For over 100 år siden.

21. oktober 2018

 

 

Tænk at lave et design der holder i generationer. Et design der årti efter årti giver glæde og udløser måske nærmest lykkeendorfiner hos nogle, når de betragter designet. Det må være SÅ fantastisk at have de evner. Det havde William Morris, som startede med at designe for over 100 år siden og hans mange designs for Sanderson tekstiler, er blandt mine favoritter. Pimpernel er et af de meget fine designs, som jeg lige har fundet et par meter af i England. Det er dyrt ( 3-500 kr pr meter), så jeg skal tænke mig grundigt om før saksen får adgang her.

 

 

Det blev til en projekttaske til håndarbejde, første gang jeg satte saksen i stoffet denne weekend. Dejlig glæde at sidde med det i hænderne og dejligt at se det færdige resultat. Der skal leges mere med der her stof. Meget mere kan jeg mærke.

God kvalitet er vigtigt.

Godt design behøves ikke betyde god kvalitet. William Morris og co. har fx ladet H & M bruge dette smukke Pimpernelmønster i billige stofkvaliteter til bluser og kjoler denne sæson. Jeg er fortabt i det mønster, så selvom kvaliteten ikke er noget at råbe hurra for, har jeg købt et par modeller fra kollektionen.

 

 

 

Til gengæld er der en god kombination af godt design og GOD KVALITET i denne her flotte julekalender fra WALLY & WHIZ. Julekalenderen findes i 2 farver ( en smuk BLÅ til MÆND fx) og indeholder 12 forskellige poser af gourmet vingummi, der fordeles i de 24 skuffer til jul, så der er en pose til hver dag fra dig til fx manden din lavet af Wally & Whiz.

 

 

Det er ikke mere end et par år siden, at Kristian Them Hansen startede med at udvikle gourmet vingummi, ud fra tanken om vingummi er andet end syntetisk og kedelig svinegelatine med bunkevis af E-numre og trist smag. Herfra startede hans rejse om at skabe vingummi i verdensklasse og du finder dem idag i de fineste selskaber hos bla Magasin, Salling og mange blomster og interiørbutikker landet over. Min søn især elsker vingummi, jeg elsker også vi gummi og kvalitetsprodukter, så hvad er mere nært end at præsentere familien for disse ? ALLE i familien elsker nu vingummi i disse små firkantede former og æsker fra Kristians hånd. De er oplagte på bordet til en kop The eller kaffe, til gaver til både unge, gamle som børn. Drop blomsterne og den gode flaske vin næste gang du er gæst og prøv, eller suppler med, en god æske vingummi fra Wally & Whiz. Julegaven til manden der har alt, gaven til din kollega der trænger til ekstra forkælelse og brug dem til værtindegave når som helst. Prisen er fra 58 kr ren lykke i en firkant eller 299 kr for 24 glade dage til jul. De holder til gengæld IKKE i 100 år hjemme hos os, for de forsvinder hurtigt.

 

Skæg skal der til i hverdagen.

Lige nu lader min med sit skæg vokse. Hvad han ikke har i fuld pragt, som i sine unge dage, på toppen af isse , det har han så på hagen nu. Sådan er der så meget, der ændrer sig med alderen. Det er 2. gang det sker i vores godt 20 år sammen, så han er ikke rutineret i at pleje, studse osv sin hårpragt på kæben så at sige. Jeg har kikket højt og lavt efter produkter til skæg, så det kan se velplejet ud og dufte godt samtidigt. Det er ikke uvæsentligt, når man kommer tæt på jo. I Magasin og i Matas så jeg en helt kollektion fra Barberians, som er et dansk firma der har specialiseret sig i at lave lækre old School produkter til mænd ( og os kvinder der køber til vores mænd ) der tiltaler det smukke, praktiske og god kvalitet. Udgangspunktet er at bruge som mange som muligt danske produkter og økologiske hvis muligt hos Barberians. Det kan jeg lide og jeg VED at det kan manden her i huset også. Han har derfor kastet sig ud i gavepakken Men with beard set til 699kr som indeholder en Beard Oil og en Eau de parfume.

 

 

Beard Oil er til manden der gerne vil pleje sit skæg, så det fremstå glansfuldt, velduftende og velplejet. Den her olie er lavet på bla økologisk argan olie, E, C og F-vitaminer samt økologisk havtorn og rapsolie. Det naturlige look i designet holder i produkterne. Her hjemme fra kan vi sige at produktet ikke fedter og hurtigt absorberes i skæget. Tilmed har den en diskret duft af citrus og træ hvilket er godkendt her i huset.

Beard Eau de parfume er en af de få parfumer der er produceret i Skandinavien. Den dufter maskulint og lækkert af trænoter blandet med citrus og krydderier. Ikke for tung og ikke for let, faktisk rigtig godt balanceret. Man skal selvfølgelig lige overveje, om man også bruger en duft i sin deo for at afstemme duftene sammen, men da de fleste produkter til mænd,  ofte har noter af citrus og træ så passer den de fleste vil jeg mene.

Produkterne er oplagte gaveideer til manden i dit liv uanset om det er din kæreste , voksne søn, svigersøn eller svigerfar for den sags skyld. Udvalget er stort i kollektionen og delene kan købes enkeltvist til 549 kr for duften og 299 kr for olien, så der er penge at spare i denne gaveæske til 699 kr ( du sparer ca  150 kr ).

Vil du gerne vinde noget til manden i dit liv ?

Jeg har fået mulighed for at lave en konkurrence med nogle produkter til mændene i vores liv. Det kan være din voksne lillebror, din kæreste, mand, far, bedste mandlige holdspiller i job eller klub, svigersøn eller din svigerfar måske. Alle de skønne mænd vi omgiver os med, men som vi ofte har svært ved at finde gaverideer til.

 

Vil DU være med ? Så kik i ovenstående og i disse indlæg:

HER.

HER.

og HER.

 

– skriv så i kommentarfeltet hvad DU godt kunne tænke dig at jeg prøvede at skaffe konkurrence på, af de produkter jeg har vist i de ialt 4 indlæg om gaver til mænd. Så vil jeg arbejde videre på sagen nu og her nemlig.

 

Bedste hilsner og tak fordi du læste med .

Anne

 

Du kan måske også lide

15 Kommentarer

 • Besvar Birgit Dodensig 18. december 2018 at 20:25

  Hej Anne
  Sælger du dine tasker, og evt hvor ?
  ❤️Lig hilsen Birgit Dodensig

  • Besvar Anne 25. december 2018 at 14:02

   Hej Birgit. Nogle gange har jeg købt mere stof end jeg selv kan bruge og sælger så på Instagram under profilen @annekakadu. Du er også velkommen til at sende mig en mail på april24@live.dk

   Bedste hilsner og God Jul,
   Anne

 • Besvar Maibrith Henneberg Poulsen 22. oktober 2018 at 19:36

  Ecooking til mænd?

 • Besvar KirstenLN 22. oktober 2018 at 7:05

  Uh, der er meget godt, som manden på 50 eller sønnen på 15 her i huset kunne have glæde af! Min mands skæg ville elske skægplejeprodukterne i indlægget her. Begge ville nyde ecooking-rensegel og ansigtscreme, og jeg ved, atd e 15-årige ville være vild med Paul Smith-duften.

  Fantastisk lækker toilettaske, du fik syet til din mand!

  • Besvar Anne 24. oktober 2018 at 19:44

   Tak for dine altid søde ord Kirsten. Det ER vældig gode og populære mærker så hav dem endelig på din indre liste for gaveideer. Hav en dejlig aften.

 • Besvar Tina 22. oktober 2018 at 7:00

  Den vildt flotte pakkekalender med gourmet vingummi ville være en god gave til min svigersøn:-)
  Eller Ecooking:-)
  Meget flot stof til din projekttaske og så godt design, det forstår jeg godt du nyder at sysle med:-)
  Efterårshilsner ønskes du herfra:-)

  • Besvar Anne 24. oktober 2018 at 19:46

   Du bliver kåret som årtiets svigermor hvis du giver din svigersøn den kalender tænker jeg Tina 😉 Tak for dine pæne ord om mit håndarbejde. Håber at du også har fundet sig tid til lidt strikketøj osv ?
   Bedste hilsner Anne

 • Besvar Anette Ninon 22. oktober 2018 at 5:09

  Well-Being Shampoo lyder interesant.
  Elsker også Sanderson ???

  • Besvar Anne 24. oktober 2018 at 19:47

   Sanderson har nogle uimodståelige smukke prints ja. Skøn aften til dig Anette

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 21. oktober 2018 at 18:37

  Ecooking til manden min <3

  • Besvar Anne 24. oktober 2018 at 19:47

   Det får man heller ikke fejl af kan jeg love . Hav en dejlig aften Rie

 • Besvar Marlene Høj 21. oktober 2018 at 16:02

  Ecooking til mænd ?

  • Besvar Anne 21. oktober 2018 at 16:57

   Det er også en lækker serie

 • Besvar Natascha Appel 21. oktober 2018 at 15:52

  Det må blive Green People for men, da manden min hverken har hår eller skæg.

  • Besvar Anne 21. oktober 2018 at 16:57

   Det kunne være at han kunne have glæde af en af duftene ? Eller Body Shampo eller vingummi også 😉

  Skriv en besked