Der er dømt ferie.

15. oktober 2018
Indeholder reklame.

Efterårsferien er skudt igang og vi nyder, at der ikke skal være så meget pres på om morgenen. Ikke at vi stresser til dagligt, men 4 voksne der skal op og ud af døren på samme tid giver unægteligt lidt trængt på både badeværelserne og i køkkenet og hele morgenstemningen. Nu har vi ro til at restituere over dette skoleårs særlige vilkår for begge børn og tid til at fordybe os, i hvad vi måtte ønske hver især. Manden min har haft fødselsdag og det sprang vi lidt let over. Det gav jo lidt hovedbrud:

Hvad giver man mænd og store drenge-teenagere i gave til fødselsdag og jul ? Jeg syntes det kan give lidt sved på panden hvert år op til jul især og derfor samler jeg lige nu nogle tips til jer om hvad der kan være værd at kikke efter af gode ideer. Se også mine tips her.

Når der skal smøres.

Som jeg skrev om den anden dag, så lader det til at flere mænd end kvinder vælge at droppe pleje af huden i ansigtet, hvilket her i familien også er samme mønster. Det arbejder jeg på at ændre og de er med på at teste en række af muligheder for nemme rutiner med gode produkter. Så langt så godt. Her i huset er der ønsker om at produkter ikke må være for klistrede, ikke for pyntede at se på og ikke dufte for romantiske, foruden at man skal kunne opleve at de virker sådan ca 10 minutter før de er brugt.

Green People har en serie der henvender sig til mænd : Green People for Men – både designmæssigt ( sort emballage ). Serien har et hav af certificeringer på det mere grønne område og deres Antioxidant Repair Serum er 89% økologisk. Dette serum henvender sig til min gemal og ikke sønnen, da der er fokus på at opstramme huden og reducere linjerne. Den er nem at smøre ud rent praktisk, dufter meget frisk af rosmarin og citrongræs og den trænger ok ind i huden siges der herfra huset. Prisen er overkommelig, idet den koster 235 kr. En økologisk serum målrettet mænd og kan fint bruges om natten uden natcreme over, hvis der ikke er behov for mere pleje. Manden skal kunne lide og tåle naturlige dufte for at denne her er et godt match.

I serien findes også en Colling Moisturiser der er 91 % økologisk og har vundet Natural Health Beauty Award i 2017. Det er en let lotion til ansigtet, der dufter af eucalyptos og mint ( dufte mange serier til mænd kredser omkring) og har en let kølende effekt også. Den anbefales at bruges efter barbering og sport, da den har en lindrende effekt også. Prisen er 189 kr.

Omoi-Skincare

Bag Omoi-Skincare sidder en sej kvinde der hedder Kristelé Sun,  der havde en vision om at udvikle en creme, der kunne hjælpe på hendes egen hud med eksem. Målet var at udvikle produkter der er hudvenlige og så “rene” som muligt. Alle produkterne er inspireret udfra den holistiske tankegang hvor Kristelé tænker tilbage på rejser og minder fra hendes liv. Idag bor hun i Danmark efter flere år i udlandet. Jeg vil skrive om flere af seriens produkter i kommende indlæg.

En bestseller i udlandet, men som også er åbnet her i huset er fra Omio Fresh Kick Cooling Cream. 

Min mand er vild med Mintos og den friskhed de giver i smagsløgene. Mint er også en af de ingredienser, der i denne Fresh Kick Cooling Cream og den giver lige præcist også huden en følelse af friskhed. Det er en lækker let creme, der kan bruges af selv følsom hud til den voksne mand. Den er desuden spækket med de gode A og E vitaminer, Teatræ olie, lemon og rosmarin der hjælper med at reducere udbrud af evt mindre urenheder.

Denne cream erfarer vi her i huset, er meget drøj i brug og optages meget meget hurtigt af huden. Lige sådan mænd ofte gerne vil have det. De naturlige dufte er ikke gennemtrængene eller overdøvende. Bruges meget enkelt med et par pump ( lækkert rent pumpesystem), der fordeles over ansigtet og hals efter badet og evt barbering. Der meldes herfra, at den holder huden dejligt gennemfugtet også på den lange bane. Oplagt julegave til skønne mænd du vil forkæle med naturlig hudpleje. Prisen er 389 kr for 50 ml. Absolut en lækker cream med masser af kvalitet i.

Lidt fræk duft til mænd.

Paul Smith har lavet en veldefineret god herre-duft i Helle You. Duften er sådan én, som både tiltrækker min søn på snart 18 og min mand på 55 år, men mest min søn. Det første vi dufter er mandarin med bergamot og derefter koriander, peber, lavendel og en smule frisk der må være æble. Duften de har testet er at finde i Magasin til knap 400 kr for 50 ml. Absolut en god gave ide til unge mænd også såvel som de mere “voksne”. Har du en svigersøn der skal forkæles, så prøv med denne her.

Ben og Herre gode bøffer.

Efterårsshopping og en hyggelig frokost på Bones i Aalborg var lige hvad jeg trængte til søndag. Yngsteguldet skulle have fundet sig en ny vinterjakke og vi havde afprøvet de muligheder der var i vores lokale by, uden at ham fandt en i hans smag. Den nuværende vinterjakke har han købt for 60 kr i en genbrugsbutik for et par år siden, så vi må sige, at han ikke har rippet os på den konto. I det hele taget er han god til at finde tøj i genbrugsbutikker der ser fedt ud sammen med nyt tøj også.

Efter shopping i Aalborg Storcenter smuttede familien en tur på Bones, som lige nu har et ekstra godt efterårstilbud på mad, især hvis man har mindre børn med. Du finder en Bones restaurant nær dig ved at tjekke deres hjemmeside ud.

Vi havde en smule svært ved at vælge på det smarte menukort, hvor man selv krydser af lige præcist hvordan og hvad man ønsker at bestille sin middag. Fristelserne var mange, men det blev til Bøf og Ben. Der gik ikke mere end 5 minutter, så var de kolde sodavand serveret og vi sad og hyggesnakkede indtil maden kom. Sprøde lækre velduftende bøfsandwich med grove fritter ( havde jeg valgt og manden valgte salat)  samt gode American Spareribs til yngsteguldet. Sønnen bestilte str. medium men måtte erkende at han sagtens kunne have nøjes med en lille størrelse, da der var masser af kød på.

Et besøg vi bestemt vil gentage. Her var ro med ikke alt for høj musik, rene borde, smilende og hurtig betjening og god mad for pengene. Dette besøg var i deres restaurant i Aalborg ved storcenteret en søndag til frokost.

Jeg har forkælet mine kolde fødder.

Det er den tid på året, hvor jeg har brug for nemme støvler at hoppe i når jeg skal ud i efterårs og vintertiden. Støvler der er nemme at tage på og af når man har gigt i sine ankler og de er blevet lidt mindre medgørlige. Anklerne altså. Igen har jeg fundet et par super behagelige støvler fra Green Comfort. Jeg har allerede et par ynglings i sorte, uden foer dog og i en anden model, og var derfor ikke i tvivl om, at der skulle findes et par fra samme brand.

Green Comfort

Green Comfort

Støvlerne har en rigtig god stødabsorberende hæl, hvilket er perfekt til mine kedelige hælesporer. Lynlåsen i siden gør støvlen nem at tage af og på og jeg kan holde varmen i disse støvler, uden at fødderne koger af varme. Jeg er så glad for dem her. Fine til både nederdel eller jeans, da de kan dresses op eller ned som man nu lyster. Jeg fandt dem i vores lokale Rabøl Sko i Hobro, men de sælges over hele landet i Skoringens kædebutikker blandt andet. Et super godt valg i en klassisk fin farve.

Green Comfort

Green Comfort

Green Comfort

2 vindere der gerne må melde sig.

Den ene vinder af bogen Aspergirls vendte aldrig tilbage, så der er trukket en ny. Tjek ud om det er dig.

Vinder af strikkebogen finder du i dette indlæg.

Vinder af Aspergirls finder du i dette her indlæg.

Tak fordi du læste med og rigtig god uge 42, ferie eller ej.

Anne

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked