hvor er det flot. Mit forslag er gavekort til oplevelser og special øl. Det har altid givet stor glæde i vores familie.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 1. november 2018 at 16:49

  Min mand siger, at de to bedste gaver, som han er blevet givet er: et Apple ur og billetter til stand-up show
  Det er også ham, der skal forkæles BIG TIME, hvis jeg er den heldige <3

 • Besvar Gitte Jensen 1. november 2018 at 16:01

  Jeg er så dårlig til at hitte på. Jeg giver gerne gavekort til supergavekortet.dk (eller gogift), så er der en masse gode valgmuligheder til spisesteder, oplevelser, butikker mm. Det har jeg oplevet super god respons på. Og ellers kan jeg finde på at lave et personligt håndskrevet gavekort til oplevelser eller tjenester.

  Skulle jeg være så heldig at vinde, skal min far forkæles, og han vil måske også værdsætte noget andet end et gavekort for en gangs skyld ? ❤️

 • Besvar Jenny clausen 1. november 2018 at 15:59

  En billedkalender til din udkårne med søde billeder af dig. Eller gavekort til en ballonflyvning . ?

  Alle disse lækre sager vil jeg især gerne forkæle min mand med. Han er en god støtte nu vi kæmper og får mange nederlag i fertillitet behandling ❤️

 • Besvar Pernille Vincentz 1. november 2018 at 15:57

  Min mand får et par birkenstock sandaler fra pigerne. Han kalder dem far-sandaler, så det er ret oplagt:-b jeg tror jeg giver ham et bælte, et par trådløse høretelefoner eller en Verner Panton lampe. ?? selvom en masse beauty også er et godt bud ?

 • Besvar Anette Ninon 1. november 2018 at 15:45

  En skuldertaske til hans iPad.
  Min mand fortjener forkælelse, han har passet mig igennem mit sygdomsforløb.?

 • Besvar Anne Marie Nielsen 1. november 2018 at 15:06

  1. Peter Nygaard har skrevet en bog om “Formel 1”. Den vil enhver motorsportstosset mand elske. Men vær opmærksom på at den er kæmpestor.
  2. En kasse med gode portvine.
  Jeg vil forkæle min mand ❤️

 • Besvar Yrsa Andersen 1. november 2018 at 15:01

  Værktøj.
  Bøger
  Gode dufte

  Min mand fortjener at få alle de skønne ting, så jeg håber bare så meget på at jeg bliver den heldige, så jeg kan give ham gaverne.

 • Besvar Tina Merete Skovgaard Pedersen 1. november 2018 at 13:54

  Mine forslag er
  Et armbånd
  Et weekend ophold hvor man selv kommer først og laver det romantisk
  GPS
  Et gavekort til at prøve en farrie
  Eller en weekend tur til London

  Jeg vil super gerne forkæle min kære mand Kim Ole Skovgaard Pedersen

 • Besvar Mai O. 1. november 2018 at 13:00

  Kære Anne. Sikken konkurrence!
  Forslag 1: En hjemmelavet ting. Og det lyder måske kedeligt, men det behøver det ikke være. Sidste jul snittede jeg en smørekniv til min mand, og han SÅ altså oprigtig glad ud 🙂
  Forslag 2: Et abonnement på et tidsskrift. Jeg kunne godt finde på at købe et tidsskrift på fx Jæger eller et kunstrelateret ét til min mand. Vi har snakket om, at vi snart er ved at have den alder, hvor vi bør investere i et stykke kunst 😉 OG så er gaven også lidt mig selv, haha, de GODE gaver er også dem man selv ville elske lidt 😉
  OG min mand, han skulle have hele molevitten, hvis jeg vandt. Go’ torsdag derude!

 • Besvar Natascha Appel 1. november 2018 at 13:00

  Oplevelsesgaver er altid et hit hos os, men ellers ting af en ordentlig kvalitet bliver også højt værdsat.
  Ville forære det til min kære mand som jeg snart kan fejre 10 år? sammen med

 • Besvar Mette 1. november 2018 at 12:59

  Min mand skal have Magasinet Årets biler og et hjemmelavet gavekort til Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Han er den mand jeg holder mest af ❤️ Så han skal have præmien.?

 • Besvar Teresa M 1. november 2018 at 12:55

  Manden Min, som jeg elsker vildt højt, bliver altid glade når jeg køber gavekort til koncerter fordi han er totalt musik elsker!
  Han er også glade for rejser, så det får han også.

 • Besvar Nanna Hasfeldt 1. november 2018 at 12:54

  1. James Bond filmene ?
  2. Gavekort til hans yndlings restaurent ?

  Vil forkæle min kæreste som er den mand jeg holder mest af ❤️

 • Besvar Marta Jakabova Jacobsen 1. november 2018 at 12:39

  1. Jeg tænker på “Smartbox” – SUPERMAN oplevelsesgaver 🙂 – med flere end 180 oplevelser at vælge imellem eller “Topnøglesæt” 🙂 – der er også lige noget for mænd .
  2. Jeg vil gerne forære alle disse skønne produkter til min kæreste 🙂 som jeg holder meget af hvis jeg blive den heldige vinder.

 • Besvar Eva Persson 1. november 2018 at 12:33

  Forslag 1: gadgets – pt ønsker han Google Home – som både fungerer som højtaler og som styresystem til chromecast og Phillips Hue – Phillips Hue vil også være en god gadget.

  Forslag 2: lækre ting til ganen evt Braunstain øl, gin eller whisky.

  Hvis Jeg vinder skal min mand forkæles vildt – han fortjener det.
  Men vil dele nogen af tingene ud til andre mænd, som betyder noget for mig eks: min onkel, min svigerfar og vores gode genbo

 • Besvar Joan Østergaard 1. november 2018 at 12:25

  Hold nu fast en lækker omgang du har samlet.?

  Jeg synes det er så mega svært at købe gaver til min kæreste, men til hans fødseldag fik han et flot bælte, som han går med hver dag, så det var en succes.? Han fik også specielle romglas og en god flaske, det gik også rent ind.?

  Og som du nok kan gætte, ville jeg forære hele baduljen til lige netop ham.❤️

 • Besvar Lis Vinter 1. november 2018 at 12:24

  Det er altid en god ide at købe lækre produkter til kroppen – det køber jeg ofte til mine 3 sønner ! En tur i bio eller i byen at spise med kone og kærester, incl. børnepasning er også altid en god ide 😉

 • Besvar KirstenLN 1. november 2018 at 12:21

  Gode gaver til min mand er typisk en bog om en af hans interesser, lækker portvin, en sweater eller skjorte eller en oplevelse. Eller lækker aftershave, som jeg jo også har fornøjelse af 🙂 Til sin fødselsdag fik han et oplevelsesgavekort, som skal indløses i februar. Til jul får han en habitjakke, købt i hans yndlingsbutik i Frankrig. Min ældste søn bliver altid glad og overrasket, når han får en lækker duft eller noget hudpleje, som han ikke er så god til at få købt til sig selv, men faktisk rigtigt gerne vil bruge.
  Den vilde pakke, du har samlet,ville jeg nok dele ud på tre mænd: min store søn, min mand og min far – der er jo rigeligt til at gøre alle meget glade!

 • Besvar Sandra Sinkbæk 1. november 2018 at 12:05

  En god idé kunne være en lækker pung/kortholder. En anden idé kunne være et par trådløse høretelefoner hvis det er til en aktiv person, der f.eks. løber eller træner, der er de altså geniale.
  Vil elske at forkæle min skønne mand, Kasper med disse lækre præmier 🙂

 • Besvar Kirsten Aakerman 1. november 2018 at 12:02

  Tænker mine 2 forslag kunne være gavekort til øl eller whiskysmagning og det andet kunne være en lækker trøje . Ville forære min søn den lækre pakke

 • Besvar Cecilie 1. november 2018 at 11:56

  En kalender med forskellige oplevelser (bio, ud at spise osv).
  Ellers er sportsudstyr altid et hit herhjemme 🙂

  Min kæreste og far til vores lille dreng fortjener at vinde ❤️?

 • Skriv en besked